Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

BESTÄLL FOOTBALL MANAGER 2018 VIA FMSWEDEN!

Nu kan du stödja FMSweden.se genom att köpa Football Manager 2018 - Limited Edition via oss - hos Spelbutiken.se!

  • Utgivningsdatum: 10 November 2017
  • Leverans: 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt
  • Stöd för 5 olika språk
  • Köp spelet från Sveriges största Football Manager site!
Generera rabattkod!

499 kr

09 Mar

Gästkrönika av "Bobo"

Av Andreas Bertilsson | Artiklar | 1 kommentarer
Är den Italienska fotbollen på väg mot lejondöden?

Igår kväll bänkade jag mig framför tv:n för att följa matcherna mellan Milan och Arsenal samt Lazio mot Dynamo Kiev, full av tillförsikt efter Milans superfina form senaste månaderna med 14 raka matcher utan förlust och efter att nyligen avancerat till en cupfinal.
Lazio ser superfina ut i ligan och parkerar i nuläget på en stark 4:e plats.

Läs hela →
Vi är mycket glada att släppa nyheten om att FMSU är tillbaka på FMSweden, där Peppe kliver in i rollen som FMSU-ansvarig.

Detta är ett första steg i den nya organisationen där vi har som mål att ta tillbaka tronen som den självklara mötesplatsen för alla FM-entusiaster. Flera nyheter kommer presenteras inom kort och vi är i full gång med förbättringar av sidan vilket vi har för avsikt att lansera under april som tidigare kommunicerats.

Läs hela →
Vi har glädjen att informera att FMSWEDEN vaknat till liv igen efter en tids frånvaro. FMSweden.se ska vara den självklara mötesplatsen för alla FM entusiaster. Vi (nya ägarna) ber er dock om tålamod så att vi kan se över den nuvarande sajten och prata med er medlemmar för att göra FMSweden.se ännu roligare och användningsbar. Vi återkommer med mer information inom kort.

Läs hela →
Peppe kör vidare med sitt idoga arbete att uppdatera FMSU-databasen i sin tråd HÄR. Nytt är att hans updates marknadsförs i forumets kanaler på sociala medier och att han nu även tar emot frivilliga bidrag via swish på 070-9796241 (ej något tvång). FMS vill tacka Peppe för hans eminenta arbete.

Läs hela →
Länk till omröstningstråden HÄR.

Nu är det dags för augusti-omröstningen där fem rapporter kvalat in och tävlar om en plats i tävlingen Årets Rapport 2017. Samtidigt vill jag ta tillfället i akt och lyckönska de fem rapportörerna. Deadline sker nästa söndag 17/9 kl 23:59.

Läs hela →
Peppe har nu gjort sin sista databasuppdatering och det skedde direkt efter dagen med stort D - Deadline Day. Updaten går att finna HÄR. En enorm eloge till Peppe för allt hans hårda slit med databasen under så lång tid. Han är en sann FMSU-hjälte.

Läs hela →
Länk till omröstningstråden HÄR.

Nu är det dags för juli-omröstningen där fem rapporter kvalat in. Passa även på att kolla juni månads resultat när ni ändå avlägger ett besök i rapportdelen. Samtidigt vill jag ta tillfället i akt och lyckönska de fem rapportörerna denna gång. Deadline sker på söndag 23:59.

Läs hela →
Länk till tråden HÄR.

Peppe skriver följande:

Ny FMSU!

* Mohamed Salah klar för Liverpool
* Samuel Holmén klar för Elfsborg
* Etrit Berisha klar för Atalanta
* Kingsley Sarfo klar för Malmö FF

* Flera kontrakt fixade
* Rätt lag spelar i Europa

Detta plus mycket mer!

http://www.mediafire...BA6CE3A6EB9.fmf

Läs hela →
Uppdateringen innehåller bland annat följande:

* Alla transfers är gjorda
* Samtliga lån är avslutade
* Managerbyten fixade
* Nya kontrakt fixade
* Flera spelare är släppta på free transfer
* Alla ligor är fixade med rätt lag i rätt liga.

Mer information i Peppes inlägg HÄR. En stor eloge till Peppe för allt enormt arbete han lägger ner på att uppdatera speldatabasen för alla FM-lirare. En sann FMS-hjälte!

Läs hela →
Med anledning av vinsten i forumtävlingen "Årets Rapport 2016" har jag genomfört en intervju med segraren pizarro, författare till rapporten Córdoba CF - den andalusiska satsningen. Den är avslutad sedan en tid tillbaka, men finns fortfarande att avnjuta HÄR.

Hallå där pizarro! Hur är läget?

Tjenare. Jodå, det är bara bra. Ligorna ute i Europa går in i en spännande fas samtidigt som Allsvenskan dragit igång.

[För fortsättning, tryck på "Läs hela"]

Läs hela →
05 Apr

FMSU 2017 - NU ÄR FÖNSTRET STÄNGT

Av Deadwood/Peppe_1988 | Artiklar | 8 kommentarer
"Vinterårets" sista uppdatering för FMSU.

FMSU innehåller:

* Rätt lag i rätt liga
* Samtliga transfers från Allsvenskan ner till div.2.
* Spelarnummer uppdaterade
* Kontrakt fixade

Ladda ner filen och lägg den i Mina dokument/Sports Interactive/Football Manager 2017/Editor data

Ladda ned här.

Läs hela →
Och vad passar då bättre än ett blogginlägg från FMS-bloggaren kikko? Han skriver bland annat om kärleken till svensk fotboll i allmänhet och vår kära högstaserie i synnerhet.

Läs inlägget Nu börjar det hända saker i Allsvenskan!

Dessutom vill jag slå ett slag för ronii:s initiativ, där medlemmar i denna tråd tippar årets upplagor av Allsvenskan respektive Superettan. Se till att göra din röst hörd där och ta gärna en titt på årets lagtrådar i samma forumdel medan du ändå avlägger ett besök där.

Nu är det knappt tre dagar kvar till allsvensk premiär och klassikermötet mellan ettan och tvåan i maratontabellen: IFK Göteborg-Malmö FF möts på Ullevi på lördag med avsparkstid 13:00. Äntligen!

Läs hela →
Den allsvenska premiären går av stapeln nu på lördag, varför det nu är hög tid att introducera årets managerspel där vi kör en officiell FMS-liga. Valet föll, efter kort diskussion i Discord-chatten, på startelvan.se

Liganamn: FMSweden 2017
Lösenord: FMS2017

Hur går man med i ligan?
1. Skapa ett konto.
2. Tryck på sökknappen längst uppe till höger på sajten (bredvid "logga ut")
3. Skriv in liganamnet.
4. När sökresultatet dyker upp, tryck på liganamnets länk.
5. Skriv in lösenordet i rutan och tryck på "gå med i liga".

Hittills är vi bara fem medlemmar, men deadline sker inte förrän kl12 på lördag, så det hade varit trevligt med fler deltagare. Ju fler, desto roligare. Det finns även en tråd där vi kan diskutera spelet under säsongens gång. Välkomna!

Läs hela →
Omröstningar för månadens rapport i januari och februari finns nu uppe i rapportforumet. I tråden som är tillgänglig HÄR finns vidare information, läs gärna den.

Läs hela →