Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord
Med anledning av vinsten i forumtävlingen "Årets Rapport 2016" har jag genomfört en intervju med segraren pizarro, författare till rapporten Córdoba CF - den andalusiska satsningen. Den är avslutad sedan en tid tillbaka, men finns fortfarande att avnjuta HÄR.

Hallå där pizarro! Hur är läget?

Tjenare. Jodå, det är bara bra. Ligorna ute i Europa går in i en spännande fas samtidigt som Allsvenskan dragit igång.

[För fortsättning, tryck på "Läs hela"]

Läs hela →
This august the members of FMSweden had the opportunity to ask their questions about Eastside Hockey Manager to Risto Remes, the creator and developer of the game. Now we've got the answers from Risto and also some from Miles Jacobson. So how's the situation with EHM? Does it have a future? Will there be a Mac-version? When will the Early Access-status end? Read the interview to get the answers!

Läs hela →
I augusti fick ni medlemmar möjlighet att ställa frågor till Risto Remes, skaparen och utvecklaren av Eastside Hockey Manager. Nu har Risto svarat på dem och även Miles Jacobson har bidragit med svar på några frågor. Så hur är situationen för EHM egentligen, finns det en framtid? Hur ligger det till med en Mac-version? Och när kliver spelet ur sin Early Access-status egentligen?

Läs hela →
Efter att lämnat träningslägret i La Manga så bar det hem till vintrig, svensk försäsongsträning.
Det har alltid tärt mentalt på svenska spelare genom åren men enligt Martin Smedberg-Dalance - mittfältare i IFK Göteborg och landslagsman i Bolivia så är det en klar skillnad nu jämfört med tidigare år.

VI hörde lite med honom varför men också om hans chanser att spela Copa America med Bolivia och, självklart, lite om hans Football Manager-spelande.

Håll tillgodo!

Läs hela →
Jag har intervjuat Tobias Hysén och han berättar gladeligen om sitt Football Manager spelande. Han delar med sig av sin största merit, talangscouting och om spelkvällarna med IFK Göteborg

Läs hela →
16 Apr

FMSM - Intervju med fjolårets trea

Av Niclas Magnusson & hasse77 | Intervjuer | 1 kommentarer
Vi fick in 213 st ansökaningar från våra deltagare och med regerande mästaren Champions19 i räkningen är vi uppe i 214 deltagare totalt i årets FMSM.

Spelschema för Utslagningsomgång 1 lottades av min kollega Pusselbit under söndagskvällen, flera deltagare har redan börjat spela sina matcher och ni kan följa allt som sker i turneringen i vår FMSM-del på forumet här: Länk


Men åter till topic (bokstavligen) så har vi tagit fram en intervju med simpel, deltagaren som tog tredjeplatsen ifjol och som än en gång deltar i FMSM.

Klicka på "Läs hela", för att komma till intervjun med simpel!

Läs hela →
Vid det här laget kan det knappast undgått någon att anmälan till FMSM 2013 är i full gång. För er som är osäkra på om ni ska delta och behöver motiveras lite kan vi nu bjuda på en exklusiv intervju med förra årets vinnare Champions19. Ni kommer till intervjun genom att klicka på "Läs hela".

Har ni inte anmält er så se till att göra det på en gång! Utöver prestigen att kunna titulera sig bäst i Sverige på Football Manager ligger det fina priser i potten. Anmälan för årets turnering är öppen fram till den 13 april kl. 23.59, så tveka inte!

Mer om turneringen, priserna och hur ni anmäler er hittar ni här.

Läs hela →
09 Apr

Intervju med Marc Vaughan

Av Johan Stristrup & hasse77 | Intervjuer | 2 kommentarer
Vi har valt att översätta en kort intervju som vi erhållit från FMHVibe nu när det inte återstår mycket tills releasedatumet för FM Handheld 2012 för Android, releasen äger rum på onsdag den 11e april 2012.

FMHVibes representant Declan Barry (känd som Dec) har fått sig en intervju med Marc Vaughan, gällande FM Handheld 2012 för Android. Vaughan är den huvudansvarige för arbetslaget som jobbar med utvecklingen av spelet, och ger i intervjun svar på frågor om FMHs framtid på plattformen Android, han informerar oss kort även om hur han kämpat för att övertyga SI att släppa spelet till Android och sina känslor inför releasen på Google Play Store.
Läs hela intervjun, genom att klicka på "Läs hela"-knappen här nedanför.

I och med att SI nu verkar satsa på att få en större målgrupp, så har ett subforum skapats för FM Handheld under FM12-avdelningen. Jag rekommenderar att ni gärna tar en titt där och deltar i diskussioner, även om ni inte har Handheld.
Länk dit: http://www.fmsweden....08-fm-handheld/

Läs hela →
Om ni inte märkt det tidigare så har vi startat med bloggar på FMSweden.
Vi tänkte utveckla det ännu mer med att på måndag ta in en ny stjärna in i FMSweden-manégen.

Han är ung, han är ungdomsproffs i Everton och han är tokig i Football Manager!
Så exklusivt för FMSweden presenterar vi stolt... Johan Hammar.

Bland meriterna har han bl.a. vunnit PL för U18 med sitt Everton förra säsongen.

Så med anledning av det har vi gjort en liten lättsam intervju med mannen i fråga om livet som proffs, staden Liverpool och hur underbar klubb Everton är.

Varsågoda!

Läs hela →