Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Kakidaniel

Gick med: 15 Jun 2008
OFFLINE Senast aktiv: Idag, 10:50 AM
****-

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:"Floppar FC!"

Idag, 09:15 AM

Gary Neville som tränare?

I ämnet:Generella frågor

19 January 2019 - 19:46 PM

View PostAntonsson4, on 19 January 2019 - 17:55 PM, said:

Är det någon som slipar på en skandinaviskt superliga? Älskar dem men jag är tyvärr inte så bra med editorn
Jag gjorde en förra upplagan men tyckte ibte att särskilt många laddade ner den i förhållande till arbetet som lades ner på att göra det..

I ämnet:FC Viitorul [FM19]

19 January 2019 - 15:47 PM

Stort lycka till!

I ämnet:Lite frågor om taktiker (hur jag slipper bli ägd)

19 January 2019 - 15:21 PM

1. Ju fler taktiker du har, desto mer fokus lägger spelarna på att lära sig och förstå dem vilket i sin tur gör att de tränar mindre på andra områden, så som exempelvis attribut. Det är något du får avgöra själv hur du vill ha det. Jag hade haft max två taktiker.

2. Det viktigaste är att ständigt ha dina spelare motiverade - motivation slår alltid klass. Hittar du en någorlunda fungerande taktik så låt spelarna lära sig den fullt ut och svetsa samman truppen. Alla spelare förväntar sig speltid vilket du får hålla koll på deras truppstatus så att minuter/matcher matchar deras status i laget. Feta kontrakt, feta bonusar samt positiv feedback när de presterar extra bra.

Att du inte rör för mycket i taktiken match efter match heller utan i så fall mindre justeringar så som mentalitet eller annat liknande som gör att ni lättare vinner över motståndarnas taktik; inga radikala förändringar med andra ord. Skulle du ändå göra större förändringar så måste du ha förståelse för att spelarna behöver lära sig hur de ska te sig i situationer. Spela ungefär en halv säsong innan du börjar göra större förändringar.

Sen behöver du förstå vilka roller som går ihop med vilka roller också och där rekommenderar jag starkt att du tittar på matcherna in game för att se rörelsemönstret hos både spelarna men även bollen.

Har du fler frågor finns jag här i krokarna och tittar in här då och då. Lycka till! :)

Snyggt namn förresten!

I ämnet:Generella frågor

19 January 2019 - 15:11 PM

View Postjonatannk, on 19 January 2019 - 13:44 PM, said:

Ser somliga som fullkomligt stormar igenom sina saves sett till säsonger.
En fråga: Plöjer ni er igenom timtals utav spelminuter eller har ni inställningar på som gör att spelet går fortare/laddas fortare?

Vet ej om det beror på min dator, men tar stundtals extreeeemt lång tid under laddningarna emellan matcher eller dagar. Går detta att påverka för att få en snabbare save? Det är de facto någonting som påverkar min spelglädje då jag tycker ett spel är som roligast ett par säsonger in.
Check this out :)