Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

[FM19] Swansea City - "If you give in once, you'll give in twice"

21 svar till detta ämne

#21   Hanai

  Junior

 • Medlem
 • Pip
 • 39 Inlägg:

Postad 08 May 2019 - 20:52 PM

Postad bild

Swansea City - “Don’t play the occasion, play the game.”

_______________________________________________________________________________________________________________________

En vecka efter triumfen på Wembley så var tränarstaben åter samlad på Fairwood. Leon konstaterade nöjt att första delen i klubbens långsiktiga plan var avklarad. Klubben var tillbaka i finrummet. En säsong som startat på tuffaste sätt men där spelarna visat stort hjärtat och vänt trenden för att kriga hela vägen in i mål. Nästa säsong kommer dock att bli bra mycket tuffare och målsättningen var redan klar, undvik nedflyttning och bygg långsiktigt. Alla var överens om att truppen måste förstärkas, klubben hade dock ett litet ess i rockärmen då bröderna Ayew, Jordan och André, återvänder efter utlåning. Två offensiva klasspelare att bygga runt. Hur laget ser ut vid premiären i PL återstår dock att se, en hel sommar ska passera först. Vilka får stanna och vilka får lämna, vart behöver vi förstärka. Leon tog till orda och konstaterade att några av de bärande spelarna under säsongen hade varit inlånade och att laget behöver hitta ett sätt att klara sig utan Carter-Vickers, McTominay och Amos. Frågan som ställdes till staben var enkel, vad är prio ett när det kommer till värvningar? Broder Tuck, målvaktstränaren, konstaterade snabbt att både Mulder och Nordfeldt är rutinerade rävar som kommer göra ett bra jobb i PL. Reid, med ansvar för de defensiva spelarna, konstaterade att det behövs förstärkningar i hela backlinjen. Bredd på ytterbackarna och en försvarsgeneral var prio där bak. Framförallt någon som kan styra och som har rutin, Reid tvekade inte på Rodon och Harries potential men erfarenhet hade de ju icke.

Alan Curtis, med ansvar för de offensiva spelarna, var rakt på sak. Centrala mittfältare. Scott och Luke gjorde det bra, men nu tappar vi dem. Här behöver vi ha in kvalite. Matt (Grimes) och Leroy (Fer) kommer sköta sig bra men de är för ensamma, och vi har ingen som fyller på underifrån. På kanterna så vet vi att Dyer och James tillsammans med André kommer att bidra, bredden är lite tunn, men det ska nog gå. På topp så konstaterade Curtis till sist att Olivers (McBurnie) raketsäsong bådade gott men att Aneke troligen inte håller i PL. Något som redan konstaterades när han värvades. Men här kommer ju Jordan att ge Oliver en bra match. Leon lyssnade intensivt och påminde tränarstaben om det de pratat om innan säsongen. Om värvningar ska göra så ska de passa in i mallen för våra spelare, vi kommer fortsätta värdesätta arbetskapacitet och lagarbete framför stjärnglans och youtube-trix. Leon avslutade mötet med att sammanfatta vad som behövdes:
 • Bredd i försvaret och på mittfältet.
 • En ledare i försvaret
 • Kvalité på centralt mittfält
 • Spelare som passar in i mallen.
Dagen efter satte sig Leon ner med ägaren Jenkins och gick igenom hur han såg på vad som behövdes för att lyckas stanna kvar i högsta divisionen. Den säsong som hade passerat hade gett Jenkins stort förtroende för sitt nya tränarval och därmed kommer även mer ansvar. Du har ca 500 miljoner att värva för och blir det försäljningar så får du behålla större delen av kapitalet du drar in konstaterade Jenkins. Leon hade alltså på mindre än ett år gått från att vara spelare, till tränare och nu fullt ut manager för klubben i sitt hjärta. Med en tydlig kravlista, ordförandes förtroende och bra med kapital så var det dags att börja letandet. Fönstret stänger om drygt 2 månader och även om Leon hade sina tankar på vart de skulle vända blicken först så återstod mycket arbete. Han gick ut från mötet med, ringde chefen för scouterna och började med: Kyle, hör av dig till både Tottenham och Manchester och se hur vi ligger till.

_______________________________________________________________________________________________________________________#22   Hanai

  Junior

 • Medlem
 • Pip
 • 39 Inlägg:

Postad 18 May 2019 - 12:58 PM

Då jag just nu har supermycket att göra i livet så hinner jag inte spela så mycket, men har alla intentioner att fortsätta så fort livet lugnar ner sig lite. Bara en kort update!

1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar