Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

BESTÄLL FOOTBALL MANAGER 2016 VIA FMSWEDEN!

Nu kan du stödja FMSweden.se genom att köpa Football Manager 2016 via oss - hos CDON.com!

  • 100 kr rabattkod på Football Manager 2016
  • Releasedatum: 13:e november
  • Gäller endast fysisk utgåva
  • Säker betalning hos CDON
  • Leverans 1-dag innan relese
  • Support på FMSwedens forum
  • Stöd för 12 olika språk
  • Köp spelet från Sveriges största Football Manager site!
Generera rabattkod!

399 kr

Malmö ställs mot Real Madrid. Malmö har allt att vinna, Real har allt att förlora.
Oavsett hur det går ikväll så finns Malmö FF-tråden för dig som vill diskutera matchen med våra andra forumiter.

Läs hela →
30 sep

Rapporter

Av Deadwood | Artiklar | 1 kommentarer
Tips på aktuella och aktiva rapporter som är läsvärda.

Kampen om Champions League — Vinnaren av månadens rapport i Augusti is still rolling on. Ett måste!

Svenska landslaget med ny förbundskapten — En rapport av friggan där han axlar ansvaret med att vara förbundskapten över svenska landslaget. Följ fram och motgångar genom hans karriär.

En stad i samarbete — En rapport av Yayakolo. Ett väldigt spännande projekt där tanken är att ge Göteborgsklubbarna ett lyft. In och läs vad det handlar om, och inte minst hur utvecklingen tar sig.

Läs hela →
Här kommer en liten update om vilka trådar som jag personligen rekommenderar.

Streamingtråden — Kolla på andras streams när dom spelar FM eller få hjälp att starta din egen.
Inspiration/Utmaning — Få en extra dimension i ditt spelande med några delmål.
Vilket lag är du, hur går det? — För dig som inte vill ha en egen rapport men ändå vill smårapportera om dina framgångar ute i ligorna.
Uppdaterad databas — spela med de senaste övergångarna
Multiplayer — Hitta folk att spela online med.

Sen vill jag slå ett slag för forumdelen Offtopic. Forumdelen för allt mellan himmel och jord. Jag vill speciellt rekommendera den till nyare medlemmar då det behövs lite nytt blod där inne. Välkomna in!

Läs hela →
25 sep

#WeAreTheManagers

Av Deadwood | Artiklar | 0 kommentarer
Whats your story?


Läs hela →
Här på forumet har vi nu en del taktiker upplagda som är skapade av olika personer på forumet. Chrulle, Loba & Arg Gris är bara några av de personer som lagt upp sina taktiker, men har ni testat dem?

Det finns en stor variation av taktiker i alla dess former men något som tyvärr saknas är feedback till killarna som lägger upp sina taktiker.

Har du testat någon av taktikerna som finns? Ge gärna lite tankar på hur du upplevde den samt hur man kanske kan optimera den ännu mer. Vill ni se alla taktiker som lagts upp eller kanske rentav ladda upp din egensnickrade taktik för andra forumiter att testa? Kolla då in här.

Läs hela →
23 sep

KÖPA FM16?

Av Yngvesson | Artiklar | 0 kommentarer
FM16 går nu att beställa via FMSweden och CDON.com. Forumet har lyckats få tag i en riktigt bra deal för den fysiska utgåvan av det nya spelet. Du får hela 100 kronors rabatt genom att beställa via FMSweden. Något som besparar din plånbok samtidigt som det gynnar forumet att beställa via oss.

Men det är ju trots allt ett tag kvar innan FM16 släpps och många kanske redan han hunnit tröttna på den nuvarande upplagan av spelet. Vill man då testa på något nytt så vill vi på redaktionen tipsa om det stora arbete som Bambuh och andra forumiter gjorde för ett tag sedan.

Mayaguana Islands är ett litet land bestående av några ö-grupper som är placerade utanför Miami. In och läs mer om detta megaprojektet här.

Läs hela →
Hola amigos,

Efter semestrar, jobb och nedgrottning i min nya tillvaro som student på universitet så har tiden för FM/FMS drastiskt minskat. Men, med en tenta på onsdag stundande så passar jag på att prokrastinera lite och slänger upp en uppmaning om att fortsätta tipsa om spelare.

Sedan senaste spelartips-nyheten har vi fått in ett spelartips från Valencia_9 som gäller en tysk back vid namn Philipp Klingmann och som varit en stabil pjäs på hans save utan att kosta särskilt mycket. Hoppas att det kan vara till användning i din pågående eller nystartade save!

Alla spelartips hittar ni som vanligt här och det är även där ni lägger till nya tips.

Läs hela →