Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

As Monaco [ FM 19 ]

19 svar till detta ämne

#1   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 16 September 2019 - 19:48 PM

Postad bild


2018/2019


AS MonacoMycket har hänt i Monaco, det var inte alls länge sen som Monaco gjorde en liknande resa som Ajax och charmande hela Europa med sitt fartfyllda spel. Som många anade så blev man sönderköpta under sommaren och man fick börja om igen. Säsongen efter blev inte riktigt som man hade tänkt sig, i Ligue 1 så låg man såpass illa till att man höll på att åka ur men man klarade sig tillslut.
Man har nu en säsong med endast Ligue 1 och dem inhemska cuperna, vilket borde resultera i att man återigen kommer slåss om Europa platserna igen.

Mannen som ska få detta lilla furstendöme att flyga igen är den 38-årige fransmannen Loïc Jacquí som är känd för sin skickliga talangutveckling, han kommer inte vara rädd för att sätta en oprövad 15-16 åring på plan om han känner att spelaren är redo. Monaco skulle därmed passa som handen i handsken i och med detta riktigt talangfulla lag, det finns mängder med talang. Loïc kommer strax utanför Monaco i kommunen Cap d'Ail som ligger strax utanför Monacos gränser.

Målsättningen är väl på sikt att man ska närma sig Paris SG som har kommit mycket längre i sitt projekt, samtidigt som man inte är i närheten av de ekonomiska musklerna som PSG har. I det kontinentala cupspelet är det givetvis att slåss om Champions Leugae när man är tillbaka där annars är ju Europa League målet, oavsett så ska man slåss för att vinna i de cuper man ställer upp i. Med det är långt dit och får ta små korta mål för att nå dit. I och med vår lilla arena så kommer man också vara tvungna att hålla ett extra öga på FFP. Vilket kommer göra att vi kommer handla många spelare i åldrar 15-18, så dem kommer kunna gå som egna produkter i det kontinentala spelen.

#2   Yayakolo

  Klubbdirektör

 • Administratör
 • 5928 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 17 September 2019 - 06:25 AM

Bra start!

#3   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 17 September 2019 - 09:56 AM

Postad bild
Taktik
>> Taktik

Taktiskt så kommer vi ställa upp med dessa 2 taktiker, där den högra kommer att vara den primära till en början. Vi ska vara så bollförande så mycket som det går, man får dock se vad det är för motstånd på andra sidan. Är det lag likt Barcelona som älskar att trilla boll så ska man försöka sig på snabba omställningar och hålla en solid defensiv istället. Vi kommer trycka upp våra ytterbackar för att på så sätt kunna överlappa med dem, och att våra yttrar då faller inåt i banan efter att man slagit ut den på kanten, för att kunna ta vara på retur eller lurpassa utanför straffområdet.

Postad bild Postad bild

Silly Season>> Övergångar in

Postad bild
>> Övergångar ut

Postad bildSommarfönstret 2018 / 2019


In hämtar man 4 spelare där Óscar och Milenkovic är de som utmärker sig mest, det är 2 spelare som är tänkta för elvan och som man nöjde sig med där. Skulle det bli mer akut så finns ju i Frankrike ett så kallat "Jokerfönster" där man kan värva endast inom Frankrike. De andra 2 är skickliga talanger som man ska så småningom slussa in i truppen om rätt utveckling sker.
Många höjde på ögonbrynen när Jacquí släppte iväg förstakeepern Subasic på lån, får se om det är ett beslut som kommer kosta klubben både i sportsligt och rutin. Man sålde även brassen Boschilla till Tyskland och Schalke 04.

Så ett generellt lugnt fönster där vi inte gör så mycket väsen av oss. Kommer i vinterfönstret att vara mer aktiva om så behövs, men mesta tyder på att om någon lämnar då kommer vi ta in ersättare eller om det dyker upp spelare inom vår ekonomiska gräns.


#4   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 17 September 2019 - 15:23 PM

Postad bild
>> Truppen


Postad bild
Tycker att truppen i det stora hela borde klara av att komma topp 4. PSG är ju såklart stora favoriter men sedan är ju det vi, Marseille och Lyon som kommer slåss om Champions League. Sen ska man inte glömma bort att man har en riktigt ung trupp, det kommer att ta tid för att nå dit vi vill. De bärande spelarna i detta bygga kommer vara trion Golovin trots sin ringa ålder, Bakayoko som har sen han lämnade just Monaco inte haft det lätt, men vi minns tillbaka på de år som han gav oss här och sist men inte minst en av världens bästa mittfältare senaste 10 åren. Han slog igenom som 16 åring i Arsenal och behöver väl inte närmare presentation Fábregas som med sin otroliga rutin från både Arsenal, Barca och Chelsea kommer vara en givet nav i detta lagbygge.

Bakåt har man ett intressant 4:a när Jorge kommer tillbaka från lån har en riktigt stark linje med Jemerson, Milenkovic och Henrichs. Men tillsvidare så kommer Etienne att vara förstavalet på vänsterflanken. Backlinjen skulle man även på sikt behöva breddas ytterligare för hålla kvaliteten i Europa.

Framåt är den delen som är minst bekymmer med, där är väl egentligen vår starkaste lagdel, där man har gamla rävar som Jovetic, Ben Yedder som tillsammans med den nya generationen Pellegri, Geubbels, Martins , Baldé och den gamla PSG spelaren som kommit på lån från RB Leipzig Jean-Kévin Augustin.Den tänkta startelvan till en början


Postad bild


Detta inlägg har redigerats av Invicta: 17 September 2019 - 17:04 PM


#5   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 17 September 2019 - 19:58 PM

Postad bild
>> Försäsongsmatcher

Postad bild


Har på pappret 2 riktigt bra värdemätare i Barcelona och B. Dortmund där man lyckas slå de båda giganterna, i övrigt var väl Wolves det lag som är på uppgång, där man nu gör en liknande satsning som Monaco gjorde innan med etablerade och talangfulla spelare från Portugisiska ligan. En imponerade försäsong där man vinner samtliga matcher och visar formbesked inför den nya säsongen i Ligue 1. Matchen mot PSG var ganska trist historia där inget av lagen var särskilt sugna på att gå framåt, man märkte att de var säsongstarten som låg runt hörnet. PSG vinner på straffar där vi bränner 3 st, vilket är alldeles för dåligt. Första "titelmatchen" avklarad och man kunde nu fokusera på att börja säsongen och jobba sig tillbaka mot toppen.>> Ligue 1 - Spelarstatistik

Postad bild


Säsongen var igång, men man fick inte riktigt den start man hade hoppats på efter försäsongen. Man var redan efter 3 matcher 7 poäng efter PSG som var laget man skulle jaga, men snabbt fick vi ändra om i vår taktik och först och främst sätta defensiven. Man fick även en liten väckarklocka när man åkte på förlusten mot Stade Brest som då låg sist, efter det så radade man upp segrar efter segrar. Dock så kom man inte så mycket närmare PSG som hade snudd till en perfekt första halva av säsongen där man endast hade en förlust vilket gjorde att de ledde med hela 13 poäng, förlusten kom mot just oss vilket också var en statement.>> Vinterfönstret


Postad bild


In kommer det 4 nya namn där, 2 av de kommer direkt att göra plats i U-19 laget. Om vi börjar med de mer 2 etablerade namnen så var Semedo listad för 185 miljoner kr, vilket gör att vi får en riktigt bra ytterback till en riktigt bra peng, har fantastiska egenskaper framåt men även bra bakåt. Neres kommer in mer som en backup till ifall någon av Baldé eller Martins lämnar, och för 107 milj kr så får man en grym en mot en spelare som är en erkänt duktig dribbler.
Talangerna som kommer in är Barca´s egna supertalang som man inte ville gå miste om, han ansluter för ynka 1,3 miljoner vilket gör att man agerar snabbt och man har säkrat en av Europas mest intressanta spelare tillsammans med den andra värvningen som gjordes från konkurrenten Stade Rennais. Även Camavinga ansluter för en riktigt billig peng och vårt scout-nätverk har verkligen gjort ett grymt jobb.
Postad bild


Ut så lämnar en hel del, många av de fick lämna för att just man låg tajt med lönebudgeten. Det som kändes av mest är väl just några av dem som hade mest rutin, dem satt på alldeles för höga löner sett till vad de presterade. Vilket är ett vågat drag av Jacquí, vi får se efter säsongen vad som har hänt om det var ett beslut som skulle kosta laget CL eller inte.

Detta inlägg har redigerats av Invicta: 18 September 2019 - 07:26 AM


#6   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 18 September 2019 - 18:30 PM

Postad bildSummering vårsäsong
>> Ligue 1 - Spelarstatistik


Postad bild


Det höll nästan på att bli en nagelbitare av denna säsong trots PSG ordentliga övertag efter halva säsongen, om PSG i stort sett var oslagbara första delen så märktes det nu att det inte blev samma effekt som tidigare. För Paris del så började ju även slutspelsmatcherna i Champions League också.
Men vi forsatte att gå bra och fram tills det att vi skulle möta Paris så kändes det för första gången att vi skulle kunna ta guldet, man var då bara 2 p efter och skulle så fall innebära att man för första gången skulle vara förbi vilket var en total omöjlighet trodde vi efter den första halvan av säsongen.

Man åkte på en sent mål mot Paris SG och där och då var säsongen över kändes det som, den sista livlina som vi behövde klarade vi inte riktigt av, och lite efter det så gick luften ur oss och man tappar 4 p efter det. Man kommer tillslut 9 p efter Paris, och man gör tillslut en bra säsong. Vårt mål var att kvalificera oss för CL och det lyckades vi med.I Coupe de France så kommer vi hela vägen till semifinal innan det tar stopp mot Marseille, som blev en ganska chansfattig historia. Matchen avgörs från straffpunkten i den 22:a min där Benedetto inte alls visar någon osäkerhet och gör matchens enda mål.

Marseille går även hela vägen där man slår PSG i finalen på straffar.

#7   pompey89

  Avbytare

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 235 Inlägg:
 • Favoritlag:Örgryte, Portsmouth & Sevilla

Postad 19 September 2019 - 08:28 AM

Screenshot på Fati och Camavinga?

#8   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 19 September 2019 - 09:46 AM

Visa inläggpompey89 skrev:

Screenshot på Fati och Camavinga?


Camavinga Fati Dembele

du fick med Dembele från Celtic här också, ska göra inlägg precis där han nu har anlänt.

Kan tillägga att Fati blev min yngsta målskytt när han i sin första match 16 år 68 dagar gjorde 1 + 1

Detta inlägg har redigerats av Invicta: 19 September 2019 - 09:47 AM


#9   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 19 September 2019 - 12:14 PM

Postad bildTruppgenomgång 2019 / 2020Målvakter

Postad bild 13. Kasper Schmeichel
Postad bild 40. Benjamin Lecomte


"Man får inför säsongen möjlighet att värva den danska målvaktslegendaren Peter Schmeichel´s son Kasper som anländer för ynka 60 miljoner, när Leicester blev degraderade till The Championship. Trots en bra säsong förra året från Lecomte så kommer Kasper ta första platsen mellan stolparna."

Backar

Postad bild 02. Djibril Sidibé
Postad bild 05. Jemerson
Postad bild 25. Jonathan Panzo
Postad bild 32. Benoît Badiashile
Postad bild 12. Nikola Milenkovic
Postad bild 03. Yoann Etienne
Postad bild 15. Nelson Semedo
Postad bild 23. Ben Chilwell
Postad bild 19. Ferland Mendy


"Intill kommande säsong så kommer Sidibé & Panzo tillbaka från lån samtidigt som Ben Chilwell och Ferland Mendy ansluter, man löser både riktigt billigt och för 480 miljoner får man 2 ytterbackar som håller snäppet under världsklass. Henrichs lämnar för den engelska jätten Chelsea som återigen får värva."


Mittfältare

Postad bild 06. Jean-Clair Todibo
Postad bild 21. Michaël Cuisance
Postad bild 04. Cesc Fabregas
Postad bild 27. Julien Ponceau
Postad bild 08. Óscar
Postad bild 07. David Neres
Postad bild 17. Alexandr Golovin
Postad bild 20. Gelson Martins
Postad bild 14. Keita Baldé


"Ett intressant mittfält på sikt, men kan inte riktigt jämföras med vår närmaste konkurrent PSG som sitter på ett världsklass mittfält. Där Fábregas, Golovin, Baldé och Martins är dem som kommer spela mest kontinuerligt. Första femman tycker jag håller bra klass där vi med en sittande trio med Todibo, Fábregas och Golovin och sedan 2 yttrar i Baldé och Martins som startspelare"

Anfallare

Postad bild 09. Pietro Pellegri
Postad bild 11. Willem Geubbels
Postad bild 10. Thiago Almeda


"Vår mest orutinerade lagdel där samtliga är födda 2001. Kan på sikt bli en trio som kommer bli en av de farligaste i Europa då dessa talanger sitter på enorm potential."
TräningsmatcherPostad bild


"Kanske inte det mest namnkunniga motståndet under sommaren, men tycker vi gör det bra förutom mot CSKA Moskva som fullständigt läser sönder oss. Sista riktiga testet innan säsongen startar är Real Madrid som med hyfsat ordinarie lag besegrar. Vi hoppas på en bättre start denna säsong än förra, då jag tycker vi värvat hyfsat smart, nackdelen kan vara vår anfallslinje som sitter med alldeles för lite rutin i dem här sammanhangen. Tiden får utvisa om man under vinterfönstret behöver handla in någon mer etablerad för att kunna ta dessa kliv som man vill göra."Sommarföntret


Postad bild


" Vi behöver inför säsongen hitta lite mer bredd vilket gör att man kanske värvar nån enstaka för mycket, men samtidigt är de markerade tänkte för A-truppen. Där främst Schmeichel, Chilwell & Mendy är de mest självklara valen, medans Almeda, Cuisance och Todibo kommer få känna på lite A-lagsfotboll medans resterande kommer att stå för tillväxt. Man har i Takefusa Kubo en otroligt spelskicklig och teknisk spelare som är bra på små ytor, Dembélé är endast 16 år och kommer mest hålla till i U-19 laget, där även Han-Noah Massengo som har tidigare har spelat i Monaco men som efter en säsong i Bristol City kom tillbaka för att vara en del i det nya projektet som Jacquí håller på att bygga."


Postad bild


"Ut lämnar en del där Henrichs, Ben Yedder och Subasic kanske är dem mest kännbara. Henrichs själv ville lämna och när man då kunde ersätta han med 2 fullgoda ersättare så tog man den. Ben Yedder var i stort sett skadad under fjolårssäsongen och skeppades där iväg till nykomlingarna Fulham, Chadli satt på alldeles för hög lön och Jacquí var långt innan han kom tillbaka efter lån säker på att han inte var en del av nya Monaco. Man säljer / lånar ut för ca 1,3 miljarder och värvar för 650 miljoner, så sett överlag med transferfönstret så är vi väldigt nöjda med utgången.

Detta inlägg har redigerats av Invicta: 21 September 2019 - 21:22 PM


#10   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 19 September 2019 - 22:06 PM

Postad bildSummering höstsäson 2019 / 2020>> Ligue 1 - Spelarstatistik

Postad bild


"Starten kan man inte klaga på då vi tog 6 segrar på 7 första matcherna, men så fort vi tappar lite momentum så rycker Paris SG direkt. När halva säsongen var spelad så var man återigen 10 p bakom PSG och 1 p bakom Stade Rennais. Vi har verkligen inte levererat framåt, med lite undantag för Pellegri som mot slutet fick igång målskyttet, men att man som 18 åring ska bära ett helt lag är helt omöjligt. Vi får hoppas på en bättre vårsäsong än vad vi hade höst, då det kommer bli mycket matchande för både oss och PSG. Matchen mot Paris i slutet av säsongen kommer återigen spela storroll om vart bucklan hamnar.">> Champions Legaue Tabell - Spelarstatistik

Postad bild

När gruppen kom och man äntligen var tillbaka i fotbollens finrum så åker man direkt på en käftsmäll i och med lottningen. Man kan säga att Monaco drog nitlotten då man hamnade i den så kallade "dödens grupp".


Postad bild

"Vad ska man säga, man visste på förhand att det skulle bli svårt och ta sig vidare. Lite besviken är jag ändå på att vi inte lyckas slå Internazionale på hemmaplan. Det kanske mest imponerade är att Manchester City går igenom gruppen utan att förlora en match, man vinner samtliga 6 matcher.
När man inför sista matchen skulle åka till Giuseppe Meazza så var en vinst ett måste, då Internazionale hade bättre målskillnad. Man lyckas vinna matchen tillslut och det är inte den mest kända personen som gör det utan det är den 1.92 långa mittbackslöftet Badiashile nickar in segermålet som tar Monaco vidare till Europa League spel."
>> Vinterfönstret

Lautaro Martínez 600 miljoner < Internazionale
Djibril Sidibé 200 miljoner > Benfica
Keita Baldé 300 miljoner > Leicester City

Man värvar en utpräglad målskytt i Martínez som ska få fart framåt, och avgöra matcher där det står och väger. Vi har under säsongen alldeles för många kryss mot dåliga lag och det är där vi måste lära oss att stänga matcherna bättre. Baldé lämnar för Championship klubben Leicester för 300 miljoner och ska försöka skjuta upp dem i Premier Leauge igen.

Detta inlägg har redigerats av Invicta: 19 September 2019 - 23:55 PM


#11   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 23 September 2019 - 13:11 PM

Postad bild

Summering vårsäsongen 2019 / 2020>> Ligue 1 - Spelarstatistik


Postad bild

"Man inleder andra halvan av säsongen bra, och spelar endast oavgjort 2 matcher och vinner resten fram till den avslutande delen i April där man förlorar 3 och kryssar 2. Vilket resulterade i att man tappade 2:a platsen och fick tillslut nöja sig med en 3:e placering, dock så lyckades man klara Champions League men man får nu kvala in istället. Lautaro Martínez gjordes vad som krävdes av han, trots att han kom i Januari så lyckades han ändå göra 13 mål på 18 matcher. Nu får han en hel försäsong och en full säsong, vilket ska bli otroligt intressant att se vad han kan göra då. Trycket börjar nu öka på Jacquí och man vill se resultat på den unga satsningen."

>> Inhemska Cuperna

"I Coupe de France så åkte man dit direkt mot mitten / bottenlaget Nímes med 2-1 i förlängningen. En stor besvikelse i och med att det är den cupen som är den med störst prestige i.

I Coupe de Ligue BKT är det där man fick störst framgång, man gick hela vägen framtill final där man möttes av Bordeaux. Där man slog FC Metz, Stade de Reims och Angers SCO innan man nåde finalen. Väl framme i finalen så tog titeldrömmen slut där man besegrades på straffar, och man får fortfarande vänta på att få lyfta den första pokalen."
Postad bild
>> Europa League


Postad bild"Efter uttåget i Champions League blev det en vända i Europa League, i och med segern på Giuseppe Meazza så tog vi oss vidare till 16-delen. Där väntade RB Salzburg som man ganska enkelt avfärdade. I 8-delen väntade ett betydligt svårare motstånd där Bayer Leverkusen väntade, det blev ett respass efter att åkt på 4-1 seger på hemmaplan vilket är en stor besvikelse.>> Champions League

"I Champions League så var det Liverpool som slog Real Madrid i finalen, och den engelska fotbollen är verkligen på gång igen efter år av besvikelse där inte dem engelska lagen har varit på samma nivå som tidigare, ( Tottenham ) segrare i Europa League. Därmed forsätter Liverpool på City´s inslagna väg där det är de klubbarna som gjort upp om bucklan senaste 2 säsongerna.

#12   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 24 September 2019 - 13:31 PM

Postad bildSäsong 2020 / 2021>> Träningsmatcher

Postad bild"Efter en besvikelse till 3:e plats så var det nu dags att öka både träningsdosen och höja kvalitén på motståndet, för att vi under säsongsupptakten ska vara väl förberedda så att man inte står där 7-10 p efter Paris igen. Man går nu ifrån både taktikerna som man haft nu i 2 år och kommer hädanefter köra en 4-2-3-1 gegenpress, och när man möter de lite bättre lagen så kommer man använda sig utan en mer försvarsinriktad 5-2-3. Vilket verkade vara lyckat då man spela riktigt bra. Bäst insatser gjordes mot Fiorentina och R. Madrid där man hade bra spelövertag samtidigt som man inte släppte till många skott mot mål. Bakåt släppte man inte till mycket skott överlag vilket resulterade i en fantastisk försäsong.">> TaktikPostad bild Postad bild>> Truppen 2020 / 2021


Målvakter

Postad bild 13. Anton Mitryushkin
Postad bild 40. Benjamin Lecomte


"Det blev endast en säsong innan man ersatte Kasper Schmeichel med den ryska landslagsmålvakten Mitryushkin, men det kunde blivit någon helt annan som hade anlänt. Man var nära att värva Spaniens landslagskeeper David de Gea, man var såpass långt framme i förhandlingarna att allt var klart för att bekräfta men att det sedan var Jacquí som stoppade för att inte sätta ekonomin i fara. Lecomte kommer med knapp marginal vara första keeper. "


Backar

Postad bild 26. Arthur Zagré
Postad bild 05. Jorge
Postad bild 25. Jonathan Panzo
Postad bild 32. Benoît Badiashile
Postad bild 12. Nikola Milenkovic
Postad bild 04. Abdou Diallo
Postad bild 15. Nelson Semedo
Postad bild 23. Jean-Clair Todibo
Postad bild 19. Ferland Mendy"I försvaret så köper man in den gamla Monaco-spelaren som redan hunnit med en sväng i Tyskland och som sedan vände tillbaka till PSG, efter lite speltid i Paris så föll valet ganska enkelt på Monaco. Man plockar även upp den beslutsamma 18 åringen Zagré som kommer bli 3 valet på vänsterbacken, men som kommer få otrolig erfarenhet, kommer få inhopp tillsammans med starter i cuper."Mittfältare

Postad bild 29. Eduardo Camavinga
Postad bild 21. Michaël Cuisance
Postad bild 18. Sergio Gómez
Postad bild 60. Enzo Millot
Postad bild 08. Óscar
Postad bild 07. Rodrigo Bentancur
Postad bild 14. Robert Navarro
Postad bild 20. Gelson Martins
Postad bild 23. Ansu Fati
Postad bild 17. Léo Pernin
Postad bild 11. Willem Geubbels"Upp flyttar man hela 4 spelare från vårt U-19 lag som dem senaste åren har gjort rent hus i u-19 serien. Det är Pernin 16, Fati 18, Camavinga 18 och Enzo 18 är dem som blir uppflyttande samtidigt som man spänner musklerna och värvar Bentancur från Juventus, Gómes från Dortmund och Navarro som även han varit en del av Monacos tidigare ungdomsakademi."Anfallare

Postad bild 09. Pietro Pellegri
Postad bild 10. Thiago Almeda
Postad bild 97. Lautaro Martínez​" Framåt så ändras inte så mycket, man fick in Martínez redan i julas samtidigt så är både Almeda och Pellegri redo att ersätta om det skulle behövas."


Sammanfattning

"Vi börjar närma oss Paris med detta klubbygge, men för vår del kan vi inte slänga ut lite mycket miljoner på spelare för då skulle man åkta dit i FFP, medans Paris som de senaste 2 säsongerna har shoppat loss för 5,5 miljard kr där bland annat Pablo Dybala, Sergej Milikovic-Savic, Tonali, Jorginho, Azpilicueta, och Traoré från Lyon har anlänt. Medans vi på våra 2 senaste sommrar har värvat för 2,2-2,5 miljarder där vi sedan har sålt för minst lika mycket eller mer. Så truppen Paris SG sitter med är bland de mest kompletta jag har sett, och det kommer bli en svår nöt att knäcka, men man ska också ha i beaktande att man även ska få ihop alla dessa stjärnor."
>> ÖvergångarPostad bild

"Man hämtar in 5 nya spelare där 2 kommer gå direkt in i startelvan, resten är truppspelare där vi vässar till bredden på vårt lagbygge. In kommer 2 nygamla spelar i Diallo och Robert Navarro. Anton Mitryushkin ersätter Schmeichel som inte hade någon höjder säsong och hade en ganska hög lön."Postad bild


"Ut så rensar man i truppen för att kunna värva några av de nya namnen, man kunde se under säsongen att både Schmeichel och Fábregas inte började bli till åren och inte riktigt hängde med under avslutningen av förra säsongen. Några av de utlånade hoppas vi gör bra ifrån sig för att sedan ev kunna säljas, medans de unga t ex Ibrahimi och Ponceau ska få värdefull erfarenhet för att sedan kunna vara med och slås om platserna hos oss."

Detta inlägg har redigerats av Invicta: 24 September 2019 - 15:00 PM


#13   Yayakolo

  Klubbdirektör

 • Administratör
 • 5928 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 26 September 2019 - 07:38 AM

Det var många ut. Bra pengar in dock!

#14   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 26 September 2019 - 09:58 AM

Postad bild
Höstsummering 2020 / 2021>> Ligue 1 - Spelarstatistik


Postad bild


"En förlust blir det på första 19 matcherna, den kommer givetvis redan i den 3:e omgången mot just PSG. I övrigt tycker jag vi står upp bra, och det märks att man har tagit kliv upp från föregående säsonger. Martínez och Geubbels är dem 2 som har imponerat mest, Geubbels har på de 16 matcherna redan hunnit med 12 mål från en ytterposition.">> Champions League - Spelarstatistik


"När lottningen till Champions League kom så hoppades man på att man skulle få en enklare resa att nå första utslagningsrundan. Men ganska snart så satt vi med tanken om att de skulle kunna bli en "dödens grupp" igen, och när Monacos lapp drogs i urnan och de drog grupp E så drog man återigen en suck. Man hade kommit med 2 lag som rankas bland de bästa i världen, och återigen så var det dags för att verkligen prestera mot något av lagen för att ha en chans attt kunna gå vidare och givetvis med en gnutta tur. När 4:e laget drog så var det med en lättnadens suck då man lyckades få ett av de mest oerfarna lagen i Champions League sammanhang."

Postad bild


"Man börjar mot ett skakigt United som har börjat knackigt ligan och underskattar de. Den röda delen i Manchester kör fullständigt över oss och vinner med tennis siffror 6-2. Efter det så höjer man sig, och det är inte förens i sista matchen som det avgörs vilka som ska gå vidare. Efter ett sent segermål i matchen Manchester - Bayern så kommer man tillslut 2:a i gruppen trots att man på förhand fick en riktigt tuff grupp."

Postad bild

Detta inlägg har redigerats av Invicta: 26 September 2019 - 09:59 AM


#15   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 26 September 2019 - 10:05 AM

Visa inläggYayakolo skrev:

Det var många ut. Bra pengar in dock!

svårt få ihop ekonomin ibland, med tanke på de små intäkterna via arenan. Sen vill man ju inte göra för mycket ändringar heller, tar ju några fönster innan man kan sätta en trupp och tyvärr blir de ju lite rotation med spelare då. :/

#16   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 27 September 2019 - 00:39 AM

Postad bildSummering vårsäsong 2020 / 2021>> Ligue 1 - Spelarstatistik


Postad bild


Man inleder den andra delen av säsongen med att slå Paris med klara 3-0, och det skulle bli startskottet på en otrolig vår, man gör några blandade resultat efter vinsten med sedan så har man fantastiskt svit där man har 10 raka matcher utan och släppa in ett mål. Samtidigt som Monaco har sin bästa stund under säsongen så har vår konkurrent PSG kanske sin sämsta där de tappar sitt försprång och hamnar snabbt efter när vi radar upp vår fantastiska svit. Martínez 20 mål och Geubbels 19 mål var en stark bidragande orsak att man tillslut kunde lyfta bucklan när säsongen var över.>> Inhemska cuperna

I Coupe de France så blev det återigen uttåg i den 9:e omgången där det blev andra året i rad som man åker ut mot samma motstånd i Nîmes. Man har luftat en del spelare just när det kommer till det inhemska cupspelet, vilket inte har varit vårt fokus utan där vi istället prioriterat kontinentala cupspelet och den inhemska ligan.

I Coupe de Ligue blev det semifinal där man mötte Paris SG, men på vägen dit så mötte vi Stade de ( 2 - 0 ) Reims och Saint Étienne ( 3 - 2 ). Paris som sagt slår oss med 2-0 och jag ska inte säga att vi la oss men vi spelade inte riktigt en lika stark elva som PSG gjorde, dels får vi skulle få mindre matchande och de mer vilket tillslut gav oss en titel i Ligue 1.>> Champions League - Spelarstatistik

Efter ett tufft gruppspel där man tog sig vidare med nöd och näppe till 8-delen, där möttes man av Benfica som hade vunnit sin grupp. Där och då så kändes allt som en bra lottning där alternativen skulle varit betydligt svårare, men över 2 matcher klarar vi inte att stänga locket på då man efter första matchen hade med sig 1-0 överläge. Men i Portugal så blev man överkörda med 3-0 och återigen så klarar vi inte av behålla fokusen. Tilläggas ska det sägas att Benfica gick så långt som hela vägen fram till final där Manchester City väntade, där blev det dock för svårt och man förlorade på straffar.
Postad bild#17   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 30 September 2019 - 14:10 PM

Postad bildFörsäsong 2021 / 2022
>> Träningsmatcher


Postad bild

- Inte det mest namnkunniga motstånd man har, förutom A.C. Milan och Bayern München. I stort så gör man en godkänd insats på försäsongen, den enda stora plumpen var FC Augsburg. Annars tycker jag vi gör en försäsong som förväntas av oss, vi luftar spelare som ska få känna på seniorfotboll som ska vara redo inför säsongen.
>> Truppen 2020 / 2021


Målvakter

Postad bild 13. Anton Mitryushkin
Postad bild 40. Benjamin Lecomte


- Efter den fantastiska fjolårssäsongen så kommer Lecomte att vara första målvakt. Han var en stark bidragande orsak till att man under förra säsongen höll 22 nollar i ligaspelet, och kommer få fortsatt förtroende att vakta buren.


Backar

Postad bild 26. Arthur Zagré
Postad bild 05. Jorge
Postad bild 25. Jonathan Panzo
Postad bild 32. Benoît Badiashile
Postad bild 04. Abdou Diallo
Postad bild 15. Nelson Semedo

Postad bild 12. Rúben Dias
Postad bild 23. Jean-Clair Todibo
Postad bild 19. Ferland Mendy

Postad bild 03. Giulian Biancone


- Händer inte så mycket här mot fjolåret då man endast släpper vår serbiske Milenkovic, dock till vår konkurrent Paris, i och med den försäljningen så lånade man in Rúben Dias som kommer på ett 2 årigt lån där man kan göra det övergången permanent. Ut försvinner Mendy som kommer vid årsskiftet att skriva på för kinesiska storklubben Guangzhou Evergrande.Mittfältare

Postad bild 29. Eduardo Camavinga
Postad bild 21. Michaël Cuisance
Postad bild 18. Sergio Gómez
Postad bild 05. Rúben Neves
Postad bild 08. Óscar
Postad bild 07. Rodrigo Bentancur
Postad bild 14. Robert Navarro
Postad bild 20. Gelson Martins
Postad bild 23. Ansu Fati
Postad bild 17. Léo Pernin
Postad bild 11. Willem Geubbels

Postad bild 31. Jérémy Doku

- Rúben Neves blir den stora värvningen denna sommar då han anländer för 600 miljoner kr från engelska Wolves. Annars blir vårt mittfält intakt med hur vi hade det förra säsongen, truppen börja sitta mer och mer, och vi behöver i stort sett bara förstärka ifall någon lämnar.Anfallare

Postad bild 09. Pietro Pellegri
Postad bild 10. Thiago Almeda
Postad bild 97. Lautaro Martínez


- Trion längst fram gör att även här har vi bra bredd och behöver endast köpa utfall någon väljer att lämna. Martínez är given längst fram, där Pellegri och Almeda gör upp om platsen bakom när man väljer att rotera.
Övergångar in

Rúben Neves - Wolves - 600 milj kr
Rúben Dias - R. Madrid - Lån med med möjlig permanent övergång på 560 milj kr


Övergångar ut

Nikola Milenkovic - PSG - 670 milj kr
Ben Chilwell - Internazionale - 315 milj kr
Jemerson - Huddersfield - 97 milj kr

Detta inlägg har redigerats av Invicta: 05 October 2019 - 13:56 PM


#18   Yayakolo

  Klubbdirektör

 • Administratör
 • 5928 Inlägg:
 • Yrke:Student
 • Tränar:Fotboll

Postad 04 October 2019 - 11:23 AM

Väldigt många mittfältare. Roterar du mycket eller kommer folk börja klaga på brist på speltid?

#19   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 05 October 2019 - 13:15 PM

Visa inläggYayakolo skrev:

Väldigt många mittfältare. Roterar du mycket eller kommer folk börja klaga på brist på speltid?

faktiskt inte, camavinga fati, navarro och Pernin spelar kontinuerligt i reservlaget, samtidigt som de får chansen i vissa matcher och klagar sällan. Fronttrion i Martínez(FC) Doku(VY) och Geubbels (HY), de spelar så ofta det går med rotation i cuper.

Ska skriva rapporten nu, har spelat klart säsongen så ligger lite efter i skrivandet.

#20   Invicta

  Reserv

 • Medlem
 • PipPip
 • 72 Inlägg:
 • Ort:Örebro
 • Favoritlag:Man Utd, Blåvitt

Postad 05 October 2019 - 15:18 PM

Postad bildSummering höstsäsong 2021 / 2022>> Ligue 1 - Spelarstatistik


Postad bild


- Vad ska man säga? Det finns inget att klaga på den första delen av säsongen, där man gör rent hus i stort sett där krysset mot PSG är det som utmärker sig. Där kvitterar man i 93:e min genom Dybala. Trion DGM "Doku, Geubbels, Martínez" är en stark bidragande orsak till att man gått så rent. Man har nu hittat en trio som både gör massor av mål och assist, samtidigt som vår rutinerade målvakt Lacomte hade hållit 0:an 15 gånger under första 19 vilket är ett fantastiskt facit och man ser hur klubben har utvecklats under dessa 3 säsonger som Jacquí har styrt klubben. Det tråkiga som hände under vinter fönstret att Liverpool kom och knackade på dörren och man var tillslut tvungen att släppa han dit, man försökte med både rejäl löneökning och spelarnyförvärv men han valde att lämna Monaco för Liverpool.


>> Champions League


Postad bild

- Man går vidare efter nervös sista match mot Juventus där Pep nu håller till. Man håller på att ställa till det för sig själva i näst sista omgången där man luftar lite spelare och förlorar HEMMA mot CSKA Moskva som i och med den segern blir det lag som vinner gruppen före lag som oss och Juventus. Det skulle vissa sig att i och med den förlusten så skulle det bli ytterligare en svårt omgång i utslagningsomgångarna. Det kommer även bli ett kärt återseende när Lecomte kommer ställas mot sin gamla klubb Monaco.

1 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 1 gäster, 0 anonyma medlemmar