Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Sverige's Nyaste Premier League Podd - The Throw In

Premier League Podd
1 svar till detta ämne

#1   TheRealJustified

    Ungdom

  • Medlem
  • 4 Inlägg:

Postad 15 August 2018 - 00:27 AM

Hej hopp!

Här om dagen så diskuterades det mellan en polare och mig om att starta en svensk Podd som snackar om Premier League och igår så spelade vi in våran forsta Pilot avsnitt. Eftersom vi båda två är trogna FM spelare och har båda spelat sedan serien heter Championship Manager så tyckte det va bara rätt och posta en länk har eftersom vi alla har något gemensamt; vi alla älskar fotboll!

https://soundcloud.c...ethrowinpodcast

Vi hade gärna tagit emot kommentarer och vad ni tycker osv. Om det finns något som ni skulle vilja att vi snackar i programmet så posta gärna här så kan jag och Fredrik ta upp det i nästa Podd avsnitt! Vi siktar pa släppa en varje vecka och 2 stycken på Champions League veckor.

#2   TheRealJustified

    Ungdom

  • Medlem
  • 4 Inlägg:

Postad 21 August 2018 - 21:03 PM

Hej Allihop!

Förra veckan så meddelade jag om en podd som jag och min polare startade och först vill jag tacka för all feedback vi fick! Vi tar allt ombord och förhoppningsvist så gillar ni våran avsnitt 2 som finns ute nu!

Som vanligt så hoppas vi få så mycket feedback som möjligt. Speciellt om ni gillar dom nya segmenten eller ifall ni tycker vi skall lägga till något, ta bort något etc.

Hoppas ni njuter!

https://soundcloud.com/thethrowinpodcast/bomben-pa-stamford-bridge

1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar