Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Spelartips (Storbritannien)

Här kommer lite spelartips för dig som spelar med en klubb i Storbritannien.

Liam Roberts - Walsall
Den 23-årige målvakten håller till i Walsall i League 1 och det kanske inte låter så imponerande. Men Roberts har en usp i sin passningsfot och är en perfekt målvakt för den som vill spela en passningsorienterad fotboll. Säsong 20/21 kan han ha kommit upp i så mycket som 18 i passningar. Inte ofta man ser det hos en keeper.

George Dobson - Walsall
Ytterligare en spelare från Walsall. Dobson är 20 år och en bollvinnande defensiv mittfältare med en enorm beslutsamhet och arbetskapacitet. Ger du honom rätt roll och tränar honom hårt kommer han få fantastiska psykiska egenskaper.

Basit Umar - Ballymena United
18 årig anfallare som håller till i den nordirländska ligan (Nordirland kan krävas laddad för att han ska finnas). Vinner ofta skytteligan första säsongen och kan köpas tidigt för en billig peng. 2-3 år senare är han tillräckligt bra för en mindre PL-klubb. En bollmottagare som är suverän i huvudspelet.

Danny Rose - Mansfield
Han ser inte mycket ut för världen men jäklar vad Danny Rose kan spotta in mål oavsett division. Helt okej värden för en anfallare men har fantastiskt fina psykiska värden. Kan köpas billigt och kan leverera i Championship.

Brandon Kavanagh - Shamrock Rovers
17-årig offensiv mittfältare/vänsterytter från den irländska ligan (Irland kan krävas laddad för att han ska finnas) som direkt dominerar för Shamrock Rovers. Har potentialen för att kunna ta plats i ett PL-lag på sikt och kan köpas billigt.

Sonny Best - Sunderland
Den här unga högeryttern har en otrolig potential om han används rätt och perfekt för dig som söker snabba spelare med bra inlägg. Kan utvecklas snabbt i rätt miljö och kan nå upp till 19 i inlägg.


StoneCold
Jan 03 2019 10:04 AM
Max Broughton - Bolton U18 - Mittback
16 år gammal när spelet startar. Har imponerande värden för en så ung spelare. Dock dåliga värden i markering och positionsspel. Dessa förbättras dock med tid och träning. Kan även omskolas till defensiv mittfältare.
  • Länk