Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Lagtips

Har du svårt att komma på vilket lag du vill spela med? Det är en vanlig fundering då man lägger en del tid på en save och gärna vill hitta ett projekt man kan känna kärlek till. Här kommer några förslag!

CSKA Moskva - Den ryska storklubben håller på med en spännande generationsväxling. Där finns inhemska och utländska talanger som kan slipas till något väldigt fint. Fortsätt på den vägen och utveckla CSKA Moskva och rysk fotboll. När vinner du CL och Ryssland VM?

Villarreal - En klubb jag alltid brukar spela med på varje upplaga. Nu ser det även mörkare ut än vanligt vilket gör det till en större utmaning. Kan du få Villarreal tillbaka till finrummet som dom var för några år sen när Riquelme missade den ödesdigra straffen i semifinal i Champions League.

Charlton - Mycket har gott snett senaste åren för Charlton. Det var länge sen Darren Bent flög på moln och spottade in mål på The Valley i Premier League. Nu är man i League One och det krävs nästan ett mirakel för att klubben ska ta sig tillbaka. Är du miraklet?