Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Mitt liv med Football Manager

Som ni kanske hört eller läst har det kommit en bok som alla frälsta inte kan undvara - Football Manager stole my life - 20 years of beautiful obsession. Handlar alltså om CM/FM:s 20 års tid i makten av våra själar.

Och självklart har vi läst boken och recenserat den.
Det är en riktig nostalgitripp för som har åldern inne. Kuriosa för den yngre generationen.
Allt från bröderna Collyens mixtrande hemma till dagens twittersamhälle.

Inte bara vi har tagit upp den, Erik Niva har naturligtvis, som gammal CM spelare, inte kunnat låta bli att pilla på det i sin blogg comeback.


bobby
Aug 15 2012 12:10 PM
Kommer denna bok komma ut i den svenska handeln eller är det beställning från U.K som gäller?
  • Länk

Juws
Aug 15 2012 14:13 PM
Vet inte om den finns ute i butikerna men det finns på nätet hos Bokus och Adlibris.
  • Länk

Zdravkovic
Aug 15 2012 15:18 PM
Den går inte att beställa från varken Bokus eller Adlibris! På Bokus fick jag, efter gjord beställning, ett mail om att den inte finns tillgänglig och ordern cancellerades. På Adlibiris står den som "ej tillgänglig" och cdon.com har plockat bort den. Förstår inte detta, boken är väl relativt nyutgiven?

Blir order från Amazon men frakten är ju knappast gratis där dessvärre.
  • Länk

Joley
Aug 15 2012 20:40 PM
Om intresset är relativt hög för boken, kan FMSweden.se försöka köpa in den och distribuera den vidare till er medlemmar för absolut lägsta pris.

Men vi behöver på något vis veta om det finns något intresse, vi kan inte lägga en order på boken och sitta på 1000 exemplar om den inte säljs.

Vad tror ni? Skall vi försöka göra en undersökning på detta?
  • Länk

bobby
Aug 15 2012 21:17 PM
Jag är väldigt intresserad, men jag tror inte det räcker att kolla intresse och sen beställa in 1000 ex. Tror man måste få folk att förskottsbetala, annars sitter ni där med en massa ex ändå. Priset är inte någon prio för mig, jag köper den oavsett billigare här än där! Men kan man köpa den via fmsweden och ni kan tjäna lite på det vore ju det asnajs!
  • Länk

Joley
Aug 15 2012 21:20 PM
Bobby, vi har redan en diskussion med förläggaren av boken och kan lägga en beställning på dem redan imorgonbitti!

Du har helt rätt att förhandsbokningar skulle vara det bästa och säkraste för oss alla. Om vi gör denna deal, kommer det absolut inte vara för att tjäna några pengar. Vi ska som bäst gå plus minus noll.

Tanken är att FMSweden.se skall stå som en tjänst för just detta. Jag ska under morgondagen föra en diskussion med Juws för att höra hur seriösa vi kan bli i ärendet. Troligen kanske vi kan få till något i samband med FM 13, men man vet aldrig....det kanske kommer upp en bokningssida imorgon!
  • Länk

bobby
Aug 15 2012 22:13 PM
Vill bara förtydliga att jag inte menade att ni skall göra detta för att tjäna pengar, utan att om ni kan få provision på försäljing vore inte det fy skam.
  • Länk

Zdravkovic
Aug 16 2012 06:17 AM
Ska ni göra detta, bör ni göra det snarast! Jag vill ha boken nyss och det kan bli så att jag lägger en beställning på Amazon inom ett par dagar!
  • Länk

ColinZeal
Aug 16 2012 18:48 PM
Ni med Kindle installerade på era enheter (iPhone, iPad, iPod Touch, Androids) - Köp den som Kindle istället. Man får den direkt och man har den med sig hela tiden.
Själv läser jag den på jobbet och ja, riktigt intressant och underhållande.
  • Länk


Aug 16 2012 19:02 PM
Om man vill ha den så vill man ju ha den som fysisk utgåva in i nån jävla telefon, tycker jag iaf. Precis som med FM!

Lite av det gamla måste man ju bevara, jävla tekniskt skit!
  • Länk