Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Sökes: Nördiga Taktikskapare

Hej allihopa!

Efter att Football Manager 2019 har varit ute i snart två månader har jag som bekant lagt upp en del guider, introduktioner och nybörjartips i den här forumdelen i hopp om att ni läsare ska få lära känna vissa delar av spelet bättre. Så här i efterhand tycker jag att det mesta har gett en positiv effekt där många har läst, gillat och kommenterat vilket har varit en rejäl morot för min egen del.

När vi nu går in i det nya året, nämligen 2019, så tänker jag i första hand fortsätta med vad jag tidigare har gjort; skriva guider, introduktioner och tips. I andra hand så tänker jag mig att det ska tillsättas en grupp med - läs rubriken - nördiga taktikskapare, som tillsammans arbetar fram taktiker baserade på såväl taktiska stilar som olika formationer. Undertecknad kommer själv att vara en i gruppen och jag hoppas att några av er läsare känner ett intresse för detta, både att läsa och ta del men även hjälpa till och arbeta fram nya taktiker.

Det finns inga tidsramar eller krav utan det ska ske på den nivå och ta den tid som det behöver helt enkelt. Vad jag söker efter listar jag nedan. Känner du dig träffad? Skriv ett pm till mig här på FMSweden så kan vi prata vidare, skriv gärna enligt punkterna nedan så underlättar det väldigt mycket för mig. Och är där något annat du känner att du vill få med så tveka inte att ta med det.

- Hur gammal är du?
- Hur länge har du spelat Football Manager?
- Hur mycket tid lägger du ned på Football Manager i dag?
- Hur väl bevandrad är du i positioner och roller?
- Hur väl bevandrad är du i att skapa taktiker från grunden?
- Hur mycket tid kan du tänka dig att lägga ner på det här projektet? Mycket/Hyfsat/Lite

Nu hoppas jag verkligen att vi får ihop en trevlig grupp så vi tillsammans kan slå ihop våra kloka huvuden och göra svensk Football Manager lite häftigare, självklart kommer färdiga taktiker att läggas upp och göras reklam för med era namn i beskrivningarna!