Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

BESTÄLL FOOTBALL MANAGER 2017 VIA FMSWEDEN!

Nu kan du stödja FMSweden.se genom att köpa Football Manager 2017 via oss - hos CDON.com!

 • 100 kr rabattkod på FM17 (endast fysisk utgåva)
 • Releasedatum: 4:e november
 • VIAPLAY 2 månader på köpet (fysisk & digital)
 • BETA-access, endast digital utgåva
 • Säker betalning hos CDON
 • Leverans: senast till releasedag
 • Support på FMSwedens forum
 • Stöd för 12 olika språk
 • Köp spelet från Sveriges största Football Manager site!
Generera rabattkod!

399 kr

"I natt är jag din
I natt är du min
Och ingen ska få ta
Natten ifrån oss"


Så går refrängen till Tomas Ledins låt "I natt är jag din" och vi kan tänka oss att många medlemmar här på FMSweden kommer att ha samma höga förväntningar som Tomas en gång haft.

Många har köpt digitala utgåvan av spelet och därför redan erhållit betan som de spelat. Alla har dock inte haft den turen och det har då varit er som beställt hem den fysiska utgåvan, så är det inatt 1.00 svensk tid (natten till fredagen) som Football Manager 2017 officiellt släpps och blir spelbar.

Varför inte ta och dela med er av era åsikter eller ställ frågor i vår nya forumavdelning för FM17? Ni finner redan startade diskussionstrådar som är fortsatt aktuella och intressanta att kolla igenom.


Några trådtips:
 • Riktiga namn för spelare, lag och ligor som saknas p.g.a. saknade rättigheter: Länk
 • trashbag har tagit fram en taktik som kan vara intressant att testa: Länk
 • trashbags anpassade truppvyer & annat: Länk
 • Dela med er om hur det går och läs hur det går för andra: Länk
 • Ställ era enklare frågor som ni hoppas få snabba svar i tråden ämnad för småfrågor för FM17: Länk

Läs hela →
Vi har efter samtal med CDON fått fram ett erbjudande till våra medlemmar att köpa digitala upplagan av FM17 via oss hos CDON, tyvärr är inget rabatterat pris aktuellt utan 2 månaders Viaplay ingår i vårt erbjudande (fram till releasedag 4 november). Tillgång till betan inkluderas i detta erbjudande.
 • 399 SEK för fysisk upplagan - Inkluderar FM17 Touch, 2 månader Viaplay
 • 499 SEK för digitala upplagan - Inkluderar betan, FM17 Touch, 2 månader Viaplay
Tidigare rabatterat pris kvarstår dock för den fysiska upplagan (Viaplay kommer även att ingå där). Både köp av fysiska och digitala versionerna bidrar med intäkter till FMSweden, varav en del återgår till er medlemmar i form av priser och andra förbättringar som kan vara aktuellt. Det är således oerhört viktigt att ni går via vår knapp och anger rabattkoden för att erhålla dealen.

För eventuella frågor som ni har eller diskussioner gällande vårt erbjudande kan ni ta i följande diskussionstråd: http://www.fmsweden....ll-manager-2017

Läs hela →
Sports Interactive har under kvällen valt att släppa betan till FM17, vilket endast är tillgängligt för medlemmar som valt att förhandsboka den digitala upplagan av spelet.

Det innebär tråkigt nog för er som förhandsbokat en fysisk kopia ej har tillgång till betan, detta är något som har styrts upp med största sannolikhet av SEGA och SI. Beklagligt nog gäller detta även för förhandsbokning via FMSweden hos CDON för den fysiska upplagan, för ett rabatterat pris på 399 SEK.

Vi försöker få fram ett erbjudande för den digitala upplagan, för er som fortfarande vill ha betan och samtidigt stötta FMSweden där något extra följer med. Tyvärr är det inte aktuellt med någon rabatt, då SEGA inte möjliggjort någon förändring av pris. Mer information kommer att presenteras här på huvudsidan och i diskussionstråden länkad här nedanför.

Vi hoppas att ni får många sköna speltimmar!

Ta gärna vidare diskussioner och frågor om FMSwedens erbjudanden i denna tråd: http://www.fmsweden....ll-manager-2017
Ta fortsatta diskussioner om betan i nya FM17-avdelningen och i följande tråd: http://www.fmsweden....5-fm-2017-beta/

Läs hela →
17 okt

Discord

Av Loba | Artiklar | 0 kommentarer
Lagom till FM-betan som kommer imorgon så finns det nu en Discordserver tillgänglig för alla som är intresserade. För närvarande finns det text- och röstkanaler där man kan diskutera FM och CS, men även en neutral tråd om man bara vill snacka allmänt. Om du saknar en kanal är det bara att hojta till. Länk till servern hittar du HÄR

Läs hela →
SI släppte nu ikväll under sitt Q&A-event ett längre preview-klipp för kommande FM17! Nyheter och förbättringar i det nya spelet lyfts fram.


Läs hela →
Ikväll 20:30 svensk tid kommer Miles Jacobson på Sports Interactive hålla i en live Q&A för FM17 i London. Vi kommer att kunna se en sändning ifrån eventet i efterhand kl. 22.00 på Football Managers officiella Facebook-sida.

Frågor som Miles kommer att besvara erhålls ifrån folk som är på plats, samt från Twitter där även ni kan ställa era frågor. Dessa får skrivas på engelska med hashtagen #AskFM17 inför eller under eventet och förhoppningsvis får ni ett svar!

Kommentera gärna här i artikeln ifall ni får era frågor besvarade eller ifall något annat intressant nämns ifrån kvällens event.

Läs hela →
Ännu en video från det stundande FM17 har kommit ut. Den visar flera matchsekvenser från den uppdaterade matchmotorn. Fler nya funktioner kommer avslöjas inom en snar framtid. Videon hittar ni HÄR

Nu har även mer info och releasedatumet för FM Handheld bekräftats. 17 november måste den som är sugen på det vänta och då kommer man kunna spela i två nya nationer. Vilka dessa är avslöjas senare.

Läs hela →
Sports Interactive och Premier League klubben Watford har sedan ett par år tillbaks haft ett sponsoravtal, vilket kom att förlängas häromdagen. Samarbetet kommer att vara mer djupgående än tidigare, läs mer genom att klicka på "Läs hela"-knappen här nedanför.

PS: Ni finner en URL-länk i fullständiga artikeln till klippet från Watfords Youtube-kanal om visar första rörliga bilderna från FM17! Ni kan även i artikeln finna försäljningssiffror för FM16 som SI valt att publicera nyligen.

Läs hela →
22 aug

Regenelvan

Av Loba | Artiklar | 0 kommentarer
Har du fått fram några riktigt fina regens på FM16? Den nye Mellberg eller kanske Zlatans arvtagare. Då borde du kika in Regenelvan och bidra med din spelare. Just nu är det målvakternas tur att visa upp sig och därefter kommer försvararna, mittfältarna och anfallarna.
Deadline för målvakterna är idag tisdag, 23/8 klockan 23:30, så vänta inte för länge.

Läs mer i tråden och skicka in ditt bidrag HÄR

Läs hela →
Efter Englands omröstning om att lämna EU, Brexit, gick det rykten om att vi kanske hade sett den sista Football Manager-upplagan. Nu står det dock klart att det blir ett FM 17! Den officiella sidan footballmanager.com går idag ut med att det nya spelet släpps fredagen den 4 November och kommer vara tillgängligt för PC, Mac samt Linux.

För att få tillgång till betan måste man precis som tidigare år förboka spelet. Våran förhoppning är att även i år kunna erbjuda våra medlemmar förbokning till ett förmånligt pris. Vi återkommer så fort vi har mer info angående detta.

Läs mer på: http://www.footballmanager.com/games/football-manager-2017

Läs hela →
08 aug

FMSU Uppdaterat

Av Deadwood | Artiklar | 0 kommentarer
Bortsätt från tidigare uppdateringar så är dessa gjorda till denna uppdatering:

* Wojciech Szczesny klar för Roma
* Piotr Zielinski klar för Napoli
* Fernando Llorente klar för Swansea
* Federico Fazio klar för Roma
* Marlos Moreno klar för Manchester City
* Jesé klar för PSG
* Ola Toivonen klar för Toulouse
* Chinedu Obasi klar för AIK
* Henok Goitom klar för San José
* Haitam Aleesami klar för Palermo
* Elias Már Ómarsson klar för IFK Göteborg

* Milan har ny ägare och bättre ekonomi
* Roberto Mancini har fått sparken från Inter
* Flera nya kontrakt är uppdaterade

Plus mycket mycket mer!

Laddas ned här
För att kolla in tråden och övervaka arbetet klickar du här

Läs hela →
28 jul

Kikko's Intervjuer

Av Deadwood | Artiklar | 0 kommentarer
Tjena och välkomna tillbaka till bloggen!
Återigen är det dags för en ny intervju i min serie.
Hoppas ni uppskattar både de gamla och de nya.
Denna gång är vi framme vid en mycket vis ung man i sina bästa år.
Inte nog med att han är moderator, han älskar både FM och whisky. Vad mer kan man begära?
Detta blir den sista intervjun för våren och sommar.
Återkommer självklart med fler intervjuer i höst efter lite semester med mera.
Så njut av en mycket trevlig Deadwood!

Läs hela →
Denna artikel är lite mer än en vecka gammal men jag tänker ändå posta den här. Det handlar som ni kanske förstod på rubriken om vad som skulle kunna hända med Football Manager ifall Storbritannien lämnar EU. Miles Jacobson har nu gått ut och sagt att det FM 16 skulle kunna bli spelets sista upplaga. Det ser inte bra ut just nu.

För mer info om vad Miles skrivit, tryck på "Läs hela"

Läs hela →
Hallå där!

Vi går nu in i semestertider, men det betyder knappast att aktiviteten på forumet avtar. Situationen är snarast den motsatta - och här följer en lista med en del av de projekt som är aktiva på FMS för närvarande:

En interaktiv resa av Pontarii.

Djibouti, ett land att utveckla av Yngvesson.

Attribut av Bergkamp. .

Utveckling av svensk fotboll av weiner.

Tippningsmästaren av Kakidaniel.

Nordic Adventure av bambuh.

För mer info, tryck på "läs hela".

Läs hela →