Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

FM 2018 - Andrea Primapuntas I Rossoneri di Stoccolma

Inga svar till detta ämne

#1   Pirlinho

    Ungdom

  • Medlem
  • 1 Inlägg:
  • Ort:Stockholm
  • Favoritlag:Hammarby
  • Tränar:Aldrig

Postad 03 February 2018 - 19:54 PM

"Scandalo!", "Qui il calcio muore!", "Partenza tutto!"


I samband med att de kinesiska investerarna kom in och tog över A.C. Milan fanns det en minsta sagt udda klausul som innebar att klubben skulle starta upp en verksamhet i Stockholm, Sverige av alla platser. Onda tungor som inte ser briljansen i projektet hävdar att grundandet av den svenska filialen beror på att en av de kinesiska ägarna behöver ha en täckmantel för regelbundna resor till Sverige då han enligt rykten har en svensk älskarinna i huvudstaden som hans fru inte ska veta av, men uppgifterna dementeras kraftigt från styrelsemedlemmen själv i fråga.


Andrea, från Primapunta-familjen, den flamboyante 32-åringen har fått den kontroversiella uppgiften att starta en svensk filial till den italienska storklubben A.C. Milan.


Postad bild


Fotbollsexperter världen över tittar förvirrat på projektet som i pressen benämns som 'Clausola Svedese'.


Postad bild
Primapunta-familjen har enligt sägnen fått sitt efternamn från den allra första italienska fotbollsanfallaren, en s.k. primapunta på modersmålet. Det historiska arvet av att axla det anrika namnet ligger som en enorm tyngd över stackars Andrea som misslyckats något fruktansvärt i sin karriär som anfallare då han nu pensionerat sig vid snart 33 års ålder och tagit sig an den nya utmaningen som sportchef över den svenska filialen.


Milans övriga styrelsemedlemmar planerar att begrava det pinsamma projektet snarast, varför de tog den minst lämpade kandidaten som sökt tjänsten till att axla uppgfiten.


Postad bild


Med sin turkavaj och några få euro tills sitt namn flyttar Andrea över till Stockholm för att göra ett namn av sig själv.


---------------------De säger att varje misslyckande är en läxa, vilket borde göra Andrea till ett unikum till fotbollssavant sett till hans tidigare katastrofkarriär.1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar