Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

BESTÄLL FOOTBALL MANAGER 2019 VIA FMSWEDEN!

Nu kan du stödja FMSweden.se genom att köpa Football Manager 2019 - Limited Edition via oss - hos CDON.COM!

  • Utgivningsdatum: 2 November 2018
  • Leverans: 2-4 arbetsdagar
  • Download
  • Stöd för 5 olika språk
  • Köp spelet från CDON.COM!
Generera rabattkod!

449 kr

Länk till omröstningstråden HÄR.

Nu är det dags för juli-omröstningen där fem rapporter kvalat in. Passa även på att kolla juni månads resultat när ni ändå avlägger ett besök i rapportdelen. Samtidigt vill jag ta tillfället i akt och lyckönska de fem rapportörerna denna gång. Deadline sker på söndag 23:59.

Läs hela →
Länk till tråden HÄR.

Peppe skriver följande:

Ny FMSU!

* Mohamed Salah klar för Liverpool
* Samuel Holmén klar för Elfsborg
* Etrit Berisha klar för Atalanta
* Kingsley Sarfo klar för Malmö FF

* Flera kontrakt fixade
* Rätt lag spelar i Europa

Detta plus mycket mer!

http://www.mediafire...BA6CE3A6EB9.fmf

Läs hela →
Uppdateringen innehåller bland annat följande:

* Alla transfers är gjorda
* Samtliga lån är avslutade
* Managerbyten fixade
* Nya kontrakt fixade
* Flera spelare är släppta på free transfer
* Alla ligor är fixade med rätt lag i rätt liga.

Mer information i Peppes inlägg HÄR. En stor eloge till Peppe för allt enormt arbete han lägger ner på att uppdatera speldatabasen för alla FM-lirare. En sann FMS-hjälte!

Läs hela →
"I natt är jag din
I natt är du min
Och ingen ska få ta
Natten ifrån oss"


Så går refrängen till Tomas Ledins låt "I natt är jag din" och vi kan tänka oss att många medlemmar här på FMSweden kommer att ha samma höga förväntningar som Tomas en gång haft.

Många har köpt digitala utgåvan av spelet och därför redan erhållit betan som de spelat. Alla har dock inte haft den turen och det har då varit er som beställt hem den fysiska utgåvan, så är det inatt 1.00 svensk tid (natten till fredagen) som Football Manager 2017 officiellt släpps och blir spelbar.

Varför inte ta och dela med er av era åsikter eller ställ frågor i vår nya forumavdelning för FM17? Ni finner redan startade diskussionstrådar som är fortsatt aktuella och intressanta att kolla igenom.


Några trådtips:
  • Riktiga namn för spelare, lag och ligor som saknas p.g.a. saknade rättigheter: Länk
  • trashbag har tagit fram en taktik som kan vara intressant att testa: Länk
  • trashbags anpassade truppvyer & annat: Länk
  • Dela med er om hur det går och läs hur det går för andra: Länk
  • Ställ era enklare frågor som ni hoppas få snabba svar i tråden ämnad för småfrågor för FM17: Länk

Läs hela →
Hallå där!

Vi går nu in i semestertider, men det betyder knappast att aktiviteten på forumet avtar. Situationen är snarast den motsatta - och här följer en lista med en del av de projekt som är aktiva på FMS för närvarande:

En interaktiv resa av Pontarii.

Djibouti, ett land att utveckla av Yngvesson.

Attribut av Bergkamp. .

Utveckling av svensk fotboll av weiner.

Tippningsmästaren av Kakidaniel.

Nordic Adventure av bambuh.

För mer info, tryck på "läs hela".

Läs hela →
24 Jun

FM16 - Stor rabatt!

Av hasse77 | Nyheter | 0 kommentarer
Sports Interactive har under detta EM valt att rabattera spelet FM16 rejält på Steam. För er som kanske inte hunnit skaffa er spelet kan nu passa på!

Klicka på "Läs hela" för att klicka er vidare till mer information.


Glad midsommar önskar FMSweden er allihopa!

Läs hela →
Sports Interactive har några dagar sedan publicerat att de kommer ta in fler QA-testare (quality assurance) till deras team under sommaren, anställningen börjar i juli och kommer pågå i 4 månader med en eventuell förlängning.

Klicka er vidare via "Läs hela"-knappen för att få mer information!

Läs hela →
Daily Mirror undrade hur Leicesters spelartrupp som överlag saknar erfarenhet från dem kontinentala klubbmästerskapen skulle kunna prestera nästa säsong. För att ta reda på detta så vände de sig självklart till Football Manager 2016 för en simulering.

Ifall ni är nyfikna och vill ha reda på hur väl de lyckades, så kan ni klicka på knappen "läsa hela" här nedanför.

Läs hela →
Nedanstående text är vidarebefordrad genom mig, ordet "Vi" hänvisar till produktionsbolaget.

Vi jobbar med ett TV-program där Bojan Djordjic och Soran Ismail reser runt i Sverige och träffar folk som brinner för fotboll på alla nivåer.

Ett av programmen handlar om vad som hände sen med några av Championship Manager-spelarna.

Vi kommer träffa Labinot Harbuzi, Tonton, Bojan Djordjic, Jonas Lundén - de som blev superstjärnor i det klassiska spelet men som kanske aldrig blev det på riktigt.

Men vi vill även träffa några av de managers som offrade mycket tid, kärlek och energi på att göra sitt lag bäst. Var du en av dem? Isåfall vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Kontakta gabriel.jansson@brandnewcontent.se eller ring 070-293 79 07 så berättar vi mer.

Läs hela →
Sports Interactive har under dagen släppt senaste uppdateringen för Football Manager 2016 samt för Touch-upplagan, med dem efterlängtade databasförändringar från vinterfönstret. Innehåller transfers som Ciro Immobile till Torino, Imbula till Stoke eller Jackson Martinez till Guangzhou för 42 miljoner euro!

För att se förändringarna av transfer updaten så måste en ny save startas med databas 16.3.0, ingen redan tidigare påbörjad save kommer kunna ladda in övergångar från senaste databasen. Ifall ej någon uppdatering har laddats hem så stänger ni ned spelet och startar om Steam, för att påbörja nedladdningen av senaste uppdateringen.

Diskussionstråden för senaste uppdateringen finner ni här: Länk

Klicka vidare på "Läs hela", för att finna listan med samtliga nyheter i uppdateringen!

Läs hela →
Sports Interactive släppte nyligen sin senaste uppdatering för Football Manager 2016 som heter 16.2.0 och fort därefter började en massa rapporter om krascher trilla in på SI Community (officiella forumet för speltillverkaren). SI kollade upp ärendet och meddelar nu i flera av dem rapporttrådar som finns på deras forum, att folk ska använda det ordinarie skin som följde med spelet en kort tid framöver. Detta tills skapare till dessa inofficiella skins ser till att uppdatera kodsekvenser i dem olika skins, för att undvika dem stora antal krascher som många upplevt närmsta dagen.

Så kör med ordinarie temat, tills skaparna till era favoriter bland inofficiella skins har släppt en uppdatering som inte får spelet att krascha.

Läs hela →
Så Wenger med ledarstab kom bort sig i den stora flygplatsen i Istanbul med spelartruppen kom med på rätt plan. Klubben står inför sista träningsmatchen innan kommande premiären av ligaspel, se då hur ett spelarstyrt Arsenal agerar & presterar:


Läs hela →
07 Nov

FMS Tipsliga

Av Bergkamp | Nyheter | 0 kommentarer
Tredje säsongen av Tipsligan avgjordes under kvällen, vinnare av division 1 blev JohnTerry! Fortfarande återstår ett avgörande i cupfinalen, samt några kvalmatcher. Men redan nu tas anmälningar in om man vill hoppa på fjärde säsongen av detta seriesystem som baseras på tippande av fotbollsmatcher från de största ligorna i europa.

Läs hela →
Säsong 2 är avklarad, mästare blev Champions19 efter en imponerande avslutning av division 1. Ligacupen togs hem av mackan, medans cupen vanns utav Bergkamp.

Säsong 3 startar kommande helg, tryck för mer info.

Läs hela →