Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

FM19 - Första intryck

I helgen satte jag mig för att spela betan till FM19. Jag hade sett fram emot att sätta tänderna i nya attribut hos spelarna och framförallt nya taktiker. Efter ca 14 timmars spelande mellan fredag-söndag förstod jag att detta kan bli riktigt bra.

Liverpool, Frankfurt och tillslut Elfsborg valde jag att testa under helgen. Alla med olika taktiker och filosofier. Med Liverpool ville jag bygga ett hårt pressande lag som snabbt efter bolltapp återigen jagar livet på motståndarna för att vinna tillbaka bollen. Med Frankfurt ville jag snarare falla hem, för att blixtsnabbt kontra när läget gavs och med Elfsborg ville jag bygga ett snabbt men tålmodigt possesionsspel.

Även om betan har sina brister och mycket är sig likt den förra upplagan, så blev jag förälskad i djupet på taktikdelen. Att se lagen spela så likt det jag själv hade i mitt huvud var imponerande och gav mig mängder med idéer med olika lag som jag vill testa. Ännu en gång verkar det som FM har mig fast under höst och vintermörkret och nästa helg blir det träningsdelen som jag ska fokusera extra på.

Vill ni snacka taktik kan ni göra det här:
http://www.fmsweden....__fromsearch__1