Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

BESTÄLL FOOTBALL MANAGER 2015 VIA FMSWEDEN!

Nu kan du stödja FMSweden.se genom att köpa Football Manager 2015 via oss - hos CDON.com!

  • Snabb leverans
  • Releasedatum: 7:e november
  • Early Beta-access
  • Säker betalning hos CDON
  • Få spelet till release
  • Support på FMSwedens forum
  • Stöd för 12 olika språk
  • Köp spelet från Sveriges största Football Manager site!
Köp nu!

149 kr

26 jul

FMS CIRKELN

Av Deadwood | Artiklar | 3 kommentarer
Det är mycket på gång i forumet just nu. Ett av dessa saker är FMS-Cirkeln, eller FMSC. Jag kommer inte gå in på djupet vad det handlar om nu, men det är en ny forumdel som kommer öppna och några har redan blivit inbjudna att börja jobba med materialet som kommer vara grunden för den nya forumdelen.

Det kommer förhoppningsvis bli ett lyft för dig som FM-spelare & ge dig mer kunskap om spelet.

Stay tuned med andra ord, det är stora grejer på gång.

Läs hela →
Cirka en månad har gått sedan "omstarten" och omstruktureringen av bland annat nyheterna. Under den månaden har vi haft en nyhet per dag och så vill vi att det ska fortsätta. Därför kör vi en liten "tjatig" uppmaning till alla våra medlemmar om att våga kliva fram och skicka in material. Vi har fått in ett par taktiker, en del spelartips och några guider bland annat den senaste månaden men det finns så många fler som vi vet kan bidra. Kolla bara på aktiviteten i rapportforumet som är det som verkligen glänser på sidan just nu.

Gör vi alla en ordentlig kraftsamling och skickar in tips om den där spelaren som var så bra, den där taktiken som tog dig till uppflyttning eller en text om ditt favoritlag så kan vi tillsammans bli bättre på spelet och framförallt hjälpa nya medlemmar! Vet du inte hur du skickar in något? Skicka PM till någon av dom nedan eller till en moderator på forumet så leder dom dig rätt.

PM till Deadwood
PM till trashbag
PM till André

Läs hela →
Sedan FM 15 släpptes finns ett inbyggt alternativ där man kan streama (sända) online på Twitch när man sitter och spelar. Om du vill lägga till saker som webbkamera, ljud, text eller liknande funktioner kan det dock vara bättre att använda sig av ett streamprogram. Det mest använda programmet just nu heter OBS och därför tipsar vi idag om en guide om hur man ställer in sitt OBS mot Twitch. Denna guide har några år på nacken men i stora drag är det samma sak och därför rekommenderar vi den.

Framöver kommer vi på FMSweden försöka ta fram en svensk videoguide om streamning speciellt riktat mot Football Manager men tills dess får ni hålla till godo. Har du några frågor, vill promota din egen streamsida eller kolla in om någon annan streamar så kika in i vår alldeles egna streamtråd på forumet.

Videoguide OBS
FMSwedens streamtråd

Läs hela →
23 jul

Avslöjande om FM16

Av Deadwood | Nyheter | 7 kommentarer
Miles på SI avslöjade nyss på Twitter något som är nytt på FM16, och det är "Dynamic Rivalries".
Kort översatt att det dolda värdet på rivaliteten mellan klubbar kan gå upp och ner då det tidigare alltid har varit ett fast värde.

Vi ser fram emot fler nyhet från Miles & SI framöver!

Läs hela →
23 jul

Taktiktorsdag

Av Deadwood | Artiklar | 0 kommentarer
Denna vecka har det bara kommit in ett taktikbidrag, och det är faktiskt min egna taktik.
Jag hoppas den kommer att funka till fler lag än mitt Sverige 2022.
Den bygger på att ha en stark stomme innermittfältare då den inte använder sig av yttermittfältare.

Det är en 4-1-3-2 där dom viktigaste byggstenarna är att ha en defensiv mittfältare & tre innermittfältare, alla med olika ansvar i de olika faserna av spelet.

In och kolla om den är något för dig.

Till nästa vecka hoppas jag på fler bidrag, kanske från dig?

Läs hela →
22 jul

Tips & Trix

Av Deadwood | Artiklar | 0 kommentarer
Det finns två högaktuella forumprojekt som båda bidrar med en ny dimension till spelet.

Det ena är Deadwood Regen Hairpack 2.1, uppdaterat från 2.0 idag! som gör så att du får nya frisyrer och tröjor på regens.
Postad bild

Det andra är Mayaguana Islands som är en nybildad ö-nation utanför Floridas kust. Fulländad med 3 divisioner och logos till samtliga lag.

Läs hela →
Till denna vecka har vi fått in tre stycken nya spelartips där alla är unga framtidslöften. Spelar du ute i Europa kan du ha nytta av Zach Clough eller supertalangen Jhon Arango. En användare har även tipsat om Paulo Dybala som nyligen gått till Juventus men som ligger kvar i Palermo på spelet. En spelare som blir bra i nästan varje sparning.

Har du själv spelartips? Lägg till dom här.
Ledartips vill vi börja fylla på med också, ledartips lägger du till här.

Läs hela →