Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

alxjohansson

Gick med: 02 Apr 2008
OFFLINE Senast aktiv: Igår, 11:03 AM
-----

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:Generella frågor

02 April 2020 - 13:56 PM

Jag scoutar rätt mycket spelare och jag tycker det blir sjukt drygt att sitta och titta på varje spelarkort som dyker upp, där man väljer om man vill fortsätta att scouta vidare eller avvisa spelaren.

Finns det inget sätt att stänga av alla dessa uppdateringar och att man istället själv går in i scoutcenter med jämna mellanrum och kollar vilka nya spelare som kommit upp?

I ämnet:Generella frågor

29 January 2020 - 19:35 PM

Hur hanterar ni andra scoutingdelen? Ska man gå in för att scouta mycket regens och talanger blir det så ohyggligt mycket rapporter man får klicka sig igenom i "mailkorgen". Går det att göra så man inte får dessa styckvis eller bara blir meddelad om det är någon stor talang man fått på kroken?

I ämnet:Generella frågor

21 January 2020 - 18:27 PM

Visa inläggArgt Troll skrev:

Hmm, låter skumt. Har tagit upp många Division 2-lag till Allsvenskan genom åren och förr om åren krävdes det 20 miljoner minst i saldo för att styrelsen skulle gå med på att bli proffsklubb. På de senaste FM-spelen har dock styrelsen valt att göra föreningen till professionell direkt vid avancemang till Allsvenskan, trots att jag inte haft någon överdrivet bra ekonomi.

Jag får se efter denna säsongen om lite eruopaspel och välfylld kassa kan få klubben att tänka om:). Tack för din feedback!

I ämnet:Generella frågor

19 January 2020 - 08:18 AM

Spelar med FC Gute. Inne på tredje säsongen i allsvenskan och ska kvala in till EL. Är fortfarande halvprofessionell klubb. Vet någon hur mycket pengar eller annat man behöver för att ta steget att bli en professionell klubb? Just nu ligger jag några miljoner back men har en ung och talangfull trupp så jag hoppas detta kommer ändras snart + EL spel.

Tack på förhand!

I ämnet:Vilket lag ska jag vara?

17 July 2019 - 09:36 AM

Jag vill köra en save i Sverige där man bygger upp ett nytt lag med fokus på talangutveckling och på sikt nå allsvenskan och CL-spel.

Funderar lite på följande:
IFK Malmö - ta upp kampen mot MFF och försöka bli störst i stan.
stockholm internazionale - Liten klubb med kort historik man kan forma precis som man vill.
FC Gute - Ta Gotland och Visby med storm utan någon lokal konkurrent. Försöka bygga upp ett storlag på ”öjn”.

Till en fråga:
- hur ska man tänka med geografiska läget. Bättre att ta ett lag från malmö eller Sthlm med tanke på invånarantal och bättre grogrund för talanger, publik mm? Detta skulle i så fall tala emot Visby.