Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Spelartips (Rumänien)

Spelartips (Rumänien)
Rumänska ligan måste vara laddad för att hitta samtliga spelare.

Dennis Dragus - FC Viitorul
Yttern som även kan spela anfallare är en stor talang som redan från start kommer få sina chanser i landslaget. Vinner oftast skytteligan första säsongen för att sedan dra åt sig intresse från mängder av europeiska klubbar. Går att köpa loss för ca 30-50 miljoner.

Dennis Man - Steaua Bukarest
Ung ytter som tidigt jagas av storklubbar och brukar säljas för ca 30 miljoner till en större klubb i en stor liga. Skulle man kunna knipa honom med en mindre klubb i en större liga så har man en otrolig potential, både prestationsmässigt och försäljningsmässigt. Blir snabbt en viktig kugge i landslaget.

Florinel Coman - Steaua Bukarest
Var en enorm talang på FM18 men har stagnerat en aning i FM19. Dock finns det fortfarande väldigt fina kvalitéer i Coman. Han är en aningen sämre kopia av Dragus men är fortfarande värd att scouta. Oavsett kommer man kunna göra en vinst på honom.

Alexandru Matan - FC Viitorul
Ytterligare en ung ytter med enorm potential. Brukar tidigt skriva på för Roma eller Milan och det skvallrar lite om kvalitén som finns. Snabb och bra teknik som brukar vara en poängspelare.

Tudor Baluta - FC Viitorul
En solid defensiv mittfältare som brukar vara bofast i landslaget tidigt. 19 år gammal och har bra värden som även gör det möjligt att skola om honom till mittback. Kostar ca 20 miljoner att få loss första säsongen.

Jovan Markovic - U Craiova
17-årig anfallare med enorm potential. Bra avslutare och huvudspel vilket gör honom tidigt till en fin målskytt. Den här killen kan verkligen bli hur bra som helst.