Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Henke

Gick med: 13 Mar 2006
OFFLINE Senast aktiv: Mar 17 2020 17:39 PM
****-

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:Jag är så sjukt trött på min jävla lägenhet!

17 March 2020 - 11:28 AM

Visa inläggPersler! skrev:

Hur gick det sen då?! Kan ju inte bara sluta uppdatera [img][url="http://cdn.fmsweden.se//public/style_emoticons/default/happyface.png"]http://cdn.fmsweden....t/happyface.png[/url][/img]

Det brann ner! Nej, såklart inte. Vi har bott i huset i 2 år och 4 månader eller ngt sådant :)

I ämnet:[NCAA14-SR] The Salisbury Sea Gulls Will Soar

12 March 2020 - 11:36 AM

Nu vet vi vad Sam Welker gjorde efter sin fotbollskarriär!

I ämnet:Manchester United 19/20

11 November 2019 - 11:19 AM

Visa inläggKakidaniel skrev:

Fast nej, det köper jag inte - dvs att Rashford är Uniteds bästa spelare. Hur jag än vrider och vänder på det så nej. David De Gea som så många gånger har räddat poäng åt United? Eller Pogba en dag han är på humör? Tycker absolut att Rashford har potential, men den målinstinkten hos en striker United behöver lyser med sin frånvaro hos honom och jag har svårt att se den dyka upp inom det närmsta.

De Gea
Wan Bissaka - Maguire - Lindelöf - Shaw

Där tycker jag det finns både nutid och framtid, men att de behöver höja sig ett par snäpp när det kommer till lägstanivån som på tok för ofta inträffar. Gäller även bredden bakom där jag tycker man behöver göra en genomgående rensning.

Ut: Bailly, Jones, Rojo och Young.

En rutinerad mittback samt egna produkter underifrån är behovet.

----------

Ny högermittfältare - Pogba - McTominay - James

Spinn vidare på McTominay och James och ge dem ordentligt med speltid för där finns kvalitet i de båda. Pogba behöver höja sig när det kommer till spelglädje och arbetsvilja. Den tekniska biten är han fulländad men det handlar om att spela för laget och inte jaget, något United genom Ferguson varit väldigt strikta med. En ny högermittfältare som har rutin för att kompensera vänsterflanken.

Ut: Matic, Fred, Mata & Lingard.

Har inte någon direkt uppfattning om Mata längre men med tanke på ålder kontra speltid så tycker jag inte att han längre bör vara kvar. Matic och Fred håller en för låg nivå för United. Jag förstår heller inte storheten med Lingard och vill man framåt som klubb är han en spelare som definitivt inte ska ingå i en startelva. Funderade på Pereira också men tycker ändå att han är en nyttig backup men som behöver höja sig.

----------

Ny anfallare - Rashford/Martial

Rashford och Martial i all ära men det är springpojkar som inte har målinstinkten, ännu. Det har funnits tendenser men de är på tok för ojämna/skadebenägna för att man helt ska kunna förlita sig på de båda, om ens en av dem. Callum Wilson är ett perfekt alternativ om man tittar på Premier League, likaså en värvning av Vardy om man söker en snabb och målkåt anfallare men han stannar till 100 procent i Leicester. Timo Werner är en spelare man på sikt kanske ska fundera på att köpa.

Ut: Potentiellt Rashford eller Martial då de båda är för ojämna. Men jag förstår att man inte säljer Rashford då han är United rakt igenom och Martial, när han väl är skadefri och får upp formen, är en spelare man vill använda sig av.

---------

Truppen i övrigt är fruktansvärt tunn och det bidrar också till att det blir som det blir, Ole har en otroligt svår uppgift och det är all heder åt honom att han faktiskt gav sig på den. Se på Henke i HIF, han kommer aldrig att återfå de kultstatus han genomgående hade i klubben efter sina två sejourer som tränare.

Summa summarum så tycker jag att de har värvat tillräckligt med unga talanger utifrån nu och att man istället bör snegla på mer rutinerade spelare från Premier League alternativt spelare som håller en väldigt hög internationell nivå - något som kan bli väldigt svårt eftersom man inte har en röd tråd, har en ständigt nedåtgående form och är på väg att helt räknas bort från Europa-spel.

Jag är City- och Malmö-supporter in i märgen men likväl tycker jag att det blir absolut roligast när ens värsta rival/-er håller en snarlik nivå (United och HIF) för det är de matcherna som är de absolut roligaste att se och uppleva. Därför lägger jag ändå så mycket vikt vid att lyckönska båda klubbarna ett bättre öde än vad de är på väg mot.

Du kan ju inte dumpa ut 4-5 dököttspelare på varje lagdel, typ:
Ut: Bailly, Jones, Rojo och Young.
Det räcker inte att fylla på det här dököttet med en innerback som du skriver. Självklart måste någon/några av dessa vara kvar.

Ny högermittfältare - Pogba - McTominay - James
Ut: Matic, Fred, Mata & Lingard.

Samma här, du kan inte rensa ut alla och sen ersätta med en spelare. Vem ska ersätta om PP eller SMT går sönder? James? Nej han springer på högern.

Anfall. Vi har skeppat Lukaku, du tycker vi ska skeppa en av Martial eller Rashford och ersätta med en anfallare. What de fakk are you smoking?

Ja, visst dökött måste bort. Rojo, Young och Mata kan jag stryka direkt. Kanske Pereira och kanske Matic men inte föränn ersättare är klara. Att inte ersätta Lukaku var idiotiskt, vad hände när Martial gick sönder? Hela anfallet dog. Rashford ska inte spela centralt. Truppen är inte komplett men det här projektet lever i allra högsta grad i min mening även om det känns jävligt långt borta ibland. Det ska bli intressant att se vad som händer när Pogba kommer tillbaks. En redan tunn trupp ska ju absolut inte skalas av mer.

Underbart att Williams får spela mer. Extremt intressant back.
Fred har tagit kliv senaste veckorna. Han kanske blir kvar längre än 1 år ändå.

Men man behöver en till bred pjäs som innermitt. En eller två olika speltyper om PP eller SMT går sönder. Sen är Sancho ett rätt självklart val som kan ersätta/konkurrera James. Anfallare så är Erling en fin bubblare men PL och Österrikiska ligan är två helt olika saker. United kommer säkert fega ur och nån annan storklubb gör sin bästa värvning ever istället.