Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Tips & Trix

42 svar till detta ämne

#1 Gäst_junhager_*

  • Guests

Postad 28 October 2012 - 18:56 PM

Vill du att spelet ska starta snabbare?

Gå in till "steamapps\common\Football Manager 2013\data\movies" och radera alla filer i den mappen. Då spelas inte filmerna upp när du startar spelet. Istället för att få vänta 30 sekunder så tar det endast 2-3 sekunder för spelet att starta.

-

Har du andra tips & trix? Använder du ett kortkommando som förenklar ditt FM-spelande?
Skriv det i tråden så att andra managers också kan optimera sitt spelande.

#2   Flour

    Spelare

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7338 Inlägg:
  • Ort:Borås
  • Favoritlag:IF Elfsborg

Postad 28 October 2012 - 19:41 PM

Oh gud så bra, tack så mycket junhager!!

#3   bushkalle

    Startspelare

  • Medlem
  • PipPipPipPipPip
  • 626 Inlägg:
  • Ort:Uppe i norra skogarna
  • Favoritlag:Arsenal

Postad 28 October 2012 - 19:44 PM

Skönt, slipper man bli senil innan spelet startas!

#4   elfa

    Truppspelare

  • Medlem
  • PipPipPipPip
  • 445 Inlägg:
  • Ort:Linköping

Postad 29 October 2012 - 11:19 AM

Visa inläggjunhager skrev:

Vill du att spelet ska starta snabbare?

Gå in till "steamapps\common\Football Manager 2013\data\movies" och radera alla filer i den mappen. Då spelas inte filmerna upp när du startar spelet. Istället för att få vänta 30 sekunder så tar det endast 2-3 sekunder för spelet att starta.


Och spelet laddar fortfarande som det ska? För det är väl därför man sitter och väntar, för att spelet ska ladda klart?
YNWA

#5 Gäst_hasse77_*

  • Guests

Postad 29 October 2012 - 11:54 AM

Visa inläggelfa skrev:

Och spelet laddar fortfarande som det ska? För det är väl därför man sitter och väntar, för att spelet ska ladda klart?
Ja spelet laddas och spelet laddar även all FM-grafik man har lagt in, men man slipper helt enkelt videon som visar all information och licenser. Jag raderade även laddningsvideon, så det är en svart skärm för mig i över en minut (jag har en hel del grafik som måste laddas).

För er som inte kör med någon FM-grafik eller kanske lite smått, så laddas spelet nog betydligt fortare.

#6   Flour

    Spelare

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7338 Inlägg:
  • Ort:Borås
  • Favoritlag:IF Elfsborg

Postad 29 October 2012 - 13:28 PM

Märkte också att den svarta skärmen är kvar ett tag - blev orolig först det inte skulle starta. Men insåg sedan att beror på att loading videon är borta, precis som Hasse skrev.

#7   pittaln

    Ungdom

  • Medlem
  • 1 Inlägg:

Postad 01 November 2012 - 02:16 AM

Kan man legge inn ny/bytte ut video? Eventuelt hvordan?

På forhånd takk

Hilsen ny norsk bruker

#8   Juws

    Legend

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4044 Inlägg:
  • Ort:Västerås
  • Favoritlag:Hellas Verona
  • Tränar:Hellas Verona

Postad 01 November 2012 - 08:03 AM

Visa inläggpittaln skrev:

Kan man legge inn ny/bytte ut video? Eventuelt hvordan?

På forhånd takk

Hilsen ny norsk bruker

Borde gå om du kör samma kod som den tidigare filmen. Har dock inte testat men skulle det inte funka är det bara att plocka bort den.
Följ oss på Twitter och Facebook ....och kanske även mig skrivande om Hellas Verona på SvFans?

#9   nummer fem essien

    Avbytare

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 183 Inlägg:

Postad 01 November 2012 - 18:18 PM

(Ett tips) för att fixa tyska landslaget gå in på: dator/ windows c/program (86) elr files/ steam/ steamapps/ common / FM2013 / data / db / 1300 / inc / all. ta bort fake inc ,elr ta bort alla som finns där går lika bra, då får man också rätt namn på några cuper och ligor (kommer inte ihåg vilka dock).

#10   erikp121

    Ungdom

  • Medlem
  • 3 Inlägg:

Postad 02 November 2012 - 02:06 AM

Om man vill byta namn på Hammarby Fotboll till något mer passande får man inte glömma att ändra i C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Football Manager 2013\data\db\1300\edt\stadium_move.edt till 1797 istället för Hammarby Fotboll om man fortfarande vill flytta in på Nya Söderstadion.

