Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

[FM14-CAS] Då kör vi igång!

CAS FM14
188 svar till detta ämne

#41   Lappeeeee

  Sportchef

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5615 Inlägg:
 • Ort:Uppsala
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 09 June 2014 - 20:15 PM

Visa inlägggurkburk skrev:

Skönt att det börjar gå något bättre för Tahitikillarna! Har Tahitis olika landslag inte spelat några matcher eller vad är det frågan om?
Finns väl knappast bättre lirare än våra bröder?

Landslagen spelar matcher men det tas inte ut några spelare till matcherna tydligen. Hoppas att det ändras i framtiden.

#42   Lappeeeee

  Sportchef

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5615 Inlägg:
 • Ort:Uppsala
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 09 June 2014 - 20:33 PM

Januari 2015 – Maj 2015

Gurkburk och NGReaks
Manuraii Heiva och Uira Heiva Postad bild
Manuraii hade ett bra år i den franska tredje divisionen när han på 30 matcher mäktade med 8 mål och 10 assist från sin vänsterytterposition. Enligt snittbetygen så var han inte bara lagets utan även hela seriens bästa spelare under säsongen. Han kom även delad 3:a i assistligan och kom på delad 13:e plats i skytteligan som vänsterytter. Han kom även 2:a i den interna skytteligan efter en annan spelare från Tahiti. Gissa vem!

5 mål på 5(8 )matcher blev det för Uira i ligan under ligans andra halva. Med sina 12 mål i ligan är han lagets bästa målskytt, detta utan att ha startat hälften av matcherna i ligan. Han hamnar även på 4:e plats i skytteligan i serien.

US Créteil-Lusitanos hamnade till slut på 6:e plats i ligan, ungefär där man tippades inför säsongen. Som blott 15-åriga fotbollsspelare känns det ändå som att de söker nya utmaningar och att den franska 3:e divisionen helt enkelt är för dålig för deras eget bästa.


US Créteil-Lusitanos - Franska Nationella ligan

Nemanja och TeamAdam
Mack Gomez och Merv Gomez Postad bild
Det blev en flytt redan i januari när en viss klubb från München pungade upp 48mj kr för honom. Han har ännu inte fått debutera i A-laget. Men i Bayerns andralag har han gjort 14 matcher och 2 mål och han har även skrivit ett proffskontrakt med sin klubb som gör att han tjänar 67,5k i veckan fram till 30:e juni 2017. Mack har även fått göra ytterligare 2 landskamper för Australien och han har även gjort 1 mål! Han blev Australiens yngsta debutant och även Australiens yngsta spelare att göra mål i en landskamp. Inte nog med det så blev han även utvald till årets lag i Australien.

Merv har fått spela oerhört lite i Crewe. 3(6) ligamatcher och 2 assist har det blivit på hela säsongen för lille Merv och medan brorsan härjar runt i Bayern München och Australiens A-lag så sitter Merv på Crewes bänk och blir som bäst uttagen till U21-landslaget, där han i och för sig har gjort 1 mål.

Crewe som kom på en 12:e plats i ligan vilket får ses som en stor besvikelse för ett så bra lag, men när de tappade Mack i januari så vann de inte längre de täta matcherna som Mack var med och avgjorde under den första halvan av säsongen. Bayern München stod för en riktig fiaskosäsong där man hamnar på en pinsam 5:e plats


Bayern München - Bundesliga
Crewe - League One

Champions19 och TitoV45
Ilhan Özil och Chejbab Özil Postad bild
Ilhan fortsätter att dominera i den turkiska andraligan och under säsongen gjorde han på 33(1) matcher 10 mål och 11 assist. Blev utsedd till matchens spelare 6 gånger och fick 7.68 i snittbetyg. 8:a i skytteligan och 1:a i assistligan och självklart bäst snittbetyg i ligan. Dags för någon av de stora i den turkiska högstaligan att agera?

Brodern Chejbab har gjort en riktigt överjävlig andra halva av den här säsongen. 21 mål blev det till slut och det vinner han skytteligan på med god marginal. Han hamnar även 2:a i assistligan på 9 assist, 2 efter brorsan och han hamnar 3:a i snittbetygsligan. Chejbab slog även klubbens och ligans rekord i antal mål per match när han gjorde 4 mål mot tabelljumbon Bandirmaspor. Jag säger samma sak här. Gala? Fener? Köp innan det är för sent.

Kahramanmaraşspor hamnade 3:a i ligan vilket innebar en kvalplats upp till den turkiska högstaligan. I semifinalen vann de med sammanlagt 4-3 mot ligafyran men i finalen så förlorade man med 1-3 mot ligasexan och därmed missar man avancemang. Riktigt tråkigt för bröderna Özil som definitivt hade behövt en svårare utmaning än den de har i nuläget.


Kahramanmaraşspor - PTT 1. League

TheVerminator och Loba
Samuel Seimetz och Johannes Seimetz Postad bild
Samuel har stått för en riktig kanonsäsong i Aalst där han gjort hela 20 mål och 7 assist på 32(4) matcher. Han hamnar delad 2:a i skytteligan bakom en helt överlägsen Jelle Vossen på 35 gjorda mål. Får han chansen i Lille redan nästa år?

Brodern Johannes är den som brodern Samuel delar 2:a platsen i skytteligan med. Båda bröderna landar alltså på 20 mål. Johannes hamnar dessutom på 7 assist, även det lika många som sin broder. Det är tuff konkurrens i Anderlecht. Klarar han att ta en plats i deras trupp?

Nykomlingen Aalst hamnar till slut näst sist i ligan trots den fina målskörden från Seimetz-bröderna. Detta innebär ett nedflyttningskval mot 3 lag från andradivisionen där alla lagen möter varandra i dubbelmöten likt gruppspelet i Champions League. Aalst leker sig igenom kvalet och vinner samtliga 6 matcher med en målskillnad på 16-2. Målen då? 9 av 16 gjordes av Seimetz-bröderna. Aalst lirar kvar i division 1 men hur ska de klara sig utan Samuel och Johannes nästa säsong?

Anderlecht hamnar till slut 5:a i ligan efter mästerskapsserien som de 6 bästa lagen hamnar i. Innan den serien hamnade man 2:a i den ”riktiga” tabellen. Mechelen som låg 5:a vann så gott som allt i mästerskapsserien och kunde titulera sig segrare av Belgiska Division 1. Lille hamnade på en 9:e plats i Ligue 1 vilket får ses som en besvikelse.Aalst - AnderlechtBelgiska Division 1 - Nedflyttningskval - Mästerskapsserie
LilleLigue 1

André och BenderRodriguez
Brandon Edwards och Dernemac Edwards Postad bild
Brandon spelar som en gud i ett svagt Oldham och får ett snittbetyg på 7.64 efter 3 mål, 8 assist och 13 utmärkelse som matchens spelare på 43 matcher. Lagets och ligans överlägset bäste spelare trots att Oldham underpresterar.

Dernemac fick chansen mer under den 2:a halvan av säsongen och gjorde det bra. 14 mål blev det på 19(10) matcher och blev lagets bästa målskytt och en delad 9:e plats i skytteligan trots bara 19 matcher från start.

Oldham hamnar till slut på 16:e plats och bröderna bör leta efter nya utmaningar.


Oldham - League One

El_maco och Joe963
Ryouichi Yamazaki och Kyo Yamazaki Postad bild
Ryouchi har ett proffskontrakt med Inter och tillhör nu A-truppen där han tampas med spelare som Milito, Icardi, Belfodil och Palacio. D.v.s.2 åldersmän plus 2 andra stortalanger. Han fick sitta på bänken i några matcher i slutet av säsongen utan att få hoppa in. Han fortsätter att ösa in mål i U21-landslaget. 28 mål har det blivit på 22 matcher där

Den 2 år yngre brodern Kyo håller till i Lazios U19-lag där han ständigt får spela och har gjort några mål. Men den stora nyheten är att han redan som 15-åring har fått debutera i Japans A-landslag. Det var inte heller vilken debut som helst, utan det var när Brasilien kom på besök till Yokohama som Kyo fick debutera och Japan vann även matchen med 1-0.

Både Lazio och Inter misslyckades att kvalificera sig till europaspel nästa säsong. Deras moderklubb Perugias sejour i Serie B blev bara 1 år lång då man åkte ner till Serie C1 igen.


Inter - LazioSerie A

Info:
Screens kommer alltid finnas. Spelarnamnet tar dig till screen på spelaren och hans statistik. Sen finns även screens på A-lagstruppen med statistik om ni trycker på t.ex. ”Crewe”. Screens finns även på ligatabellen + skytteligan, medelbetyg m.m. om ni trycker på t.ex. "League One”

#43   Champions19

  FMSM -12

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5235 Inlägg:
 • Ort:Malmö
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 09 June 2014 - 20:43 PM

Oroväckande att ingen turkisk toppklubb jagar oss ännu, vi levererar ju som gudar i divisionen under för fan! Säkert fått en oerhörd låg PA eller så bojkottar räliga Mancini mig för att han vet att jag är en kommande United-legend. Blev ju inte bättre av att vi missade den där jävla uppflyttningen med minsta möjliga marginal, tråkigt tråkigt.

Följer Terim oss på Twitter ännu? Sahin o Yilmaz är ju inte ens i närheten av vår höga standard.

#44   Nemanja

  Manager

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 4285 Inlägg:
 • Ort:Stockholm

Postad 09 June 2014 - 20:50 PM

Det är med sorg man lämnar Crewe. Och med ännu mer sorg man lämnar Merv. Jag hoppas att Bayern snappar upp honom snart också. Men det är lugnt Crewe. Jag kommer tillbaka! Ska bara ut och härja lite först

Postad bild


"I'm not a man of many words. But I can honestly say playing football is all I ever wanted to do"

-Paul Scholes

#45   Loba

  Elitgruppen

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1177 Inlägg:
 • Ort:Norrtälje
 • Favoritlag:Northampton Town FC
 • Tränar:Sällan

Postad 09 June 2014 - 21:01 PM

Hur ska det gå nu utan brorsan :( Får hoppas på speltid i Anderlecht, men det känns ganska svårt i det här skedet av karriären

COYC

Big City Lights Don't Bother Me
Northampton Town I'm Proud To Be


#46   gurkburk

  Manager

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 4181 Inlägg:
 • Ort:Jönköping
 • Yrke:Student
 • Favoritlag:Liverpool FC
 • Tränar:Royal Antwerp

Postad 09 June 2014 - 21:36 PM

Vi ska aldrig lämna franska tredjeligan! JAG VÄGRAR!

#47   NGReaks

  Lagkapten

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1088 Inlägg:
 • Favoritlag:Malmö FF, Liverpool FC

Postad 09 June 2014 - 21:50 PM

Helt övertygad om att spelet kommer jävlas och vi aldrig blir uttagna till landslaget, dessutom kommer vi spela i franska tredjeligan hela tiden där vi år efter år är typ en poäng från uppflyttning. Ser det fan framför mig...

#48   el_maco

  Truppspelare

 • Medlem
 • PipPipPipPip
 • 470 Inlägg:
 • Favoritlag:Arsenal
 • Tränar:Nottingham Forrest

Postad 09 June 2014 - 22:33 PM

Ryouichi kommer ösa in mål när han får chansen. Guldskon inom 3 år! Japanbröderna är sovande jättar.

Det här är sjukt kul lappeeee!

#49   Lappeeeee

  Sportchef

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5615 Inlägg:
 • Ort:Uppsala
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 11 June 2014 - 21:10 PM

Juni 2015 – December 2015

Gurkburk och NGReaks
Manuraii Heiva och Uira Heiva Postad bild
Manuraii är kvar i US Créteil-Lusitanos och får spela alla matcher. 18 matcher och 6 mål har det blivit för honom och han fortsätter att producera mål från sin vänsterytterposition. Trots att Manuraii presterar så är ingen klubb intresserad av honom.

Uira blev värvad av PSG sommaren 2015 och han har fått chansen i 1 cupmatch så här långt. I U19-laget där han befinner sig har det blivit 18 mål på 21 matcher vilket är ett riktigt bra facit. Han tjänar nu 92,5k i veckan och med en Zlatan som inte håller i många fler säsonger så får han nog chansen fler gånger i A-laget.

US Créteil-Lusitanos leder Nationella ligan överlägset och borde ta sig upp till Ligue 2 utan problem. PSG leder Ligue 1 och har skakat av alla konkurrenter utom Monaco.

US Créteil-Lusitanos - Franska Nationella ligan
Paris Saint-GermainLigue 1

Nemanja och TeamAdam
Mack Gomez och Merv Gomez Postad bild
Merv har återigen haft en tuff höst om man kollar på skador och speltid. 2 matcher från start har det blivit i A-laget. Han har varit borta 5 veckor pga. en överansträngd ljumske, 1 vecka pga. en kontusion i armen och han har varit borta 6 veckor pga. en bruten ankel och det dröjer ytterligare 6 veckor innan han är tillbaka från den skadan.

Brorsan Mack lyckas bättre. 3(3) matcher har det blivit i ligan för Bayern och Mack har även gjort 2 assist trots att han fått spela mittback i de flesta matcherna. Han har nu gjort 5 landskamper för Australien och har mer och mer spelat till sig en startplats där. Bayern München har bara 19 spelare i sin A-lagstrupp och eftersom Mack innehar en av de platserna så kan man med all säkerhet säga att han går en oerhört ljus framtid till mötes.

Crewe ser numera ut som ett mittenlag i League One där man ligger 12:a. För Bayern har det gått bättre sen Mack kom till klubben. Man leder ligan, dock bara 1 poäng före både Dortmund och Stuttgart.

Bayern München - Bundesliga
Crewe - League One

Champions19 och TitoV45
Ilhan Özil och Chejbab Özil Postad bild
Ilhan har skrivit på för Monaco. Dock så dröjer övergången tills han fyller 18 vilket är om hela 2 år och fr.o.m. 1/1/2018 är han en Monaco-spelare. Till dess får han fortsätta regera i Kahramanmaraşspor. I år har det blivit 6 mål och 4 assist på 19 matcher samt ett snittbetyg på 7.70 vilket är bäst i både laget och ligan. Han har nu gjort 2 mål på 7 U21-landskamper för Turkiet.

Chejbab har gjort 10 mål i ligan på 19 matcher och han har även en klubb efter sig. Roligt nog så är det Monaco som även är intresserad av Chejbab efter de redan i somras gjorde klart med brorsan Ilhan. Det vore väl något? Att se båda bröderna Özil i Monaco om ett par år. Chejbab har nu gjort 5 mål på 12 U21-landskamper.

Laget går dock inte lika bra som de 2 tidigare säsongerna och man ligger 9:a med 20 av 34 matcher spelade.

Kahramanmaraşspor - PTT 1. League

TheVerminator och Loba
Samuel Seimetz och Johannes Seimetz Postad bild
Samuel tillhör Lilles U19-lag men har fått chansen i 2(4) matcher i A-laget och har dessutom gjort 2 mål och 1 assist. Med Salomon Kalou som mentor utvecklas Samuel väldigt bra och då det inte finns så många alternativ på anfallspositionen i Lille kan Samuel nog räkna med ytterligare lite speltid den här säsongen i A-laget.

Johannes har inte fått spela något i ligan med Anderlecht men har spelat 2 cup-matcher och gjort 3 mål och 1 assist. I U19-laget öser han dessutom in mål. 37 mål på 28(6) matcher och han har nu gjort 4 mål på 16 U21-landskamper.

Lille går bättre i ligan den här säsongen och man ligger 4:a, dock en bra bit bakom PSG. För Anderlecht går det inte som tänkt. Man ligger 7:a efter 21 omgångar och har endast 7 vinster så här långt.

Anderlecht Belgiska Division 1
Lille Ligue 1

André och BenderRodriguez
Brandon Edwards och Dernemac Edwards Postad bild
Brandon fortsätter som han gjort sen han började spela i Oldham. Han är given i startelvan, har gjort 4 assist och blivit utsedd till matchens spelare 7 gånger så här långt, flest i ligan. 7.60 i snittbetyg är även det bäst i både laget och i hela ligan. Trots detta så har inget lag visat intresse för honom än.

Dernemac har gjort 9 mål på 18 matcher i ligan men har varit borta i hela december pga. en vrickad ankel som även kommer hålla honom borta från spel hela januari. Dernemac har dock flertalet klubbar efter sig men frågan är om hans skada hindrar en övergång redan nu i januari eller om någon klubb ändå chansar och signar honom.
Postad bild

Oldham går över förväntan då man ligger 7:a trots att man är tippade på 21:a plats. Nu är man istället med uppe i toppen och tampas om uppflyttning.

Oldham - League One

El_maco och Joe963
Ryouichi Yamazaki och Kyo Yamazaki Postad bild
Ryouchi har fått göra 2 inhopp i ligan hittills och har även gjort 2 mål och blivit utsedd till matchens spelare en gång. Han har fått Rodrigo Palacio som mentor i Inter och förhoppningsvis kommer Ryouichi få chansen fler gånger.

Kyo har inte fått spela något i Lazios A-lag. I U19-laget har han dock spelat 14(8 ) matcher och gjort 5 mål. Får troligtvis inge speltid i A-laget den här säsongen, utlåning nästa säsong?

Inter njuter nog när man ligger 2:a på samma poäng som överraskande ligaledaren Genoa. När man dessutom hittar antagonisterna Milan på 19:e plats så kan säsongen bli helt underbar på 2 sätt för alla Interistas. Lazio ligger på 9:e plats i ligan och det är ett litet glapp upp till platserna som ger europaspel nästa säsong.

Inter - Lazio Serie A

Info:
Screens kommer alltid finnas. Spelarnamnet tar dig till screen på spelaren och hans statistik. Sen finns även screens på A-lagstruppen med statistik om ni trycker på t.ex. ”Crewe”. Screens finns även på ligatabellen + skytteligan, medelbetyg m.m. om ni trycker på t.ex. "League One”

#50   Champions19

  FMSM -12

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5235 Inlägg:
 • Ort:Malmö
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 11 June 2014 - 21:24 PM

Tungt att behöva vänta två år till innan man kommer till en klubb man kan utvecklas ordentligt i, men vafan vi är fortfarande 16 år och okyssta, vi har livet framför oss! Om man nu ska gå till en vidrig oligarkklubb så är väl Monaco bästa alternativet, perfekt att man kommer dit när man är 18 så man kan lira på kasinot tillsammans med en skadad Merv Gomez som rehabar där o spelar bort sina sista slantar! Hade varit ännu roligare om Chejbab gick dit också, Monaco inser vilket jävla radarpar vi är och det måste ju betyda att vi båda har ganska hög potential också!

Haha Big Mack som mittback, vilket skämt! Visserligen kallar Pep sig "filosofen" men att spela med en knubbis som varken kan tackla eller markera är som att köra en rullator som en Ferrari som Zlatan hade sagt!

#51   TheVerminator

  Favorit

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1649 Inlägg:

Postad 11 June 2014 - 21:28 PM

Seimetz <3 Kalou. Skönt att det går bra i Lille.

Snart borde A-landslaget kalla på de spektakulära Seimetz-bröderna!

#52   Nemanja

  Manager

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 4285 Inlägg:
 • Ort:Stockholm

Postad 11 June 2014 - 21:39 PM

Visa inläggChampions19 skrev:

Haha Big Mack som mittback, vilket skämt! Visserligen kallar Pep sig "filosofen" men att spela med en knubbis som varken kan tackla eller markera är som att köra en rullator som en Ferrari som Zlatan hade sagt!

Jag känner redan nu ett jävla förakt för "filosofen". Han köper en klassisk offensiv mitt och sätter honom som mittback.. Men speltid är speltid I guess. Men om det ska vara sånt här larv och lira Mr Macko som mittback, då är en ny klubbadress förhoppningsvis nära.
Jag hoppas att Mack kör en Tevez, vägrar lära sig språket där han bor.
Sen att du kalar honom för knubbis vet jag inte om jag gillar.. Mack är som en kraftigare Anderson bara.
"I'm not a man of many words. But I can honestly say playing football is all I ever wanted to do"

-Paul Scholes

#53   el_maco

  Truppspelare

 • Medlem
 • PipPipPipPip
 • 470 Inlägg:
 • Favoritlag:Arsenal
 • Tränar:Nottingham Forrest

Postad 11 June 2014 - 21:40 PM

Tråkigt med Milito som mentor, han har sänkt Ryouichis beslutsamhet med 4 på bara ett halvår!

Edit: Palacio menar jag givetvis :)

Detta inlägg har redigerats av el_maco: 12 June 2014 - 05:13 AM


#54   Lappeeeee

  Sportchef

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5615 Inlägg:
 • Ort:Uppsala
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 11 June 2014 - 21:57 PM

Visa inläggel_maco skrev:

Tråkigt med Milito som mentor, han har sänkt Ryouichis beslutsamhet med 4 på bara ett halvår!

Palacio* ;)

#55   gurkburk

  Manager

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 4181 Inlägg:
 • Ort:Jönköping
 • Yrke:Student
 • Favoritlag:Liverpool FC
 • Tränar:Royal Antwerp

Postad 12 June 2014 - 16:50 PM

Vägrar som sagt. US Créteil-Lutsitanos for life!
Härligt att Manuraii fattar det!

Detta inlägg har redigerats av gurkburk: 12 June 2014 - 16:50 PM


#56   NGReaks

  Lagkapten

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1088 Inlägg:
 • Favoritlag:Malmö FF, Liverpool FC

Postad 12 June 2014 - 17:04 PM

Visa inlägggurkburk skrev:

Vägrar som sagt. US Créteil-Lutsitanos for life!
Härligt att Manuraii fattar det!

Jag tror jag satte 1 i lojalitet på Uira, så definitivt inte sista klubben han kommer representera ;)

#57   gurkburk

  Manager

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 4181 Inlägg:
 • Ort:Jönköping
 • Yrke:Student
 • Favoritlag:Liverpool FC
 • Tränar:Royal Antwerp

Postad 12 June 2014 - 17:13 PM

Visa inläggNGReaks skrev:Jag tror jag satte 1 i lojalitet på Uira, så definitivt inte sista klubben han kommer representera ;)

Gjorde detsamma. Men istället så har jag dunkat in att Lusitanos är bäst i Manuraiis skalle. ;)

Tråkigt om Tahiti inte tar ut spelare. I så fall. Sorry för mitt val av land. :'(

Detta inlägg har redigerats av gurkburk: 12 June 2014 - 17:15 PM


#58 Gäst_BenderRodriguez_*

 • Guests

Postad 15 June 2014 - 00:01 AM

Merv Haddad.

#59   Lappeeeee

  Sportchef

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5615 Inlägg:
 • Ort:Uppsala
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 15 June 2014 - 01:04 AM

Januari 2016 – Maj 2016

Gurkburk och NGReaks
Manuraii Heiva och Uira Heiva Postad bild
Manuraii har varit en stor bidragande orsak till lagets uppflyttning. 11 mål och 10 assist blev det den här säsongen och nu har han även debuterat i landslaget i förlusten mot Nya Zeeland med 0-2 i de Oceaniska mästerskapen.

Trots att Tahitis landslag inte innehåller några spelare så har inte Uira fått chansen ännu. Men i PSGs U19-lag får Uira spela och han öser in mål. 28 stycken på 31 matcher och 10 utmärkelser som matchens spelare.

US Créteil-Lusitanos vann till slut den Nationella ligan överlägset och vi får se hur laget klarar sig i Ligue 2 nästa säsong. PSG vann Ligue 1, 13 poäng före Monaco och det var aldrig något snack om saken.

US Créteil-Lusitanos - Franska Nationella ligan
Paris Saint-Germain Ligue 1

Nemanja och TeamAdam
Mack Gomez och Merv Gomez Postad bild
Mack som trots sina 1 i markering och 4 i tacklingar fick spela några matcher från start som mittback i Bayerns A-lag har nu blivit nedflyttad till Bayerns U19-lag. Det är för att de har värvat Niklas Süle och Matthias Ginter som nya mittbacksalternativ. Det kan nog vara bra för Mack som är bäst när han får spela på mittfältet. Eller i anfallet där han får lira i landslaget. Det har dock inte blivit fler landskamper för honom, troligtvis pga. utebliven A-lagsfotboll i klubblaget.

Merv får inte lira mycket i Crewe och han tillhör faktiskt inte ens A-laget. I U18 fick han spela 11(8) matcher den här säsongen och i A-laget blev det 2(5) matcher även fast han har varit skadefri sen februari.

Crewe kom 6:a i League One men lyckades kvala sig vidare efter vinster mot Tranmere och Yeovil i uppflyttningskvalet. Det blir Championship-fotboll nästa säsong för Crewe och ännu svårare för Merv att få speltid i A-laget. Macks Bayern München vann bundesliga 5 poäng framför konkurrenterna Borussia Dortmund efter fjolårets fiaskosäsong.

Bayern München - Bundesliga
Crewe - League One

Champions19 och TitoV45
Ilhan Özil och Chejbab Özil Postad bild
Ilhan har den här säsongen varit ligans överlägset bästa spelare med 7.75 i snittbetyg, flest utmärkelser som matchens spelare och han har gjort 11 mål och 7 assist i ligan på 33 matcher. Så när Kahramanmaraşspor summerar säsongen så kan man säga att Ilhan var den viktigaste faktorn när klubben gick så pass bra. För klubbens fans är det bara att njuta i 1,5 år till innan Ilhan går till Monaco.

Monaco har inte kommit med något bud på Chejbab ännu, men storklubbarna lär stå i kö då han har varit ligans näst bästa spelare den här säsongen. Bröderna Özil regerar i den turkiska andraligan. Han blev skytteligavinnare på 19 mål och Chejbab visar att han är en spelare för större uppgifter.

Kahramanmaraşspor var tippade som 6:e lag i ligan men man hamnar till slut på 2:a plats men det var ett riktigt getingbo där uppe i toppen med endast 3 poäng mellan 2:a placerade Kahramanmaraşspor och 6:e placerade Denizlispor.

Kahramanmaraşspor - PTT 1. League

TheVerminator och Loba
Samuel Seimetz och Johannes Seimetz Postad bild
Samuel har blivit uppflyttad till Lilles A-lag men har bara fått göra 3 inhopp den andra halvan av säsongen. Hans facit i ungdomslaget är dock något utöver det vanliga. 46(!) mål, 18 assist och 14 utmärkelser som matchens spelare. Nästa säsong kan han nog räkna med mer speltid i A-laget. Han har dessutom fått göra debut i Luxemburgs A-lag när de förlorade med 3-0 i en träningsmatch mot Österrike.

Även Johannes fick debutera i A-landslaget mot Österrike och fler landskamper lär det bli. Kollar man på Johannes säsong i Anderlecht ungdomslag så är den än mer imponerande än brorsans. Eller vad sägs om 61(!!!) mål på 46 starter i Anderlecht ungdomslag? Det är helt sjuka siffror som jag aldrig sett förut. Han har fått spela 1 match från start och gjort 1 inhopp i ligan. På de matcherna gjorde han dessutom 3 mål. Petar han Obafemi Martins eller Aleksandar Mitrovic nästa säsong?

Lille hamnar på 7:e plats i Ligue 1 och missar spel ute i Europa även nästa säsong. Anderlecht hamnade 5:a i serien men slutade på en 3:e plats efter mästerskapsserien.

Anderlecht Belgiska Division 1
Lille Ligue 1

André och BenderRodriguez
Brandon Edwards och Dernemac Edwards Postad bild
Brandon blir återigen ligans bästa spelare. Ett snittbetyg på 7.57, utsedd till matchens spelare hela 14 gånger i ett lag som hamnar på 18:e plats i ligan är överjävligt bra. Debuten i landslaget väntar dock på sig. Varför han ej blivit uttagen ännu är för mig obegripligt.

Efter Dernemacs 9 mål 18 matcher så var det många klubbar som ville signa honom. Stoke, Southampton och Inter kom med bud som Oldham accepterade. Så det var upp till Dernemac att acceptera ett kontrakt från någon av klubbarna. Det blev den sistnämnda så nu är Dernemac och Ryouichi Yamazaki lagkamrater hos de blåsvarta från Milano. 3 inhopp har det blivit i Serie A och 1 mål har det blivit. I U19-laget där han befinner sig har han gjort 7 mål på 4 matcher.

Oldham hamnade på 18:e plats i ligan och nu måste det vara läge för klubbyte för Brandon som år efter år blir utsedd till ligans bästa spelare. Inter kommer 4:a och får spela CL nästa år. Milan spelar dock upp sig och slutar 9:a efter sin bedrövliga säsongsinledning, så det blev inte någon bra säsong för alla interistas.

Oldham - League One
Inter - Serie A


El_maco och Joe963
Ryouichi Yamazaki och Kyo Yamazaki Postad bild
Ryouchi fick spela 2(9) matcher den här säsongen och han gjorde 6 mål i ligan, bra av den unge japanen som dock får vänta på sin debut i A-landslaget.

Kyo får bara spela i ungdomslaget där han gjort 13 mål och 10 assist på 32(9) matcher där han får spela som offensiv mittfältare. A-lagsdebut nästa säsong?

Lazio slutar 7:aa i år och kniper den sista EL-platsen. Inter kommer 4:a och får spela CL nästa år. Milan spelar dock upp sig och slutar 9:a efter sin bedrövliga säsongsinledning, så det blev inte någon bra säsong för alla interistas.

Inter - Lazio Serie A

Info:
Screens kommer alltid finnas. Spelarnamnet tar dig till screen på spelaren och hans statistik. Sen finns även screens på A-lagstruppen med statistik om ni trycker på t.ex. ”Crewe”. Screens finns även på ligatabellen + skytteligan, medelbetyg m.m. om ni trycker på t.ex. "League One”

(Äntligen tillbaks efter mycket jobb och studentfirande. Nu kör vi igen!)

#60   TheVerminator

  Favorit

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1649 Inlägg:

Postad 15 June 2014 - 01:11 AM

Vilken dominans av respektive Seimetz-bror i sina ungdomslag! Jag är aningen mer kortbenägen än brorsan (10 gula, 1 rött jämfört med 2 gula). Gäller ju att visa var skåpet ska stå!

Det blir en mycket spännande säsong vi har framför oss. Båda två borde få fler A-lags chanser nu, hoppas något lag slänger in feta pengar på Mitrovic så brorsan släpps fram lite! Min konkurrenssituation ser lite behagligare ut.

1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar