Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Spelartips (Italien)

Cosimo Marco De Graca - Palermo
Ung anfallare i ett Palermo som överlag sitter på en trupp med otrolig potential. Marco De Graca är utlånad till Juventus U23-lag under säsong 18/19 men utan någon klasul så du kan köpa honom från Palermo. Utvecklas oftast snabbt, framförallt i sina fysiska värden.

Eddy Salcedo - Genoa
Utlånad till Inter under säsong 18/19 men kan köpas från Genoa ändå. Ung och snabb ytter som tidigt drar till sig intresse från större klubbar. Brukar hamna i PSG ganska snabbt för en dyr peng. Kan nog köpas billigare snabbare.

Alessandro Cortinovis - Atalanta
En ung central mittfältare som även kan spela på en kant. Fantastisk passningsfot, fantastisk teknik och dribblingar. Är tillräckligt bra för att göra några matcher för Atalanta redan första säsongen. Hittar man rätt roll för honom kan han bli löjligt bra på mitten.

Kephren Thuram - Monaco
Oväntat med en supertalang i Monaco? Deras U-lag består just av supertalanger från alla möjliga hörn i Europa. Thuram är en duktig defensiv mittfältare med potential att få riktigt fina fysiska värden. Väldigt nyttig i ett lag som vill spela med en sådan spelartyp på det defensiva mittfältet. Snabb utvecklingskurva om han får speltid via utlåningar eller dylikt.