Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Skapare

Filinformation

  • Skapad: Dec 28 2017 11:33 AM
  • Senast uppdaterad: Dec 28 2017 11:33 AM
  • Filens storlek: 43.92K
  • Visningar: 2123
  • Nerladdningar: 124

Ladda ner 4-1-1-2-2 assymetrisk Southampton 18.2.1

* * * * * 2 RösterScreenshots
Hej,

Nu har jag snickrat ihop en annan typ av taktik. Dels ger den utrymme för kontringar, men framför allt ett rörligt och dynamiskt anfallsspel med positionsbyten och fina kombinatione som dock kräver mycket intensitet. Den gör sig mes intressant med en "offensiv" mentalitet, dock krävs det ganska bra spelare för att kunna köra det. I denna varianten använder jag "kontrollera" eller "Standard" beroende på hemmaplan/bortaplan och motstånd.

Jag prövade en säsong med Man United. Dock blir inte värderingen av taktiken sund då man kan köpa in de flesta spelarna man vill och har mycket budget. Därför startade jag en ny säsong med Southampton och körde precis samma upplägg.

Bland lagets fyra mest offensiva spelare är det nödvändigt med höga värden inom "spel utan boll", "fart" "acceleration" och "passningar". I övrigt är det väldigt användbart med "lagarbete", "arbetskapacitet", "aggressivtet". och "Uthållighet".

Taktiken är tänkt att skapa oreda i motståndarnas försvar med spelare som skär in från kant, droppar ner i hålet, går på djupet och nyttjar ett kortpassningsspel med platsbyten. Samtidigt som våra ytterbackar rusar upp och ner på kanterna.

MV - Försvara
YB - Attack - MB - Försvara - BSF - Försvara - YB - attack
DMHC - DSF - Försvara
MVC - DSF - Understöd
OMV - IF - Anfall
OMHC - OM - Anfall
ACH - Trequartista/Släpande anfallare - Anfall
ACV - KF - Anfall

Jag ser ut att klara CL-plats första säsongen. Har tagit några fina skalper men haft lite av en formsvacka nu på slutet. Charlie Austin som är min bäste målskytt med 25 mål på 27 ligamatcher blev skadad i mars och borta tre månader. Det var ett riktigt tungt bakslag. Han och Gabbiadini har varit oerhört bra tillsammans. Fick därmed låna in Ben Woodburn.

Testa gärna och låt mig veta hur det går! Spelarinstruktioner kommer med taktiken.


Screenshots

Screenshots Screenshots Screenshots Screenshots Screenshots
0 använare online (de senaste 15 minuterna)

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar