Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Skapare

Filinformation

 • Skapad: Nov 13 2013 16:03 PM
 • Senast uppdaterad: Nov 13 2013 16:30 PM
 • Filens storlek: 1.92K
 • Visningar: 2924
 • Nerladdningar: 508
 • Godkänd av: Juws
 • Godkänd: 14 November 2013 - 15:36 PM

Ladda ner Aston Villa 433 1.0

* * * - - 5 RösterScreenshots
Har satt ihop två taktiker som är tänkta att utnyttja de styrkor som finns i lite mindre lag. En som fokuserar på att ha två bjässar till bollmottagare i anfallet som ständigt matas med inlägg och en som siktar på att utnyttja snabba forwards och omställningar.

Tillsammans har dessa taktiker tagit mitt Aston Villa till en 3:e plats i PL 28 matcher in i första säsongen. Den mest lyckade för mig har varit 433 taktiken med snabba omställningar medans 442 taktiken är en något stabilare taktik som kan användas mot motstånd man förväntas förlora mot och som har bra kantspelare.
Införskaffade spelare till mitt Aston Villa är Franco Zuculini och Craig Gardner.

Aston villa 433
Denna taktik handlar i stort sett bara om att vinna bollen och snabbt gå till anfall på kanterna och forcera in den i mål. Den är långt ifrån vattentät bakåt men en vinst 4-2 är lika mycket en vinst som 2-0.

Målvakt: (Guzan) Så komplett som möjligt. Greppsäkerhet, en mot en spänst och spel i luftrummet m.m. De flesta skotten kommer från straffområdeslinjen men målvakten bör även vara hyfsad på att plocka ner inlägg.

Mittbackar: (Vlaar, Okore) Inga konstigheter här heller. Markering, positionsspel och tacklingar.

Ytterbackar: (Lowton, Luna) Här börjar bältet med slitvargar, ytterbackarna täcker stora ytor och det krävs att de orkar springa hela matchen. Arbetskapacitet, uthållighet, lagarbete och inlägg. Skadar inte om de är snabba också.

Bollvinnande mittfältare: (Zuculini, Sylla, Gardner) Ytterligare slitvargar vars uppgift är att pressa, vinna boll och rensa mot anfallet. Kommer ofta i läge för långskott så inte fel om de behärskar det med. Arbetskapacitet, lagarbete, tacklingar, uthållighet och beslutsamhet.

Central mittfältare: (Delph, Gardner) Något mer offensiva än bollvinnarna men i övrigt samma uppgifter.

Inre anfallare: (Weimann, Agbonlahor, Helenius) Snabba som vinden och ska alltid tänka framåt. Snabbhet, acceleration, dribblingar, inlägg och avslut.

Djupt liggande forward: (Benteke, Kozak) Lagets målgörare nr ett (Se bild). Alltid redo i mitten att ta emot bollar från antingen ytterbackarna eller de inre anfallarna och trycka in dem i mål. Avslut, balans, styrka, spänst och kyla.

4-4-2 aston vinklad
Taktik som utnyttjar två nickstarka bjässar och lägger allt hopp på att de sköter målskörden. Den kompletta anfallaren borde kunna bytas mot en snabb måltjuv om man saknar två bollmottagare i laget.

Målvakt: (Guzan) Så komplett som möjligt. Greppsäkerhet, en mot en spänst och spel i luftrummet m.m.

Mittbackar: (Vlaar, Okore, Baker) Mittbackar som spelar ett enkelt kortpassningsspel, Den högra pressar motståndarna lite mer och bör vara brytningssäker. Markering, positionsspel och tacklingar.

Ytterbackar: (Lowton, Luna) Bör vara inläggsspecialister och allmänt säkra i försvaret, tänk Srna Baines stuk. Arbetskapacitet, uthållighet, tacklingar, lagarbete och inlägg.

Defensiv ytter: (Zuculini) Håller sig på sin kant och slår tidiga inlägg mot bollmotagaren. Inlägg, markering, uthållighet och arbetskapacitet.

Offensiv spelfördelare: (Gardner) Här behövs en passningssäker spelare gärna med hyfsade långskott. Arbetskapacitet, passningar, kreativitet, uthållighet.

Bollvinnande mittfältare: (Sylla) Den bollvinnande mittfältaren har en uppgift och en uppgift bara, ta bollen och lägg en simpel passning till någon lagkamrat. Tacklingar, uthållighet, arbetskapacitet, lagarbete och styrka.

Ytter: (Delph) Yttermittfältaren ligger någon offensivare än de andra mittfältarna och har även rätten att ta mer risker för att skapa något framåt. Acceleration, smidighet, dribblingar , inlägg och snabbhet.

Bollmotagare: (Kozak) Spelaren kan bytas ut mot fyrtorn om sådant finns tillgängligt under transferfönstret. Ska få bollar som han med huvudet kan skarva till sin anfallspartner eller utnyttja sin styrka för att suga till sig bollen. Huvudspel, spänst och styrka.

Komplett anfallare: (Benteke) Har i uppgift precis som sin anfallskollega att vara stor och tung framför målet men är mer rörlig och kan erbjuda lite andra alternativ till sitt mittfält än bara vara måltavla för deras inlägg. Spänst, styrka och allt mer offensivt du kan tänka dig.


Screenshots

Screenshots Screenshots Screenshots Screenshots

Hej!

Vad kör du för Laginstuktioner? Skulle vara intressant och veta!
 • Länk
Passa till ytor
Högre tempo
Stressa motståndare
Spela aggressivt
Använd tätare markering
Utnyttja kanterna
Utmana försvaret
Rensa ut bollen på kanterna
 • Länk
Tack! laginstuktioner i 442 taktiken?
 • Länk
Offensivt balanserat kör han enligt screenshotet :)
 • Länk

Badis skrev:

Tack! laginstuktioner i 442 taktiken?
Som de på screenshotet, de som inte får plats är "Upp med bollen" och "Tryck in bollen i straffområdet".
 • Länk0 använare online (de senaste 15 minuterna)

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar