Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Intervju med Marc Vaughan

Nu har ni meddelat att FMH2012 kommer att finnas för Andriod fr.o.m 11 April. Är det p.g.a. av succén med iOS, som ni valt att förstora er målgrupp?
Det beror helt enkelt på att det är så många som frågat ifall FMH inte skulle släppas till Android, jag försöker att lyssna på vad folk vill ha och försöker göra mitt bästa för att ha de önskemålen i åtanke när jag utvecklar mina spel.

Jobbet med Android versionen har verkligen gjorts med kärlek. Det ansågs nästan omöjligt att kunna göra det på Android på grund av många saker (fragmentering, piratkopiering etc...). Så jag offrade mycket fritid för att komma upp med en prototyp för att bevisa att problemen kunde övervinnas. SEGA och Sport Interactive såg potentialen och godkände produktionen av prototypen.

Är det den första i en serie av utgåvor för Android?
Vi får se. Det är helt upp till Andriod-användarna. Ifall de köper spelet så kommer den att bli en pågående serie av utgåvor som det vart för FMH på iOS. Om inte? Ja då kommer jag att se aningen korkad ut, som satt och skapade prototypen på min fritid. ;)

Hur glad kommer du bli om du ser folk använda sin Android för att spela spelet efter att så många bett om det?
Jag är exalterad och nervös inför varje spel som släpps. Men nu är det dubbelt så mycket eftersom det är en ny plattform.

Utvecklandet av Android-versionen har verkligen varit en stor utmaning men också väldigt roligt. Jag har lärt mig enormt mycket om plattformen som jag nu också själv dagligen använder i form av en Galaxy S2 som min mobiltelefon. :D

Några långsiktiga mål med versionen som du kan avslöja?
Självklart är jag ute efter att förbättra en hel del till nästa års utgåva. Men mer än så kan jag inte avslöja.

Om du skulle sammanfatta dina känslor för spelet i korta ordalag, vad skulle det bli?
Jag är faktiskt rätt nöjd och stolt över vad vi har skapat, jag hoppas verkligen att alla kommer att känna sig nöjda med vårt arbete.

Kommer FMHVibes editor vara kompatibel med Android-versionen?
Ja, savefiler till spelet för Android kommer att fungera med er editor. Men du måste öppna dem i själva editorn, med rätt filändelse för att det ska fungera (.asg).

Tack för du tog dig tid till intervjun Marc och lycka till med releasen nu den 11 April.
Tack själv Dec :D


Vi tackar FMHVibes och Declan Barry för tillåtelsen att översätta och publicera denna intervju med Marc Vaughan.Om ni tänker testa det på Android så varför inte skriva en recension om det?
De tre först anmälda medlemmarna att skriva recensionen får pengarna tillbaka på spelet för FMH. Läs mer om det här.


bitmig
Apr 10 2012 10:21 AM
F-N då får man mindre gjort på jobb
  • Länk


Apr 10 2012 10:59 AM
bitmig

Jo den risken finns definitivt. :)
  • Länk