Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord
25 May

Integritetspolicy

Av FM Sweden | Frontpage | 0 kommentarer
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy på fmsweden.se som en följd av GDPR. Passa på att logga in och uppdatera dina dataskyddsinställningar i din profil.

Läs hela →
Vi är mycket glada att släppa nyheten om att FMSU är tillbaka på FMSweden, där Peppe kliver in i rollen som FMSU-ansvarig.

Detta är ett första steg i den nya organisationen där vi har som mål att ta tillbaka tronen som den självklara mötesplatsen för alla FM-entusiaster. Flera nyheter kommer presenteras inom kort och vi är i full gång med förbättringar av sidan vilket vi har för avsikt att lansera under april som tidigare kommunicerats.

Läs hela →
Vi har glädjen att informera att FMSWEDEN vaknat till liv igen efter en tids frånvaro. FMSweden.se ska vara den självklara mötesplatsen för alla FM entusiaster. Vi (nya ägarna) ber er dock om tålamod så att vi kan se över den nuvarande sajten och prata med er medlemmar för att göra FMSweden.se ännu roligare och användningsbar. Vi återkommer med mer information inom kort.

Läs hela →
17 Nov

Enorm databasstorlek

Av Robin Andersson | Frontpage | 0 kommentarer
Med denna fil aktiverar du "Enorm databasstorlek" till FM 15. Det ger ditt spel en extra dimension men kräver att du har lite bättre dator.

Klicka här för att komma till filen i filarkivet.

Postad bild

Framtagen av VP. på Sortitoutsi

Läs hela →
16 Nov

Real name fix till FM2015

Av Robin Andersson | Frontpage | 5 kommentarer
Vi har tagit steget mot ett utökat utbyte och samarbete med andra FM sidor då vi har samma intressen.
Det är att göra erat, och vårat egna spelande roligare och det är här det börjar.
Real name fix till FM2015, skapad av grabbarna på Sortitoutsi med mons i spetsen.

Med denna fil korrigerar du samtliga namn på turneringar, ligor, klubbar, media i större delen av världen och Tyska landslaget.

Filen hittar du här, installationsbeskrivningen finns i filen du laddar ner (på engelska), och även på Sortitoutsi, här.

Läs hela →