Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

BESTÄLL FOOTBALL MANAGER 2015 VIA FMSWEDEN!

Nu kan du stödja FMSweden.se genom att köpa Football Manager 2015 via oss - hos CDON.com!

  • 50 kr rabattkod på Football Manager 2015
  • Releasedatum: 7:e november
  • Early Beta-access
  • Säker betalning hos CDON
  • Få spelet till release
  • Support på FMSwedens forum
  • Stöd för 12 olika språk
  • Köp spelet från Sveriges största Football Manager site!
Köp nu!

299 kr

Idag tänkte jag att vi skulle gå igenom hur man kan nyttja den informationen som presenteras i spelet inför varje match om dina kommande motståndare. Det spelar ingen roll om du arbetat fram en taktik till perfektion, om det ändå är så att du förlorar matchen. Detta med motståndaranalysen är givetvis bara en del i hur du kan bli framgångsrik. Men vi behöver även bemästra den delen så…

Ni finner analysen här givetvis.

Läs hela →
11 jan

Årets rapport 2014 - Rösta!

Av Niklas Johansson | Artiklar | 0 kommentarer
Nu har tolv rapporter blivit framröstade av folket att få vara med och tävla om att bli årets rapport 2014. För vinnaren väntar antingen 300 kr presentkort på CDON eller en prenumeration på Offside, rapporten kommer även att hamna i arkivet bland alla andra tidigare vinnare. Ta er en titt i denna tråd och rösta. Kolla igenom alla och se vilken rapport som är eran favorit.

Till er med rapporter med i finalen, ett stort lycka till!

Läs hela →
Du kanske har märkt att yttrar är ett väldigt stort anfallsvapen i de senaste upplagorna av FM. I de flesta fallen ser man att de gör fler mål än dina anfallare. Därtill tror många att spelutvecklarna faktiskt har dragit ner effektiviteten på anfallarna. FM 15 är inte annorlunda beträffande yttrarnas betydelse. Jag tänker inte berätta huruvida jag tycker att det är bra eller dåligt, men jag tänker försöka förklara varför de har gjort som de har gjort.

Gå in på artikeln för att läsa mer!

Läs hela →
Ja, då var det dags igen. Efter ett par år utan en tävling har vi bestämt oss återigen att starta upp detta. För er som har varit med sedan länge kanske minns detta där man hade ett bestämt lag som alla skrev en egen rapport om. Då fick folket själva genom poll rösta fram vilket lag det skulle bli. Nu har vi redan ett bestämt lag och det finns nämligen en anledning varför. Ta er in här: [TÄVLING] SAVERAPPORT - HELLAS VERONA för vidare info!

Läs hela →
Vi har några duktiga killar på grafikavdelningen som har jobbat flitigt med att göra facepacks och idag släpper dom sitt första megapack med bilder från:
Allsvenskan, Superettan, Divison 1, ett division 2-lag, Premier League, Championship, Serie A, La Liga, Bundesliga, större delen av Zweite Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Eerste Divisie, två Jupiler League-lag, Superligæn, Skotska lag, två ryska lag, strölag från Norge, Tjeckien, Rumänien, Sydafrika, Österrike, Portugal etc.

Så det är bara till att gå in och ladda ner megapacket och börja använda dem när ni spelar FM15!

Direktlänk till tråden: http://www.fmsweden....acepack-201415/

Läs hela →
Hur lägger jag in min grafik i spelet? Går förra årets grafik att använda i årets upplaga av Football Manager? Detta är bara några utav alla frågor som ni kan få svar på genom att läsa guiden.

Läs hela nyheten för att hitta direktlänk till guiden, och för mer information om vad vi på grafikavdelningen har att erbjuda!


Läs hela →
Sista vinnaren till Månadens Utmaning - FM14 är utsedd, vinnaren blev Loba efter ett jämnt race med Yayakolo.

Fredrik Ljungberg Academy

Läs hela →