Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Spursboy

Gick med: 24 Jul 2006
OFFLINE Senast aktiv: Jan 23 2020 15:34 PM
*****

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:[FM19] Hudiksvalls FF - Vägen från 2:an till bäst i världen

13 January 2020 - 13:50 PM

Visa inläggfk75 skrev:

Men något som aldrig kommer hända i verkligheten är inte roligt för mig i alla fall. Man läser om folk som tar upp lag från division 4 till att vinna SM-guld på 6 säsonger.

Var och en får såklart spela som den vill, men att Hudiksvall blir bäst i världen är orealistiskt och inte särskilt roligt för mig.

Östersunds FK gick från division 2 till allsvenskan och europa league slutspel på 5-6 år så helt orealistiskt är det ju uppenbarligen inte! Postad bild

Tycker det är trist att du kommer in och är negativ när grabben har lagt så mycket tid och energi på att sammanfatta en fantastisk resa. Alla spelar på det sätt som de tycker är roligt, för mig är det tråkigt att ta över t.ex. Manchester United och vinna allt år efter år. Men bara för det går jag inte in i folks rapporter och gnäller.

Jag tycker iallafall att det var fantastiskt rolig läsning och många härliga bilder och statistik! Håller på med en liknande resa själv just nu så blev väldigt inspirerad. Ser fram emot framtida rapporter! Postad bild