Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

BESTÄLL FOOTBALL MANAGER 2015 VIA FMSWEDEN!

Nu kan du stödja FMSweden.se genom att köpa Football Manager 2015 via oss - hos CDON.com!

  • Snabb leverans
  • Releasedatum: 7:e november
  • Early Beta-access
  • Säker betalning hos CDON
  • Få spelet till release
  • Support på FMSwedens forum
  • Stöd för 12 olika språk
  • Köp spelet från Sveriges största Football Manager site!
Köp nu!

149 kr

16 aug

Multiplayer

Av Deadwood | Artiklar | 0 kommentarer
Söker du någon och spela med? Nybörjare som erfaren kan det vara roligt och dela medgångar och motgångar med någon.

Kom på ett roligt upplägg eller kör lag från samma liga för att visa vem som är bäst.

Multiplayer-forumet har något som passar alla smaker.

Läs hela →
15 aug

Rapportforumet

Av Deadwood | Artiklar | 0 kommentarer
Den mest aktiva forumdelen på FMSweden. Här finner du en forumdel med hög aktivitet, många läsvärda rapporter och duktiga användare som kan hjälpa dig komma igång med din första rapport.

Klicka för att komma till Rapportforumet.

Läs hela →
Det är Peppe_1988 här på forumet som tagit på sig ett eget projekt som går ut på att varje dag uppdatera databasen med övergångar, ca/pa ändringar mm.

Så varför inte kika in i tråden? Ladda ner och prova, kom med tips och synpunkter.

Håll koll på senaste inlägg, bevaka tråden eller ladda ner dagens (2015-08-14, här)

Läs hela →
Medlemmen Yayakolo har skapat en 4-5-1-taktik som har fungerat bra med samtliga lag han har testat den med. Dock är han inte helt nöjd än utan han vill gärna ha lite hjälp med att göra den ännu bättre.

Taktiken är baserad på ett kortpassningsspel i högt tempo med hög press i försvarsspelet så oavsett om det är något du är expert på eller ej, tycker jag att du kan ta en titt i tråden, testa taktiken och komma med ris och ros angående den!

Läs hela →
Jag har undrat en tid över vilka attribut som egentligen ingår i den egenskapscirkeln som visas bredvid egenskaperna hos spelarna. Efter lite googlande och egen research tror jag mig nu ha hittat vilka egenskaper som ligger bakom. Jag vet själv att jag ofta kollar på cirkeln för att snabbt avgöra om en spelare är bra nog för mitt lag, men detta har jag gjort utan att egentligen veta vad för egenskaper jag egentligen kollar på när jag kollar på cirkeln.

Därför har jag nu sammanställt en liten beskrivning/guide om egenskapscirkeln. Jag hoppas att ni får nytta av den!

Läs hela →
Två veckor har gått sedan senaste spelartips-artikeln och tyvärr (måste jag säga) har det bara dykt upp ytterligare tre tips till vår databas.

En kroatisk supertalang, en gammal dansk keeper och vår allra första ledare har dykt upp under de två veckor som gått. Även om det är bättre än ingenting, så vill vi så klart fortfarande att ni öser på med tips så att vi kan hjälpa såväl nya som gamla spelare att hitta de bästa spelarna för sitt lag!

Vill ni tipsa om spelare gör ni det här. Känner ni är mer orienterade bland ledarna går det bra att tipsa om dem på denna länk.

Läs hela →
Varje FM-lirare spelar FM på sitt sätt och inget sätt är nog likt något annat. Man kan diskutera i all oändlighet hur man gör en viss detalj i spelet eftersom det finns så många. Det jag dock funderat på under de senaste dagarna är hur andra spelare gör när de söker efter nya förstärkningar till laget. Spelet kommer ju till en viss punkt när gamla spelare lägger av och det bara finns tiotusentals regens som man inte kan namnet på och kan söka efter på rak arm.

Veckans diskussion handlar om hur just DU hittar nya förstärkningar till ditt lag. Tycker du att någon annan är helt galet på det? Då är det bara att gå in och starta diskussionen här direkt!

Läs hela →