Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

BESTÄLL FOOTBALL MANAGER 2015 VIA FMSWEDEN!

Nu kan du stödja FMSweden.se genom att köpa Football Manager 2015 via oss - hos CDON.com!

  • 50 kr rabattkod på Football Manager 2015
  • Releasedatum: November
  • Early Beta-access
  • Säker betalning hos CDON
  • Få spelet till release
  • Support på FMSwedens forum
  • Stöd för 12 olika språk
  • Köp spelet från Sveriges största Football Manager site!
Generera rabattkod!

349 kr

22 aug

Xperteleven på FMSweden

Av Mikael Danell | Nyheter | 15 kommentarer
Sugen på att ta över ett lag i vår FMS-liga?

Säsong 11 startar snart och det finns nu lediga platser för den som vill vara med.

Ett perfekt nöje nu efter sommaren för dig och dina kompisar, Passa på och tvåla dit en FMS medlem och visa vem som är den bästa managern.

Vill du vara med? Dåså, då är det bara att läsa mer om hur du går tillväga.

Läs hela →
Nu finns möjligheten att få vara med och göra FM15 bättre och inte minst, få sitta och spela det innan det släpps.

Inriktning är på den Svenska delen i spelet, så tänk på det innan du söker. Du måste även vara minst 18 år. Vad betatesta går ut på är att man sitter och spelar spelet precis som vanligt och när man upptäcker fel och brister så loggar man det och skriver in det i SI's forum för betatestare. Även att man har en dialog med Per Antonsson som är Head researcher för FM i Sverige.

Är du intresserad kontakta honom via mail per.antonsson@yahoo.se

Läs hela →
19 aug

Hur man hittar bäst regens

Av Lars Andersson | Artiklar | 3 kommentarer
I min mening är regens den mest spännande delen av Football Manager 2014. Det finns inget mer spännande än att själv hitta ett billigt underbarn, utveckla honom och se honom uppträda på de största scenerna inom fotbollen såsom VM eller Champions League. Men det kan också vara en av de svåraste uppgifterna. Om dina scouter är medelmåttiga kommer du troligen tillbringa mycket tid på att kolla igenom varje intag av ungdomar, och om dina anläggningar är föråldrade så kommer du att behöva förlita dig på att ha en anständig övergångsbudget. Denna guide kommer förhoppningsvis hjälpa dig att hitta de bästa regens som finns, och det kommer också lära dig att utveckla dem till världsklasspelare. Den första delen av den här guiden kommer att omfatta de olika tekniker som används för att hitta en lysande regen, och hur effektiv varje metod är.

Läs hela →
17 aug

Månadens Utmaning

Av Robin Andersson | Artiklar | 0 kommentarer
Nu när forumdelen för Utmaningar kommit upp så kommer vi öppna upp möjligheten för er alla att vara med och skapa och rösta fram utmaningar gjorda av oss här på FMS.

Allt som behövs är att ha Editorn installerat och lite fantasi.

Varje månadsvinnare kommer lyftas fram som en Nyhet här på förstasidan.

Månadens Utmaning - Editorn

Läs hela →
Nu finns det ännu en avdelning under FM14 i forumet som heter utmaningar. Tanken med utmaningar är att man delar med sig av olika utmaningar i FM helt enkelt. Som man själv kommit eller något man hittat någonstans och spånat vidare på.

Användaren BenderRodriguez har delat med sig av sitt Sthml Talang. Ett lag han skapat i editorn som spelar i Division 2. Laget som består av unga talangfulla spelare och med bra faciliteter har dock usel ekonomi.

Man får inte värva några spelare utan får förlita sig på rekryteringen samtidigt som man blir tvungen att sälja spelare för att få ordning på ekonomin.

Hur långt kan du ta Sthml Talang? Till Allsvenskan? Ut i Europa?

Besök forumet och Sthml Talang-tråden för att läsa mer och hämta hem editorfilen.

Läs hela →
16 aug

Regenelvan - FM14

Av Lars Andersson | Artiklar | 0 kommentarer
Regenelvan är en sak som vad jag vet röstades fram för första gången förra året till 2013 års upplaga av Football Manager. Förra året var Bambuh ansvarig men nu i år tog TheVerminator över taktpinnen. Detta är något som vi i crew tycker är en bra sak att främja då forumet i första hand handlar om just FM.


Vad handlar detta om då?
Klicka på artikeln för att läsa mer.

Läs hela →
Romsey Towns tränare, 22-årige James Phillips blir imorgon, lördag, 16/8, den yngste tränaren någonsin som ansvarar över ett lag som deltar i FA-cupen. Phillips kommer att leda Fareham Town in i ett extra förkval till FA-cupen.

Läs hela →