Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

trashbag

Gick med: 01 Apr 2006
OFFLINE Senast aktiv: Idag, 01:46 AM
****-

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:FMSU (FM2020)

11 December 2019 - 09:29 AM

Visa inläggKakidaniel skrev:

Jag håller med dig i dina argument, men att se flera regens i motståndarnas startelva redan efter några få säsonger klingar inte riktigt med realiteten ur min synvinkel. Därför jag aldrig delar med mig av en sådan kompletterande databas till Peppes FMSU eftersom det är min personliga åsikt och så jag tycker är roligt att spela. Att en spelare som idag håller extremt hög nivå ligger under 170 i PA klingar inte riktigt i mina öron, vilket det kanske gör i dina eller alla andras.

Grejen är ju att jag aldrig spelar med såna lag där såna höga värden är inblandade oavsett Postad bild

I ämnet:FMSU (FM2020)

11 December 2019 - 09:12 AM

Visa inläggPeppe_1988 skrev:

Jag ändrar bara när det är uppenbara fel. I FM19 t.ex så platsade inte Tammy Abraham i Aston Villa typ.. Idag startar han i Chelsea och öser in mål. Mina ändringar sker bara för att göra det så likt verkligheten som möjligt Postad bild

Yes, det vet jag. Mitt svar var riktat mot Kakidaniels tanke om att generellt höja PA.

I ämnet:FMSU (FM2020)

11 December 2019 - 08:59 AM

Visa inläggKakidaniel skrev:

Jag tycker generellt att PA ska höjas på i stort sett alla spelare. Det är så enkelt att köpa ihop sig en regens-trupp, utveckla dem och antingen sälja dyrt eller vinna mycket. Då faller alla riktiga spelare bort. Hur många riktiga spelare är egentligen över 190 i PA? Förstår att det är svårt att avgöra hur bra en spelare är inom 5-8 år, but still.

Därför brukar jag alltid ladda ner din fantastiska databas för att sedan komplettera med en massa PA-höjningar i allt från de största ligorna till Allsvenskan, just för att behålla de riktiga spelarna längre Postad bild

I strongly disagree.

EDIT: Kanske vill ha mer utförligt svar. Jag gillar generellt inte att det ändras på CA/PA i egengjorda databaser eftersom vi från våran synvinkel aldrig kan balansera hur bra spelarna bör vara eller inte. Fine att vi har hyfsad koll på svenska spelare men mer än så njae. Oftast när jag själv pillar med CA/PA på spelare så brukar jag se till att sänka på spelarna i samma lag ungefär lika mycket som jag höjer vissa spelare. Visst spelare kan bli bättre utan att andra i laget blir sämre men oftast glömmer man sänka bänkspelarna som blir drabbade av att person x blivit bättre och tagit en starttröja osv.

Därför gillar jag databasuppdateringar där man särkopplat CA/PA-ändringar från rena transferuppdateringar. Tycker man det blir för lätt att vinna om man värvar newgens kan man ju försöka sätta upp egna regler kring det och sedan försöka påverka via det officiella forumet. Tycker det är fel väg justera sånt i en sådan här fil. Så man kan väl tycka olika I guess :)

I ämnet:[FM20] Messina - "La sfida del settore giovanile"

10 December 2019 - 07:07 AM

Fortsatt väldigt bra. Du har ju så fina newgens att man nästan vill spela på saven själv Postad bild

I ämnet:[FM20] - WM

10 December 2019 - 07:03 AM

Bra detta Rocky. Alltid fint att ha dig i rapportforumet :)