Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

[FM18-SR] Gimonäs Umeå IF - Ungt och eget

13 svar till detta ämne

#1   Classisco

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 79 Inlägg:

Postad 30 June 2018 - 18:03 PM

Postad bild

GIMONÄS UMEÅ IF eller i folkmun kallad GUIF är en ung förening från södra Umeå. Klubben bildades 2002 då ungdomssektionen från Gimonäs CK bröt sig loss. Anledningen var att stora delar av föreningens resurser gick till att finansiera a-lagets kostnader. Tanken var att i den nya föreningen så ska alla enskilda lag bära sina egna kostnader för att undvika en situation likt den i Gimonäs CK. Den nya föreningen skulle prioritera de lokala ungdomarnas utveckling och att man inte skulle stå i vägen för spelare som vill flytta uppåt i seriesystemet. Representationslagen ska bestå utav 80% egna produkter.

ÅLIDHEMS ARENA heter fotbollsplanen där GUIF spelar sina hemmamatcher. Planen ligger charmigt inkilat mellan den gamla Ålidhemsskolan, studentbostäder samt lägenhetskomplex från det gamla miljonprogrammet. Konstgräset på planen är över tio år gammalt och väldigt slitet till följd av den höga aktiviteten på planen och kvalitén kan närmast beskrivas som en hybrid mellan en dörrmatta och en grusplan. GUIF har dock varit sin hemmaborg trogen trots klagomål från varje bortalag som gästar.

CHECKLISTA FÖR SAVEN
 • 80% Egna produkter i A-laget
 • Godkänna ALLA bud från högre divisioner
 • Bli Umeås tredje bästa klubb
 • Bli Umeås bästa klubb
 • Bli Norrlands bästa klubb
 • Bli Sveriges bästa klubb
 • Bli Europas bästa klubb
Kommer uppdatera saven 2-3 gånger per säsong. Ha tålamod med mig då detta är mitt första riktiga försök till en saverapport på detta forum!

#2   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5299 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 30 June 2018 - 18:06 PM

Snyggt! Kommer följa!

#3   Augustine16

  Truppspelare

 • Medlem
 • PipPipPipPip
 • 425 Inlägg:
 • Favoritlag:Manchester United

Postad 30 June 2018 - 19:23 PM

Spännande! Du har ännu en följare i mig!
"Take me Home, United Road, To the place, I belong, To Old Trafford, to see United,Take me Home, United Road."

#4   Classisco

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 79 Inlägg:

Postad 30 June 2018 - 21:44 PM

Postad bild


Truppen Taktik


Den ursprungligen tunna truppen på 4 spelare (varav 2 egna produkter) var i stort behov av förstärkning. Alla grå spelare i ungdomslagen gavs ett kontrakt för att fylla ut truppen. Där lyser kvalitén med sin frånvaro som förväntat men förhoppningsvis kan en del av dem växa in i sina roller. På målvaktssidan klarar vi oss med godkänt, i försvaret är det däremot värre. En väldigt tunn försvarsuppsättning lär kosta oss många poäng i år, det är bara på högerback vi har division 3-klass. Övriga backlinjen är bättre anpassade för division 4. Lagets kvalité ligger i vår offensiva fyra i vår 4-2-3-1 formation. Två värvningar gör vi ändå under försäsongen. Högeryttern Christophe Lallet kommer in med över 150 matcher i Superettan med bland annat Hammarby. Lallet kommer vara oerhört viktig för vårt offensiv samt i att bidra med lite ålder och rutin till detta unga lag. Ytterkollegan Muctaru Conte var det bästa scoutingteamet hittade när det gäller vänsteryttrar. Conte lär bli nyttig med sin löpstyrka.

CHECKLISTA FÖR SAVEN

 • 80% Egna produkter i A-laget [ √ ] 82,6% (19/23 spelare)
 • Godkänna ALLA bud från högre divisioner
 • Bli Umeås tredje bästa klubb [ X ] Plats #6
 • Bli Umeås bästa klubb [ X ] Plats #6
 • Bli Norrlands bästa klubb [ X ] Plats #≈40
 • Bli Sveriges bästa klubb [ X ]
 • Bli Europas bästa klubb [ X ]

Detta inlägg har redigerats av Classisco: 30 June 2018 - 21:48 PM


#5   Classisco

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 79 Inlägg:

Postad 01 July 2018 - 00:40 AM

Postad bild

SÄSONGEN 2017


APRIL/MAJ Tufft visste jag att det skulle bli. Försäsongens frejdiga anfallsspel och fina målskörd skulle funka som det temporära plåstret över vårt vidöppna sår till defensiv. Försäsongens fina resultat mot diverse division 3 kolleger bådade dock gott då Bergnäsets AIK väntade i omgång 1. En spelmässigt godkänd match där Bergnäset är det vassare laget resulterar i en 1-3 förlust. Inte det kvitto vi vill ha efter en seriepremiär. Den offensiv som skulle bära oss genom säsongen sviker redan i premiären. Resterande del av april fortsätter på det inslagna spåret. Vår anfallskvartett har oväntat svårt att skapa chanser trots ett bollinnehav runt 60 i samtliga matcher. 3 raka förluster och vi parkerar på en sistaplats när månadsskiftet kommer. Försvaret läcker som väntat och vår förstekeeper går och blir skadad. Det kan bli en lång säsong det här.

Likt valborgselden går Abdi Hussain in i maj månad stekhet, två raka matcher med fyra mål för vår anfallare ger oss våra första sex poäng. Mycket välbehövligt och kanske ett tecken på att vi hör hemma i den här divisionen. Bottenkollegan Storfors städas också av tämligen enkelt och helt plötsligt hade formkurvan slagit i taket. Sexton gjorda mål på tre matcher, nu har offensiven äntligen kommit igång. Topplaget Sunnanå kunde inte stå emot vår sena forcering och uppflyttningsstrecket är oväntat nog inom räckhåll.

Postad bild


JUNI/JULI Sommaren nalkas och formen är på topp. Serieledarna Sandviks IK gästar Ålidhems Arena, endast fyra poäng skiljer oss och en vinst skulle skicka tydliga signaler till resterande lag. Försvaret har hittills inte hållit nollan än, men ett snitt på under två insläppta mål per match får ändå ses som godkänt med tanke på förutsättningarna. Den resultatbubbla vi levt i under en månads tid spräcktes ordentligt av ett taggat Sandvik. 0-4 i halvlek blir 2-5 efter full tid och det var tillbaka till ruta ett. Även IFK Kalix blev för svåra där vår brist på rutin sken igenom. En sen kvittering på hörna och ett förödande 2-1 mål då vi trycker på för ett avgörande. Ännu en plattmatch mot tabelljumbon Heden resulterade i en ny formsvacka med ett poäng på tre matcher. På midsommarafton besegras ett underpresterande Kiruna i en målfest som är exklusivt för Ålidhems Arena.

I juli vänder serien och vi ligger på en stabil sjätteplats med sex poäng upp till kvalplats och fem poäng ner till strecket. Vårt framtunga lag fick fortsatt betala defensivt då vikarierande målvakten Karl Roos fick hämta bollen ur nätet fyra gånger i två matcher i rad innan vi äntligen håller vår första nolla, efter 14 omgångar. När juli blir till augusti har vi stabiliserat oss som ett mittenlag som i stort sett säkrat kontraktet.

Postad bild


AUGUSTI/SEPTEMBER Som en blixt från en klar himmel radar vi upp segrar. Redan nedflyttade UFC Akademi städas enkelt av och mittenlaget Sunnanå körs över efter 5-0 på 53 minuter. Tabellettan Sandvik och tabelltvåan Kalix väntade i omgång 19 och 20. Lallet rakar in vinnarmålet 40 sekunder efter att den aviserade tilläggstiden gått ut borta mot Sandvik och kvalplatsen kändes nära. Kalix som för närvarande ockuperade den nyss nämnda kvalplatsen väntade på hemmaplan. Ett Kalix som varit fruktansvärt starka i defensiven.

Den unge innermittfältaren Claes Ohlsson hade dock alla verktyg för att låsa upp det täta Kalixförsvaret. 2 fina assist från honom säkrade segern och nu var vi verkligen indragen i toppstriden. Inte väntat alls, men den högsta nivån vi visat i stunder är det inget lag i serien som kan mäta sig med.

Postad bild

Postad bild


AUGUSTI/SEPTEMBER forts. Med två matcher kvar har vi en fin chans att nå kvalplats. Avsågade Heden och mittenlaget Kiruna är kvar på bortaplan. Bergnäset besegrar Sandvik i den näst sista omgången med 4-0 samtidigt som två sena GUIF mål ger oss tre poäng mot Heden. Undermålig insats men tre blytunga poäng som ger oss en matematisk chans att vinna serien inför sista matchen. Endast den 65 mil långa bussresan till Kiruna väntar oss. Kommer vi få fira ett avancemang i kylan norr om polcirkeln eller kommer champagnen läggas på is. Sandvik möter mittenlaget Notviken hemma och BAIK möter redan avsågade Heden på bortaplan.

Vi lyckas besegra Kiruna med 0-1 efter ett Lallet-mål. Bergnäset tar en säker seger och grusar våra uppflyttningsdrömmar. Kvar lever hoppet om ett kval. Sandvik har märkbara nerver och när klockan står på 90 har man bara 1-1. Vid slutsignalen i Kiruna så firar vi en playoffplats samtidigt som rapporter från Sandviks IP säger att Sandvik gjort två sena mål på tilläggstid. Kvalplatsen blev därmed en snöplig tredjeplats och vi måste ta nya tag till nästa säsong.

Postad bild


Postad bild


Spelarstats Tabell Nya ungdomarna


Detta inlägg har redigerats av Classisco: 01 July 2018 - 00:42 AM


#6   Classisco

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 79 Inlägg:

Postad 01 July 2018 - 15:05 PM

Postad bild

SÄSONGEN 2019


2019? Varför är det helt plötsligt år 2019? Säsongen 2017 blev väl just färdigspelad? Det stämmer, det är nämligen så att säsongsuppdateringen aldrig kom vid årsskiftet 17/18, istället gick ett helt år där hela den svenska fotbollen tog ett sabbatsår. Mycket märkligt, något som aldrig hänt mig under min relativt långa CM/FM karriär. Hur som helst, nya tag 2019 istället!


TRUPPEN 2019

Målvakt

Postad bild

Gamle målvakten Etminan har släppts på fri transfer då han ockuperade en av de fyra trupp-platserna vikta åt spelare fostrade i andra klubbar. Istället ska tillfälle ges till 20-årige Karl Roos som förra året övertygade då han fick chansen i Etminans frånvaro. Ett snittbetyg på 7.01 lovar gott inför framtiden trots min assisterande tränares pessimistiska inställning till Roos förträfflighet.


Försvar

Postad bild

Förra säsongen var backfyran den svaga länken i laget. Detta kan förhoppningsvis den rutinerade finnen Lindroos råda bot på. Tillsammans med Mugisha är han självskriven i försvaret. Gudmundsson (BC) och Wik (BV) stod för godkända säsonger ifjol och får därför fortsatt förtroende i säsongsupptakten. Efter endast 2 hållna nollor samt 43 insläppta mål under förra säsongen har försvarslinjen inte mycket att leva upp till i år. Har funderat på att släppa Mugisha, då han inte är en egenfostrad spelare, till förmån för ytterligare en mittback.


Mittfält

Postad bild

På det centrala mittfältet presterade firma Ohlsson-Eskilsson långt över både förväntan och förmåga med snittbetyg på över 7. Den övriga konkurrensen för de centrala fältarna är inte direkt mördande så nyss nämnda duo får ytterligare en säsong på sig att bevisa att de ska vara hörnstenar i detta lagbygge. I hålet bakom forwarden gjorde Lundmark en bra säsong och är ohotad i sin position. De två yttrar som värvades inför förra säsongen har verkligen gett olika resultat. Lallet på högerkanten har dominerat divisionen med ett snittbetyg på 7.85. Conte på vänsterkanten presterade tyvärr under förväntan med snittbetyget 7.05, långt ifrån den klass en invärvad spelare måste visa. Conte får dock på sig fram till sommaren att bevisa att han ska stanna.


Anfall

Postad bild

Hussain hade en makalös säsong med 29 strutar på 22 matcher och därför är självskriven på sin anfallspost. Max Bagge får nöja sig med inhopp och spel i ungdomslaget.
CHECKLISTA FÖR SAVEN
 • 80% Egna produkter i A-laget [] 82,6% (19/23 spelare)
 • Godkänna ALLA bud från högre divisioner
 • Bli Umeås tredje bästa klubb [ X ] Plats #5 ( +1)
 • Bli Umeås bästa klubb [ X ] Plats #5
 • Bli Norrlands bästa klubb [ X ] Plats #≈30 (+10)
 • Bli Sveriges bästa klubb [ X ]
 • Bli Europas bästa klubb [ X ]


#7   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5299 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 01 July 2018 - 15:15 PM

Riktigt bra rapport, kommer följa med spänning! Gillar att det inte blev uppflyttning direkt! Gillar när man får kämpa lite ;)

#8   Classisco

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 79 Inlägg:

Postad 02 July 2018 - 03:23 AM

Postad bild

SÄSONGEN 2019


APRIL-JULI Efter 19 månader utan en tävlingsmatch var det många frågetecken som skulle besvaras då vi tog bussen upp till Luleå för att gästa Bergnäset. Ett Bergnäset som missade uppflyttning med några sekunder. Anspänningen förändrades snabbt till eufori då Bergnäset enkelt städades av med hela 0-5. En fullfjädrad prestation som tydligt visar att vi hör hemma i toppen. Anfallsspelet fortsatte skörda frukt i kommande omgångar. 23 mål mäktar vi med på de fem inledande omgångarna. Poängkolumnen visade 15 och vi verkade oslagbara. Mittenlaget Gällivare visade sin klass när man rättvist besegrar oss hemma i Malmfälten. Ett överraskande resultat som verkligen tog ner oss på jorden efter den sagolika inledningen. Var detta en första indikation på att lagets ungdom och orutin skulle kosta oss dyrt i jakten på uppflyttningen.

Ordningen var återställd när Kiruna och Infjärden besegrades tämligen enkelt. Vi hade ny skaffat oss ett försprång till övriga lag. Endast våra kommande motståndare, Sunnanå, håller takten med tre poäng färre. Formstarka Sunnanå gästade alltså Ålidhem i vad som var en tidig seriefinal. En vinst här skulle innebär en serieledning med sex poäng. En sen upphämtning av Sunnanå delar poängen mellan oss. Två enkla vinster inkasseras och serien vänder med oss i topp, följt av Sunnanå några poäng efter.

För första gången under min tid i klubben kände jag att försvaret börjat sitta någorlunda. Ett snittbetyg strax över 7.10 på samtliga försvarsspelare är klart godkänt i den offensiva taktik som vi spelar. Märkligt nog är det precis då anfallsspelet slutar leverera. 1-0 mot Bergnäset kommer vi dock undan med och två tidiga mål mot Kalix ger oss endast ett kryss efter att bara 3 av våra 26 skott träffat mål. Lagom till transferfönstrets öppnande börjar anfallsspelet måla igen. Sunnanå har fortsatt gått som tåget och det här kan bli en intressant höst.

Postad bild

Postad bild

Postad bild


AUGUSTI Ett märkbart nervöst Gimonäs har fortsatt stora problem med Gällivare, ett rättvist kryss gör att vi halkar ner till andra plats för första gången under säsongen. Jätten i mittförsvaret Lindroos skadar sig oturligt i matchen mot Gällivare och han är verkligen saknad då IFK Umeå gör 3 mål på oss i en match där vi kommer undan med blotta förskräckelsen efter en kvittering på stopptid. Lyckligtvis kryssar även Sunnanå och avståndet upp är bara ett poäng.

Helt plötsligt kommer vänsteryttern Conte till mig när transferfönstret har två timmar till stängning. Han är less på klubben och vill söka nya utmaningar. En ersättare hinner vi inte få in och någon naturlig vänsterytter finns inte i klubben. Ett enormt bakslag i titelracet. Bottenlaget Kiruna kunde inte komma mer lägligt. En välbehövlig 2-0 seger som vi följer upp med en seger mot Infjärden gör att tabellen ser ut såhär när 3 omgånger återstår och vi reser upp till Skellefteå för att spela seriefinal mot Sunnanå.

Postad bild

Postad bild


SEPTEMBER 102 personer fick bevittna en seriefinal som inte gjorde någon besviken. Sex mål bjöds det på i en härlig och offensiv fotbollsmatch. Poängfördelning gav ett poäng åt båda lagen och vi var fortsatt det jagande laget. Sunnanå får dock en sen utvisning på deras skyttekung som stått för flertalet avgörande mål. Ett tapp som visade sig förödande för Skellefteålaget, Kiruna besegrar Sunnanå med 0-1 samtidigt som vi vinner och med en omgång kvar har vi allt i egna händer. Hemmingsmark kommer på besök efter futtiga 7 poäng på 21 matcher. Årets enklaste match på pappret. Efter en nervös halvtimme så visar vi vår klass och resultattavlan visar 4-0 då domaren blåser av matchen. Vi spelar i division 2 nästa år!

Postad bild


Tabellen Spelarstatistik Ungdomskandidaterna


"For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared
to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side." / Bill Shankly

#9   Classisco

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 79 Inlägg:

Postad 02 July 2018 - 21:25 PM

Även säsongen 2020 verkar inte bli av. Mycket märkligt och förhoppningsvis försvinner det här problemet då jag inaktiverar division 3-serierna.
"For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared
to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side." / Bill Shankly

#10   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5299 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 05 July 2018 - 10:20 AM

Skumt!

#11   Classisco

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 79 Inlägg:

Postad 06 July 2018 - 00:20 AM

Postad bild
SÄSONGEN 2021

2021 Dags för division 2 fotboll för första gången på Ålidhem. Högeryttern och kaptenen Lallet har lagt av, vänsteryttern Conte lämnade under förra säsongen. Det lämnar två platser för spelare som inte producerats i de egna leden. Styrelsen fortsätter med att avvisa mina förslag om ökad ungdomsrekrytering eller någon som helst förbättring av faciliteterna. Detta trots att ekonomin för närvarande ligger på sju miljoner plus.

Vi går in säsongen 2021 som underdogs. Media tippar oss i botten och jag är nog benägen att hålla med i deras förutsägelse. Truppen är extremt ojämn, men kan våra unga utfyllnadsspelare leverera på samma nivå i år igen så bör vi kunna klara oss kvar.

TRUPPEN 2021


Målvakt

Postad bild

Lund kommer stå mellan stolparna i år. Efter att kontraktet med Täfteå gått ut så väljer han att skriva på för sin moderklubb GUIF. Bakom honom är det fortsatt svagt. Lund måste förmodligen göra en kanonsäsong i år, och med bara 17 a-matcher på sitt CV så kan det bli tufft. Förhoppningsvis växer han med uppgiften.


Försvar

Postad bild


Åldrande Lindroos gör förmodligen sin sista säsong i klubben. Än har inte en partner hittats åt honom i mittlåset. Michaelsen har under uppehållsåret växt fram som första val efter att tidigare varit fjärdeval. Niklas Eriksson på vänsterbacken var den första produkten som kommit fram genom ungdomsleden under denna save. Vänsterbacken går rakt in i startelvan och kan förhoppningsvis växa fram som en stabil division 2 spelare. Mugisha på högerkanten är fortsatt självskriven och en spelare med riktigt hög kvalité.

Mittfält

Postad bild


Innermittfältet är kanske vår svagaste lagdel denna säsong. Duon Ohlsson-Eskilsson har dock presterat på en hög nivå under sina två säsonger tillsammans i division 3. Kan de fortsätta den fina formen i division 2 blir frågan. Den offensive mittfältaren kan få kliva ner på det centrala mittfältet för att på så sätt ge speltid åt den store talangen Kandemir som jag har höga förhoppningar på. Ett nytt yttermittfält har värvats då det gamla yttermittfältet lämnat. Två spelare som kommer bli oerhört viktiga.

Anfall


Postad bild


Anfallet ser likadant ut i år också. Hussains grymma målfacit (59 på 44) fortsätter förhoppningsvis då Max Bagge inte utvecklat som jag hoppats.
CHECKLISTA FÖR SAVEN
 • 80% Egna produkter i A-laget [] 82,6% (19/23 spelare)
 • Godkänna ALLA bud från högre divisioner
 • Bli Umeås tredje bästa klubb [ X ] Plats #4 ( +1)
 • Bli Umeås bästa klubb [ X ] Plats #4
 • Bli Norrlands bästa klubb [ X ] Plats #≈26 (+4)
 • Bli Sveriges bästa klubb [ X ]
 • Bli Europas bästa klubb [ X ]

Detta inlägg har redigerats av Classisco: 06 July 2018 - 02:10 AM


#12   Classisco

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 79 Inlägg:

Postad 06 July 2018 - 02:36 AM

Postad bild

SÄSONGEN 2021


APRIL-JUNI Efter 19 månader utan en tävlingsmatch igen så var det dags för säsongspremiär. Division 2 och Friska Viljor väntade. Styrelsen ger mig inte ens alternativet att sätta upp ett säsongsmål utan tar saken i egna händer och sätter ribban högt. En andraplats och kvalspel ska vi nå som nykomlingar. 5-1 i premiären känns därför skönt och välbehövligt. Kanske är inte glappet mellan divisionerna så stort. Väntade topplaget IFK Luleå blir därefter lite för svåra borta på Skogsvallen. Täfteå besegras därefter och Skellefteå rånar oss hemma på Ålidhem. En formkurva som både slog i taket och visade vår sårbarhet. Den komfortabla mittenplacerings-lunken förvandlas snabbt till en bottenstrid. Tre raka torskar följs upp utav en moralstark pinne hemma mot Söderhamn. 7 poäng på lika många matcher och projektionen visade att det skulle bli tufft i år.

Den fortsatt svårtydda formen leder till sex poäng på de nästkommande fem matcherna då ordförande Jonathan Sjöberg ringer. Vårt poängsnitt på lite över en poäng per match är för dåligt och elfteplatsen måste förbättras om jag ska fortsätta som tränare. Sjöberg ställer kravet att vi måste ta 10 poäng på de nästkommande fem matcherna. Ett fruktansvärt svårt mål att uppnå.

Postad bild

Postad bild


POÄNGMÅLET når vi med råge. Förvisso har vi ett relativt lätt spelschema frånsett att vi möter serieledarna Luleå. En oerhörd målproduktion leder till att vi tar hela 13 poäng på 5 matcher. Jobbet är räddat, för nu. Tabellmässigt stabiliserar vi oss i mitten med ungefär lika långt upp som ner inför den avslutande portionen av serien. Ordförande Sjöberg börjar bli allt mer av en hatfigur bland både mig och laget som det verkar. Flera spelare har uttalat sitt stöd till mig i media. Han fortsätter också att säga nej till alla mina förslag om facilitetsförbättringar.


Postad bild

Postad bild


AVSLUTNINGEN på säsongen blev totalt ointressant. Alldeles för många småskador och avstängningar gör att vi sällan har vår ordinarie startelva. Formen lider därför och vi avslutar ganska ryckigt. Slutligen slutar vi på en sjundeplats vilket styrelsen verkligen inte uppskattar. Ett nytt kontrakt har jag dock hunnit skriva under perioden då det gick som bäst. Personligen är jag supernöjd med säsongen och hoppas kunna sänka styrelsens orimliga krav till nästa säsong. Nu början jakten på en ersättare till mittbacken Lindroos som faktiskt gör en ganska medioker säsong.

Postad bild


Tabellen Ungdomarna Spelarstats#13   Yayakolo

  Sportchef

 • Administratör
 • 5299 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 06 July 2018 - 07:46 AM

Följer slaviskt. Riktigt kul att läsa när du får kämpa lite för dina resultat

#14   Argt Challa

  Ikon

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 2284 Inlägg:
 • Ort:Göteborg
 • Favoritlag:Juventus

Postad 06 July 2018 - 07:51 AM

Riktigt bra, kul med ett Umeålag också!
När spökena glufsar mot jaget, då lufsar hon till oss, mig & dig, med all sin kärlek. Jag mötte Lassie!

1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar