Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Ett annorlunda managerspel

648 svar till detta ämne

#1   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5476 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 07 June 2014 - 19:28 PM

Vad är detta för påhitt?

Det här är ett spel som inte kommer spelas över FM utan ett "manager brädspel" som jag gjorde som eget projekt arbete på gymnasiet. Här kommer man få möjligheten att få styra så mycket som möjligt. Eftersom det är VM-tider så är tanken att jag kommer styra om spelet så att det handlar om landslag. Min tanke är att max 10 personer kommer få vara med och man är sydamerikanska landslag och kliver in inför kvalet till VM 2014. Den som tar över Brasilien får chansen att välja om han vill vara med i kvalet eller bara spela träningsmatcher. Lagen som man har chansen att välja mellan är:

Brasilien Champions19
Argentina Lapeeeee
Uruguay Micke122
Colombia Dennee
Bolivia TheVerminator
Peru Kullen
Venezuela Henric1998
Chile 7
Paraguay
Ecuador Elfsborg


När man valt sitt land kommer man få ett PM med de spelare som man har att välja mellan. Det kommer vara 18 spelare. Dessa spelare har ett värde mellan 1-100 vilket helt enkelt är hur bra dom är. Man kommer ha information om vilket lag de spelar i(vad de har för status i laget) och vilken ålder de har. Varje år kommer spelarna antingen ha utvecklats eller blivit sämre beroende på hur mycket de får spela i sitt landslag och klubblag.

Chans att påverka

Här har du som förbundskapten chansen att påverka. Vill du ha en kortsiktig plan så spelar du helt enkelt med de bästa spelarna oavsett ålder. Vill du ha en långsiktig plan kan du satsa på unga spelare som därmed utvecklas lättare. Om det är någon spelare som är "reserv" eller "rotation" i sitt klubblag kan du även försöka tvinga fram ett klubbyte. Inför varje år innan du får en ny lista med dina spelares utveckling så säger du till vilka du vill försöka få igenom ett klubbyte på(och även säga om det ska vara till en bättre eller sämre klubb). Spelare kan bara byta klubb vid deras utveckling(Alltså 1 gång/år)

Utveckling

En spelare har chans att utvecklas fram till han är 29 år. Efter det kommer han bara kunna sänkas i värde. Vilka grunder är det som påverkar en spelares utveckling?

* Speltid i landslaget
* Ålder
* Speltid i klubblaget
* Ranking på klubblaget (Klubblag blir aldrig bättre eller sämre så tänk hela tiden att det är den rankingen de har på riktigt idag)
* Prestationer i landslaget( Tex om det är någon som gör mycket mål)

Beroende på allt detta kommer det slumpas varje år hur mycket bättre/sämre dina spelare blir. Detta ger dig möjlighet att själv påverka utvecklingen genom att låta dom spela i landslaget och försöka övertala dom att byta klubb.

Årsrapport

Varje år får du en ny rapport med alla dina spelare, deras nya värde och klubbar. Här fylls även de nya talangerna på som du får varje år. Varje år blir spelarna 1 år äldre och man slutar alltid spela fotboll vid 34.

Din nations filosofi

Varje år kommer du få 2 unga talanger till din spelartrupp som då är 17 år. Deras värde kommer slumpas fram beroende på hur bra din nation är för tillfället(Tex har du just kvalificerat dig till VM får du bättre talanger än om du misslyckas). Varje år kommer du även sätta upp riktlinjer för hur du vill att ditt land ska sköta om talanger.

* Hålla kvar spelare i den inhemska ligan
* Skicka ut till Europa så tidigt som möjligt
* En blandad filosofi

Här gäller det att fundera. Oftast så blir det en bättre ranking i europeiska klubbar men de riskerar att ej kunna lånas ut och få speltid. Något de kanske har lättare att få i sina inhemska klubbar. Därför gäller det att välja smart.

Taktik

Ditt lag kommer få ett värde beroende på hur bra dina spelare är. Man räknar helt enkelt ut startelvans värde/11. Från början så får man 4 chanser/match. Sen får man 1 extra chans beroende på hur många "10" man är bättre. Tex om Argentina med ett värde på 70 möter Bolivia på ett värde på 50 så får Argentina 5 chanser/halvlek och Bolivia får 3 chanser. Det är 2/6 chans att man gör mål på varje chans och detta slumpas.

