Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Intervjuserie Del 1

Först ut är ingen mindre än Peppe_1988 som ansvarar för ett fantastiskt jobb med FMSU

1. Vilket managerspel var ditt första?
- Det egentliga första var Premier Manager 98 på Playstation 1. Det jag verkligen fastnade för var dock Championship Manager 99/00.

2. Vilket är enligt dig den bästa upplagan av FM och varför?
- Helt klart Championship Manger 01/02. Nostalgi där spelet flöt snabbt och fantastiska legender var i sin gyllene ålder. (Totti, Ronaldo, Beckham m.fl)

3. Vad ser du mest fram emot med FM19?
- Bra fråga! Jag tycker att de senaste FM har sett mer eller mindre likadana ut. Hoppas på lite fräschhet i spelet och nya intressanta delar i taktiken som jag efterfrågat i flera år.

4. Vad är din roligaste save någonsin?
- En journeyresa där jag började i Benfica som slutade med ligasegrar i Portugal, Italien, Frankrike, England och Tyskland. Blev även två Champions League-titlar också. Fantastiskt kul då jag tidigare varit en manager som vill vara i samma klubb saven ut.

5. Vilken liga som du aldrig har spelat i, skulle du kunna tänka dig att spela härnäst?
- Har aldrig spelat i Norge och med tanke på att min far flyttat dit och följer Sandefjord Fotball så kan det var ett sidospår värt att testa.

6. Vad är ditt favoritlag i verkligheten samt på FM. Om dom skiljer sig, varför?
- Jag följer Tottenham Hotspur slaviskt sedan högstadiet. Har dock svårt att spela med dom på FM då det blir för mycket känslor inblandat. Favoritlaget på FM är helt klart Benfica. Storklubb med fin historik, stor arena och en grym ungdomsakademi. Värt ett försök för er som inte provat än!

7. Vad gillar du med FMSweden?
- Gemenskapet och tugget kring det roligaste spelet i världen. Stort beröm till ”Yayakolo” som håller forumet vid liv och sköter alla nyheter med bravur.