Hela den filen borde snyggas till med ID istället för klubbnamnen (gäller alla .edt förvisso).

Detta inlägg har redigerats av erikp121: 02 November 2012 - 02:07 AM


#11   Neemelo

    Reserv

  • Medlem
  • PipPip
  • 98 Inlägg:

Postad 02 November 2012 - 02:21 AM

Visa inläggnummer fem essien skrev:

(Ett tips) för att fixa tyska landslaget gå in på: dator/ windows c/program (86) elr files/ steam/ steamapps/ common / FM2013 / data / db / 1300 / inc / all. ta bort fake inc ,elr ta bort alla som finns där går lika bra, då får man också rätt namn på några cuper och ligor (kommer inte ihåg vilka dock).

Man ska enbart ta bort fake.inc. Noterbart dock, att om man tar hem en ny uppdatering eller liknande, så kommer det alltid med en ny fake.inc-fil, så man får se till att ta bort även denna, ifall man vill få det att fungera hela tiden.

#12   nummer fem essien

    Avbytare

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 183 Inlägg:

Postad 02 November 2012 - 17:35 PM

Visa inläggNeemelo skrev:

Man ska enbart ta bort fake.inc. Noterbart dock, att om man tar hem en ny uppdatering eller liknande, så kommer det alltid med en ny fake.inc-fil, så man får se till att ta bort även denna, ifall man vill få det att fungera hela tiden.

jo precis, men som jag skrev så tar man bort de andra så får man även rätt namn på nån mer liga som jag inte kommer ihåg :P men ja fake.inc för att få tyska landslaget

#13   Mercy

    Stjärna

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 889 Inlägg:
  • Ort:Eskilstuna
  • Yrke:Försäljningschef
  • Favoritlag:Real Madrid

Postad 04 November 2012 - 18:39 PM

Vart hittar du steamapps? Hittar det ingenstans...

#14   Björta26

    Avbytare

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 219 Inlägg:
  • Ort:Norrköping

Postad 04 November 2012 - 19:00 PM

Visa inläggMercy skrev:

Vart hittar du steamapps? Hittar det ingenstans...

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps
Glory Glory Man United

#15   Mercy

    Stjärna

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 889 Inlägg:
  • Ort:Eskilstuna
  • Yrke:Försäljningschef
  • Favoritlag:Real Madrid

Postad 04 November 2012 - 20:35 PM

Hittade, tack!

#16   fiabritta

    Avbytare

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 107 Inlägg:
  • Favoritlag:Djurgården / Liverpool
  • Tränar:Leeds

Postad 05 November 2012 - 11:18 AM

Måste man ta bort fake.inc innan man påbörjar ett spel?

#17   Champions19

    FMSM -12

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5235 Inlägg:
  • Ort:Malmö
  • Favoritlag:Manchester United

Postad 05 November 2012 - 11:37 AM

Visa inläggfiabritta skrev:

Måste man ta bort fake.inc innan man påbörjar ett spel?
Ja tyvärr måste du det om du vill att Tysklands landslag ska fungera som det borde!

#18   fiabritta

    Avbytare

  • Medlem
  • PipPipPip
  • 107 Inlägg:
  • Favoritlag:Djurgården / Liverpool
  • Tränar:Leeds

Postad 05 November 2012 - 12:06 PM

Visa inläggChampions19 skrev:

Ja tyvärr måste du det om du vill att Tysklands landslag ska fungera som det borde!

Jag hade tydligen redan gjort det. Skönt!

#19   KeanoManu

    Manager

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4316 Inlägg:

Postad 06 November 2012 - 19:10 PM

Visa inläggChampions19 skrev:

Ja tyvärr måste du det om du vill att Tysklands landslag ska fungera som det borde!

Jag skulle vilja säga: Nej, det spelar ingen roll.
Tar du bort filen under en pågående save så kommer tyska landslaget fungera korrekt från och med nästa landslagssamling i spelet.

#20   Champions19

    FMSM -12

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5235 Inlägg:
  • Ort:Malmö
  • Favoritlag:Manchester United

Postad 06 November 2012 - 19:17 PM

Visa inläggKeanoManu skrev:

Jag skulle vilja säga: Nej, det spelar ingen roll.
Tar du bort filen under en pågående save så kommer tyska landslaget fungera korrekt från och med nästa landslagssamling i spelet.
Jaså? Hade jag ingen koll på, har alltid varit så innan men då kanske de har fixat/ändrat det!





1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar