Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Nu drar vi igång Allsvenskan 2020!

När vi vaknar på morgonen och känner en total avsaknad av fotboll, som vi varken kan se på TV eller på våra arenor, känner man sig rätt tom.
Vi på FMSweden har därför beslutat att det får vara nog nu. Den Allsvenska säsongen 2020 kommer att trampa igång till veckan!

Vi kommer göra allt vi kan för att simulera en säsong av Allsvenskan, Svenska Cupen, EM, Europaspel m.m.

Eftersom det är ett spel, så kommer det givetvis finnas saker som inte stämmer. Vi har valt att inte följa det ordinarie matchschemat till att börja med. Lottningen till cupen kommer således inte att vara densamma som i verkligheten. Inte heller det Allsvenska schemat.

Vi kommer inte vara ansvariga för något lag, vilket gör att alla matcher kommer simuleras utan inblandning av mänsklig touch. Allt från laguttagning till taktik och transfers kommer skötas av spelet. Ja allt i din klubb kommer skötas av spelet kan man säga.

Det vi däremot kommer göra, är att rapportera från säsongen som om det vore en riktig säsong. Vi strävar efter att kunna hålla detta igång under tiden som verklighetens fotboll ligger nere. Vi har också valt att fokusera bara på Allsvenskan och Svenska Cupen, vad gäller den svenska säsongen då det blir lagom med arbete för oss.

Vi hoppas att vi ska kunna lindra abstinensen från fotboll, om så bara lite grann under månaderna som kommer. Så hoppas vi att när säsongen väl kör igång, så har vi kunnat hjälpa till lite grann.

Ni kommer kunna följa detta mestadels genom fmsweden.se , Instagram (@fmsweden.se), Facebook och Twitter (@FMSweden).
Håll i hatten och följ med nu, för det kommer bli åka av! /FMSweden

Länk till diskussionstråd: http://www.fmsweden....75#entry1063475


micke122
Mar 22 2020 16:06 PM
Fantastiskt initiativ!
  • Länk

Laouan
Mar 23 2020 08:56 AM
Grymt intressant!!
  • Länk