Taktiker:

Som ni vet sen innan är basen fyra chanser och man kan inte ha mindre än 2 chanser. Detta är alltså vad som gäller!

4-4-2: 0 chanser
4-5-1: -1 chans
4-3-3: +1 chans
5-4-1: -2 chanser
5-3-2: -1 chanser
3-4-3: +2 chanser
3-5-2: +1 chanser

+1 chans vid hemmaplan, siffran inom parentes är lagets totala värde!
(2 ) bättre= +1 chans
(4 ) bättre= + 1 chans och motståndaren -1 chans
(6 ) Bättre: + 2 chanser och motståndaren -1 chans
(8 ) bättre: +2 chanser och motståndaren -2 chanser
osv...


Exempel: Spelar både Argentina och Bolivia 4-5-1 så betyder det att båda lagen får 2 chanser mindre. Detta gör att Argentina skulle ha 3 chanser och Bolivia 1 chans per halvlek. Vilket betyder att risken finns för en målsnål match(ett bra knep för sämre lag).
Exempel: Spelar Argentina 4-3-3 och Bolivia 4-5-1, så går det jämt ut eftersom 4-3-3 ger 1 extra målchans och 4-5-1 ger en mindre målchans. (Jag tror ni fattar)

Matcher

Jag kommer att lägga upp varje omgång och då skickar ni ett PM med er startelva, taktik och det sammanlagda värdet som ni har räknat ut innan(Självklart kontrollräknar jag). Det kommer att vara 1 match varje dag 19.00. Deadline för trupperna är 18.00 och annars kommer samma trupp som spela förra matchen att automatiskt spela.

Vad ska man välja för land?

Antingen gör du det lätt för dig och väljer något av de stora länderna som Brasilien eller Argentina eller så vill du ha en utmaning och satsar på Bolivia eller Peru. Det är dina val under spelet som kommer påverka ditt lands status inom kommande år. Hur skicklig är du?

Vill du vara med?

Om du inte blev skrämd av alla regler och tycker att det verkar som en rolig idé så anmäl dig här. Dock vill jag att du tänker till ordentligt, kommer jag att vara aktiv? Annars så ska du nog inte tacka ja. När du anmäler dig så skriver du vilket landslag du vill ha och sen är det bara att vänta! Kan vara så att jag har glömt en regel och då är det bara att hojta till!

Här kommer jag fylla på era meriter allteftersom.

Truppstatusen på spelare kan vara allt från reserv till nyckelspelare:

Reserv: -1 poäng (För gammal för att vara talang och för dålig för att få spela. Pendlar mellan bänken och läktaren)
Yngling: 0 poäng (Denna gäller bara för en 17-åring som ej tillhör klubbens största talanger. När han är 19 får han antingen hett löfte eller reserv. Som yngling håller han bara till i klubbens U-21 lag)
Hett löfte: 1 poäng (Kan man bara ha fram till man fyller 20. Klubben ser honom som en av sina största talanger. Han spelar mest för U-21 laget men tränar på heltid med A-laget)
Rotation: 2 poäng (Spelaren pendlar mellan startelvan och bänken. Får dock mest göra inhopp)
A-lag: 3 poäng (Han startar fler matcher än han sitter på bänken. Ses som en viktig spelare för sin klubb)
Nyckelspelare: 5 poäng (Han är en nyckelspelare för sitt klubblag och startar varje match)


Om du lyckas vinna VM eller Copa América får du bättre ungdomar inför nästa årsrapport.

Vinna VM: +4 ungdom året efter
Vinna Copa America: +2 året efter

De lagen som arrangerar Copa América (alla länder får söka, antingen själva eller med ett grannland) får inte bara hemmaplansfördel (som ger en extra chans i varje match), deras talanger får även +3 i värde under året de arrangerar Copa och året innan det. Den/de nationerna som arrangerar ett Copa América får inte ansöka om att arrangera nästa Copa América.

Det spelas även en U22-turnering vart fjärde år, direkt efter Copa América har tagit slut (alltså samma år som Copa spelas). U22-turneringen spelas med fem lag i två grupper där de fyra bästa från varje grupp går till kvartsfinal. Varje lag får använda sig av två (2) överåriga spelare, resten måste vara 22 år eller yngre.

Vinnaren: Valfri spelare som spelar alla matcher i turneringen ökar sitt värde med 2 INNAN den vanliga utvecklingen, Man får även arrangera nästa U-22-turnering som kommer att spelas var fjärde år, vilket betyder att man då får hemmaplansfördel.
Silver: Valfri spelare som spelar alla matcher i turneringen ökar sitt värde med 2 INNAN den vanliga utvecklingen.
Brons: Valfri spelare som spelar alla matcher i turneringen ökar sitt värde med 1 INNAN den vanliga utvecklingen.


(du hade dock inga rankingpoäng för U22-turneringen, vet inte om det var planerat eller om du bara glömde bort det, men det kanske är lika bra att skippa det framöver eftersom du inte använde det i den första turneringen?)

När det gäller VM-kval så möter alla tio lag varandra två gånger (hemma-borta). Det innebär att det sammanlagt blir 18 omgångar. De fyra bäst placerade lagen går direkt till VM-slutspel. 9:an och 10:an är utslagna. För lagen mellan plats 5 och 8 väntar playoff-spel där fyra lag gör upp om två platser till VM. Alla lag möter varandra en gång på neutral plan.

Slutar du 5a i VM-kvalet får du med dig tre poäng in i Playoffgruppen.
Slutar du 6a i VM-kvalet får du med dig två poäng in i Playoffgruppen.
Slutar du 7a i VM-kvalet får du med dig ett poäng in i Playoffgruppen.
Slutar du 8a i VM-kvalet får du med dig noll poäng in i Playoffgruppen.


Så här många poäng ger varje placering i VM-kvalet:

Vad ger poäng i VM-Kval?

1. 40
2. 35
3. 30
4. 30
5. 25
6. 25
7. 20
8. 20
9. 15
10. 10


Nuvarande ranking efter VM-kval:

1. Brasilien 335p
2. Argentina 285p
3. Uruguay 245p
4. Colombia 215p
5. Chile 190p
6. Paraguay 170p
7. Ecuador 145p
8. Venezuela 105p
9. Peru 90p
10 Bolivia 80p


VM:
Åker ut i gruppen: 10p
Åttondelsfinal: 20p
Kvartsfinal: 25p
Semi-final: 35p
3a: 40p
2a: 50p
1a: 60p

Copa America:
Åker ut i gruppen: 10p
Kvartsfinal: 15p
Semifinal: 25p
3a: 30p
2a: 35p
1a: 40p

VM-kval 2012-2014
1. Argentina 2. Colombia 3. Brasilien 4. Uruguay Övriga att nå VM: Paraguay, Chile

VM 2014:
1. Spanien 2. Brasilien 3. Argentina

Copa America 2015:
1. Uruguay 2. Argentina 3. Brasilien

U-22 2015:
1. Brasilien 2. Uruguay 3. Chile

VM-Kval 2016-2018
1. Argentina 2. Brasilien 3. Chile 4. Colombia övriga att nå VM: Uruguay, Ecuador

VM 2018:
1. Brasilien 2. England 3. Serbien

Hall Of Fame

Detta inlägg har redigerats av Yayakolo: 22 September 2014 - 14:50 PM


#2   Lappeeeee

  Sportchef

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5607 Inlägg:
 • Ort:Uppsala
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 07 June 2014 - 19:31 PM

Jag är gärna med. Lät oerhört intressant. Argentina väljer jag.

#3   Champions19

  FMSM -12

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5235 Inlägg:
 • Ort:Malmö
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 07 June 2014 - 19:33 PM

Brasilien!

Edit: Låter f.ö. riktigt intressant, kommer bli riktigt kul!

#4   dennee

  Manager

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 3681 Inlägg:

Postad 07 June 2014 - 19:34 PM

Med. Chile

Detta inlägg har redigerats av dennee: 07 June 2014 - 19:34 PM

Football is a lot less exciting when you realise it's just a bunch of millionaires kicking a ball.

#5   trashbag

  Sportchef

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5369 Inlägg:

Postad 07 June 2014 - 19:36 PM

Bolivia här, kokablad åt spelarna!

#6   bajenludde

  Lagkapten

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1395 Inlägg:
 • Favoritlag:Bajen

Postad 07 June 2014 - 19:42 PM

Jag kör på Uruguay!
#byttillbakaeranamn

#7   Maxepaxe

  Truppspelare

 • Medlem
 • PipPipPipPip
 • 361 Inlägg:

Postad 07 June 2014 - 19:42 PM

Jag är med, Colombia styr jag gärna.

Skulle tagit Uruguay men den blev norpad precis.

Detta inlägg har redigerats av Maxepaxe: 07 June 2014 - 19:44 PM


#8   solidliquid

  Startspelare

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 566 Inlägg:
 • Ort:Innsbruck, Österrike
 • Yrke:Senior LiveBetting Trader
 • Favoritlag:Manchester United, Västerås SK, FC Wacker Innsbruck

Postad 07 June 2014 - 20:02 PM

Ja är också gärna med, Venezuela

#9   Elfsborg

  Startspelare

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 565 Inlägg:
 • Ort:Borås
 • Favoritlag:Tottenham Hotspurs

Postad 07 June 2014 - 20:04 PM

Gärna med väljer Ecuador

#10   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5476 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 07 June 2014 - 21:20 PM

Först och främst måste Champions 19 bestämma om han vill vara med i kvalet eller inte?

Vi saknar spelare för Peru och Paraguay men det fungerar utan också, då styrs dom bara automatiskt med ett totalt startvärde som de kommer ha under hela spelets gång!

Så fort Champoins 19 har bestämt sig så kommer första omgången komma upp! Lycka till!

#11   Champions19

  FMSM -12

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 5235 Inlägg:
 • Ort:Malmö
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 07 June 2014 - 21:25 PM

Visa inläggYayakolo skrev:

Först och främst måste Champions 19 bestämma om han vill vara med i kvalet eller inte?

Vi saknar spelare för Peru och Paraguay men det fungerar utan också, då styrs dom bara automatiskt med ett totalt startvärde som de kommer ha under hela spelets gång!

Så fort Champoins 19 har bestämt sig så kommer första omgången komma upp! Lycka till!
Ah sorry, glömde helt bort det. Men jag är gärna med i kvalet, vi borde kunna fixa en av direktplatserna utan större problem!

#12   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5476 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 07 June 2014 - 21:29 PM

Så alla vet. Er ungdomsfilosofi och om ni vill påverka att någon spelare byter klubb kommer ni få PMa mig precis innan året är slut. Jag kommer skriva ett inlägg här när det är dags! Något jag glömde i reglerna är att hemmalag får alltid en extra chans/match. Det som ger extrachanser pga värde kommer inte vara om det skiljer 10 totalt utan om det skiljer mindre! Lycka till!

Omgång 1 VM-Kval 8/6 15.00 (imorgon) ,Deadline för trupperna är 8/6 14.00 Trupperna PMas till mig! Skriv ej i tråden!

Grunden är att man får 4 chanser/match! Sen följer detta (Alla lag måste minst ha 2 chanser):

+1 chans vid hemmaplan
(2 ) bättre= +1 chans
(4 ) bättre= + 1 chans och motståndaren -1 chans
(6 ) Bättre: + 2 chanser och motståndaren -1 chans
(8 ) bättre: +2 chanser och motståndaren -2 chanser
osv...


Bolivia (68)-Colombia (79) Chanser: 3-7
Ecuador (76)-Paraguay (75) Chanser: 5-4
Peru(70)-Uruguay (78) Chanser: 2-5
Venezuela (71)-Argentina(81) Chanser: 3-7
Chile (75)-Brasilien (81) Chanser: 4-6

*Eftersom Venezuela ej lämnat in sin trupp så är deras värde ej klart! Det är 2/6 chans att man gör mål på sina chanser. Resultaten kommer in klockan 15.00 i ett nytt inlägg!

Detta inlägg har redigerats av Yayakolo: 08 June 2014 - 14:57 PM


#13   dennee

  Manager

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 3681 Inlägg:

Postad 07 June 2014 - 22:00 PM

Enkel första match
Football is a lot less exciting when you realise it's just a bunch of millionaires kicking a ball.

#14   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5476 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 08 June 2014 - 11:24 AM

En snabbtitt på VM-Kvalet!

10 omgångar= 1 år, så kvalet spelas över 2 år.

Eftersom Brasilien valde att vara med i kvalet så gäller följande (vet att detta inte gäller på riktigt men mina regler ;) )
1-4: Klara för VM
5: Play Off mot lag från Oceanien
6: Play Off mot lag från Asien

1. Brasilien

"Brasilien valde att kvala och det kan vara smart då man får effektiv matchträning. De har den starkaste truppen och borde utan problem ta sig till VM. Största stjärnan är den 24-årige anfallaren Bageto(88) som till vardags håller till i Juventus."
2. Argentina
"Vi tippa Brasilien som 1a men sanningen är att Argentina inte är långt efter. De har ett väldigt intressant lag och allt annat än avancemang skulle vara ett fiasko. Största stjärnan är den 26-årige mittfältaren Mosherano(87) som till vardags spelar för Arsenal."
3. Colombia
"Colombia har ett mycket intressant lag men ska inte räcka till mot varken Brasilien eller Argentina. Med rätt matchande så kan det här laget vara ruggigt giftiga till ett kommande VM. Största stjärnan är den 26-årige anfallaren Falco(87) som till vardags spelar för PSG."
4. Uruguay
" Det skiljer inte mycket mellan Uruguay och Colombia och Uruguay har styrkan att kunna slå vilket lag som helst i det här kvalet. Däremot vet vi att det sydamerikanska VM-kvalet är tajt och Uruguay behöver ha koncentrationen uppe varje match. Största stjärnan är den 26-årige anfallaren Stuarez(87) som spelar för Real Madrid.
5. Chile
"Den femte platsen betyder Play-Off till VM och även om det finns flera lag som är intressanta så tror vi att Chile fixar den. De har ett för dåligt lag för att rå på de fyra nationerna över dom men borde kunna hantera Ecuador och Paraguay. Största stjärnan är den 26-årige anfallaren Sanchez(83) som spelar för Mönchengladbach."
6. Ecuador
"Eftersom Brasilien valde att gå med i kvalet så betyder det att det blir en extra chans vilket gör att även 6e platsen ger Play Off. Det ger Ecuador en bonus som annars kändes för svaga för att ta sig till VM. Kommer dock få kämpa om platsen mot Venezuela och Paraguay. Största stjärnan är den 26-årige anfallaren Valencia(81) som spelar för PSV."
7. Paraguay
" Har en svagare trupp än Ecuador och Chile men tack vare att 6 lag har chans att nå VM så är det inte omöjligt. Största stjärnan är den 26-åriga anfallaren Benitez(81) från Anderlecht."
8. Venezuela
"Venezuela har gått fram som fotbollsnation på senare år och målet i framtiden är självklart ett VM-slutspel. Tack vare att det är 6 nationer som tekniskt sett kan ta sig till VM i Brasilien så finns det en möjlighet att uppnå drömmen redan i det här kvalet. Största stjärnan är den 26-årige anfallaren Vica(76) som spelar för PAOK i Grekland.
9. Peru
10. Bolivia
"Bolivia är Sydamerikas blåbärsnation som inte borde ha så mycket att säga till om. Självklart kan de skrälla vissa matcher men kommer aldrig räcka till det långa loppet. Största stjärnan är den 24-årige mittfältaren Salando(74) som spelar för AZ Aalkmar."

Kvalets Topp 11 talanger (måste vara under 20):
1. Rhodolfo, 19 år, Brasilien, 77

2. Issem, 19 år, Argentina, 77
3. Lojo, 18 år, Argentina, 76
4. Hernandez, 19 år, Uruguay, 75
5. Ramos, 19 år, Colombia 75
6. Modeiro, 19 år, Uruguay, 74
7. Demel, 18 år, Chile, 74

8. Santos, 19 år, Colombia 74
9. Miguel, 19 år, Chile, 73
10. Caicodo, 19 år, Ecuador, 73

11. Silva 18 år, Brasilien, 73
12. Veron, 19 år, Paraguay, 73

Detta inlägg har redigerats av Yayakolo: 08 June 2014 - 13:12 PM


#15   Maxepaxe

  Truppspelare

 • Medlem
 • PipPipPipPip
 • 361 Inlägg:

Postad 08 June 2014 - 11:35 AM

Måtte jag gå vidare nu, med Ramos som kan bli ruggigt bra så Ser det just ut.

#16   micke122

  Rapportmod

 • Moderator
 • 4607 Inlägg:
 • Ort:Falkenberg
 • Yrke:Studerande
 • Favoritlag:Falkenbergs FF

Postad 08 June 2014 - 11:44 AM

Jag tar gärna hand om Paraguay om det är ledigt :)
FMS-mästare i fotbollskunskap 2015.

#17   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5476 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 08 June 2014 - 13:52 PM

Omgång 1 VM-Kval

Bolivia-Colombia 0-3 Falco x2, Santi
Ecuador-Paraguay 2-1 Valencia, Casto, Benitez
Peru-Uruguay 1-1 Hernandez
Venezuela-Argentina 1-3 Vica, Hiluain x3
Chile-Brasilien 2-2 Slargas x2, Bageta, Eduardo


Tabell:
1. Colombia 1 3-0 +3 3p
2. Argentina 1 3-1 +2 3p
3. Ecuador 1 2-1 +1 3p
4. Brasilien 1 2-2 0 1p
---------------------------------------------
5. Chile 1 2-2 0 1p
6. Peru 1 1-1 0 1p
---------------------------------------------
7. Uruguay 1 1-1 0 1p
8. Paraguay 1 1-2 -1 0p
9. Venezuela 1 1-3 -2 0p
10. Bolivia 1 0-3 -3 0p


Skytteliga:
Hiluain (Arg) 3
Falco (Col) 2
Slargas (Chi) 2


Information:
Hädanefter kommer det att spelas två matcher/dag. 15.00 och 21.00, deadline för trupperna är alltid 1 timme innan matchstart.

Ni ska skicka ett PM med ert lag inför VARJE match och även om det är exakt samma trupp så får ni kopiera den tidigare och skicka igen. För att göra det lättare och smidigare för mig så ska ni följa exemplet:

4-3-3

Jonas(78)

Jonas(78) Jonas(78) jonas (78) jonas(80)

Jonas(80) Jonas(80) Jonas(80)

Jonas (80) Jonas (80) Jonas (80)

Totalt värde= 872/11= 79,2

VM-Kval omgång 2: Matchstart 21.00

Argentina (81)-Ecuador(76) Chanser: 7-4
Colombia(78)-Peru(70) Chanser: 7-2
Paraguay (75)-Chile (76) Chanser: 5-4
Uruguay (78)-Venezuela(70) Chanser: 8-3
Brasilien(81)-Bolivia(68) Chanser: 8-2

Detta inlägg har redigerats av Yayakolo: 08 June 2014 - 19:12 PM


#18   solidliquid

  Startspelare

 • Medlem
 • PipPipPipPipPip
 • 566 Inlägg:
 • Ort:Innsbruck, Österrike
 • Yrke:Senior LiveBetting Trader
 • Favoritlag:Manchester United, Västerås SK, FC Wacker Innsbruck

Postad 08 June 2014 - 18:46 PM

Dåligt av mig att missa första omgången, Jag får grattulera Argentina till segern.
Nya tag nu mot Uruguay.

#19   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5476 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 08 June 2014 - 19:47 PM

VM-Kval Omgång 2

Argentina-Ecuador 2-2 Gagi, Issem, Ibarra, Valencia
Colombia-Peru 2-2 Falco, Lomelo
Paraguay-Chile 3-0 Veron, Benitez x2
Uruguay-Venezuela 5-2 Stuarez x3, Slodin, Hernandez, Vico, Sorin
Brasilien-Bolivia 2-0 Rhodolfo x2


Tabell:
1. Uruguay 2 6-3 +3 4p
2. Colombia 2 5-2 +3 4p
3. Argentina 2 5-3 +2 4p
4. Brasilien 2 4-2 +2 4p
------------------------------
5. Ecuador 2 4-3 +1 4p
6. Paraguay 2 4-2 +2 3p
-----------------------------
7. Peru 2 3-3 0 2p
8. Chile 2 2-5 -3 1p
9. Venezuela 2 3-8 -5 0p
10. Bolivia 2 0-5 -5 0p


Skytteliga:
1. Stuarez 3 (Uruguay)
2. Hilualin 3 (Argentina)
3. Falco 3 (Colombia)


VM-Kval Sydamerika omgång 3 9/6(imorgon) 15.00. PMa trupperna som vanlig

Bolivia(68)-Venezuela (70) Chanser: 5-5
Chile(76)-Ecuador(76) Chanser: 6-5
Argentina(82)-Brasilien(81) Chanser: 5-4
Uruguay(79)-Colombia (78) Chanser: 5-4
Peru (69)-Paraguay(74) Chanser 4-5

Detta inlägg har redigerats av Yayakolo: 09 June 2014 - 14:17 PM


#20   bajenludde

  Lagkapten

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1395 Inlägg:
 • Favoritlag:Bajen

Postad 08 June 2014 - 19:53 PM

Baam, där kom man tillbaka från förra omgångens debacle och LEDER nu serien! Vamos!
#byttillbakaeranamn

1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar