Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Jenkki

Gick med: 02 Apr 2006
OFFLINE Senast aktiv: Feb 15 2020 18:06 PM
-----

Ämnen jag har skapat

[FM20] Blackburn --> Schalke 04

25 January 2020 - 22:01 PM

Postad bild
Dags att dra igång en rapport igen för min del. Det var ett tag sedan och jag har verkligen ett sug på att spela FM igen. Laget som denna rapport kommer att handla om är Blackburn som är en anrik klubb med en fin historia bakom sig. Jag kommer att agera som en GM och låta min assisterande sköta varje match. Detta kanske inte är något som faller alla i smaken men jag väljer att göra såhär mest pga tidsbristen som annars uppstår när man spelar varje match själv. Det kan hända att jag senare i saven väljer att coacha laget själv men återkommer om det senare.

Saker som jag kommer att tänka på:

  • Försöka att utveckla spelare från det egna ledet
  • Försöka att värva inhemskt så mycket som möjligt
  • Inom 5 år spela ute i Europa

Säsong 1 - Tabell


Vi var inför säsongen tippade på en 14e plats men det var inte något som jag skulle satsa på. Jag ville att vi skulle knipa en play-off plats och med lite tur vinna slutspelet och få en plats i Premier League. Det gick lite bättre än så då vi lyckades vinna ligan med god marginal. Årets hjälte blev Adam Armstrong som med sina 28 mål och 5 assist var en nyckelfaktor till att vi lyckades vinna ligan. En annan viktig spelare var målvakten Walton som var inlånad från Brighton som stod för 23 hållna nollor. Tillsammans med Nyambe och Lenihan bildade dessa tre spelare en perfekt trio längst bak. Inför uppkomsten till högsta ligan så var det dags att ge sig ut på marknaden för att främst bredda truppen som var lite tunn.


Säsong 2 - Tabell


Inför säsongen så hämtar vi in två klasspelare i vårt lags mått, Butland och Dembélé från Celtic. Butland gör en strålande säsong och håller nollan i 14 matcher. Trots att Dembélé vid denna tidpunkt enbart var 17 år så står han för 7 mål och 5 assist vilket får ses som klart godkänt. Armstrong gör också en bra säsong och vinner den interna skytteligan med sina 16 mål i ligaspelet. Vi var tippade att komma sist men kniper en 11e plats och var inledningsvis utav säsongen på en europaplats men verkligheten hann tyvärr ikapp oss.


Säsong 3 - Tabell


En lugn försäsong där vi enbart hämtar in två spelare. Första att komma in var Nelson från Arsenal som var transferlistad och kostade oss endast 70 Mkr, reapris för en sådan spelare. Den andra var Rinomhota från Reading för 90 Mkr och var tänkt som defensiv mittfältare. Målet för säsongen var en plats på den övre halvan och det såg bra ut hela säsongen måste jag medge. Vi tappar många poäng mot storklubbarna vilket i sig inte är så konstigt. Vi har en bra trupp nuförtiden och detta visade sig på slutet av säsongen då vi hamnar på en 5e plats, 5 poäng från Champions League spel. Vi tar förhoppningsvis med oss detta till nästa säsong men målet är fortfarande en plats på övre halvan. Vi får inte springa iväg nu, detta är ett maraton inte en sprint.