Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Jenkki

Gick med: 02 Apr 2006
OFFLINE Senast aktiv: Sep 13 2019 09:29 AM
-----

Ämnen jag har skapat

[FM19] Chelsea - Roma

04 July 2019 - 21:47 PM

Postad bildSäsongen 18/19

Övergångar


Premier League - Tabell | Statistik 1 | Statistik 2 | Statistik - Ligan


Vi inledde säsongen med att sälja av ett gäng spelare, anledningen? Vi ska bygga om denna trupp. En ny era utan Hazard som leder laget framåt mot titlar. Det jag hade glömt bort var att Chelsea har ett transferförbud varav vi under två fönster inte får köpa spelare. Men men det var bara att tuta och köra. Trots att vi efter alla försäljningar inte hade någon vidare bredd framåt så visar grabbarna att vi inte är sämre utan alla dessa stjärnor. Vissa finns ju såklart kvar men ingen lika tongivande som Willian eller Hazard. Två spelare som verkligen visat framfötterna är Alonso och den egna produkten Mount. Oj vilken fin säsong denna Mount har haft och det är en spelare vi kommer att bygga laget omkring. Vi slutar på en 2a plats bakom suveräna Liverpool efter att ha avslutat säsongen med 5 raka vinster vilket gjorde att vi klättrade förbi både Arsenal och Manchester United.


Champions League - Tabell | Statistik | Träd


Vi hamnade i en ganska lätt grupp med PSG som största utmanare av gruppsegern. Vi rensar banan totalt med 6 raka vinster och en målskillnad på 20-0. Vem f*n hade trott det? Vägen efter gruppspelet var inte på vår sida utan vi lottades mot en gigant efter den andra. Först ut var Juventus men där spelade vi bra och gick vidare med totalt 6-2. Sedan var det en ny italiensk motståndare i form av Inter och även här går engelsmännen ut striden som vinnare efter 4-0 totalt. Nu var det dags för den spanska giganten Barcelona. Två riktigt tuffa matcher senare så var vi vidare efter 2-1 totalt, revansch från den gången där domaren var i fokus. I finalen så väntade nästa gigant, Real Madrid.


Vi inleder på värsta tänkbara sätt då Real får straff efter 4 minuter efter ett VAR beslut. Vem stiger fram om inte Hazard och placerar den kyligt till vänster om Kepa, 0-1. Hazard är sedan nära att göra 0-2 efter 15 minuter då han går på soloräd från egen planhalva med Kepa håller oss kvar i matchen. Första halvleken slutar med 0-1. Vi gör ett tidigt byte i andra halvlek då Pulisic byter av Hudson-Odoi. Dock är det igen Hazard som är framme igen och gör 0-2, dock avvinkat för offside, tur. Vi byter in Jorginho och ändrar om taktiken i den 80e minuten till en mer offensiv. Detta får utdelning 6 minuter senare då Pulisic slår ett inlägg som Mount skjuter in vid bortre stolpen, YES! Detta håller sig till slutsignalen och matchen går till förlängning.


En tråkig förlängning senare så var det dags för lotteri, straffläggning med andra ord. Mount inleder med att sätta den väldigt säkert och det gör även Abraham. Sedan är det dags för Jorginho att kliva fram och han missar... Casemiro ska slå Reals sista och avgörande straff. Kepa RÄDDAR! Hoppet är vid liv. Vid den sjunde straffen så kliver Kanté fram och måste göra mål för att hålla detta vid liv. Han missar... Världens bästa defensiva mittfältare i mina ögon och med ett hjärta lika stort som jorden blir syndabock. Det gör ont i mig att det är just Kanté som sumpar detta men det är bara att ta nya tag och gå långt även nästa år. Bäste målskytt i CL? Mount! Vilken grabb.