Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Forza Rossoneri

Gick med: 28 Jan 2008
OFFLINE Senast aktiv: Jul 03 2020 14:20 PM
***--

Ämnen jag har skapat

[FM19] The Lions Roar

15 December 2019 - 14:10 PM

[FM19] The Lions Roar


Postad bild

Tack Marre023 för den fina bannern


Hej allihop på FMSweden. Jag har sedan FM19 kom för mer än ett år sedan spelat med mitt favoritlag i England. Inte för inte som jag har bytt mellannamn till Guiseley. Saven har varit min youtubesave, men på grund av FM20 kom ut så ville jag börja med en llm-youtube på FM20. Dock är det så att jag vill fortsätta med min Guiseley, främst för att jag endast tagit dem till League 1. Stora målet är förstås att nå Premier League samt vinna Champions League.
Om du vill uppdatera dig för hur tagit mig till League 1 kan du kolla in denna spellista: https://www.youtube....ODux8FKYJsTaq8g

Troligtvis kommer nämna en del historik och spelare som spelat in sig i klubbens historia. Som vanligt kör jag halvårsuppdatering. Så det kan ta ett tag tills uppdateringarna kommer. Dels på grund att jag är sluttampen på min C-uppsats i Arkivvetenskap, dels eventuella framtida jobb och dels Youtube kanalen. Jag har skrivit denna inledningsinfo väldigt långt i förtid, och denna tillsammans med första uppdateringar kommer efter att jag spelat en säsong, så att jag kan ligga lite i förberett.