Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Skapare

Filinformation

  • Skapad: Apr 23 2017 20:03 PM
  • Senast uppdaterad: Apr 23 2017 20:03 PM
  • Filens storlek: 39.87K
  • Visningar: 4177
  • Nerladdningar: 636

Ladda ner 3-4-2-1 1.0

* * * - - 3 RösterScreenshots
Utan tvekan den bästa taktiken jag skapat, det baseras på en väldigt hög press med många spela på mitten med en väldigt bra balans och där ytterbackarna löpen längst kanterna.

Taktiken är inspirerad av Chelsea, jag testade först med yttermittfältare istället för två centrala offensiva mittfältare vilket jag inte gillade då jag tyckte att det inte förde in ytterbackarna i spelet som jag ville eftersom de hade yttrarna framför sig. Genom att flytta in dem fick backarna yta att jobba med och det gör att jag varje match överbemannar motståndarens planhalva. Den höga pressen gör ofta att motståndaren rensar och bollen hamnar hos mina defensiva mittfältare som städar upp.

Taktiken är väldigt stabil av sig, jag använde mig utav den i stort sätt hela säsongerna och det fungerade ändå, brukar annars försöka variera så mycket som möjligt. Såg alltid till att använda "stäng ytor" sista 15-20 minuterna vid enmålsledning och det fungerade hur bra som helst, svårt att tränga genom.

Jag använde taktiken med Sunderland där jag första säsongen hamnade på 4e plats och säkrade CL kval. Defoe hamnade på andraplats i skytteligan bakom zlatan. Den andra säsongen använde jag mig av samma taktik och slutade 7a, hade lite problem med att va med i många cupen som CL där jag oturligt åkte ut mot Bayern i första utslagsrundan. Testar den just nu med preston i championship och ligger 2a efter 8 matcher så den verkar funka här med. (på uppdateringen)

Taktiken är i stort sätt väldigt bra, när jag använder den ser jag alltid till att inför matchen instruera spelarna att pressa målvakt + backlinje + centrala mittfältare (varierar från motståndare till motståndare).

Spel instruktioner:
BC (3st): mittback (uppgift: försvara)
YB (2st): komplett offensiv ytterback (uppgift: anfall)
CM (2st): bollvinnande mittfältare (uppgift: en försvara, en understöd)
OM (2st): offensiv mittfältare (uppgift: en understöd, en anfall)
ST (1st): offensivt spelande forward (uppgift: anfall)

Dessa kan självklart modifieras, det är dock detta jag använt mig av och testat med flera klubbar.
Bifogar även några screenshots.


Screenshots

Screenshots Screenshots

PS. Använd gärna inställningarna som finns i screenshoten för att få ut det bästa av taktiken (y)
  • Länk
Hör gärna hur taktiken funkar för er!
  • Länk
Hej! Testar taktiken fast med 2 anfallare och en Omc mindre, fungerar grym bra än så länge! Spelar med Viitorul, år 2027.
  • Länk
Måste bara ta och tacka för denna taktiken, körde den först med Everton men fungera inte riktigt med dem då dem inte hade några bollvinnande mittfältare. Tog sedan över Wolves och går som tåget just nu, slagit både Chelsea och City :)
  • Länk0 använare online (de senaste 15 minuterna)

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar