Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Kakidaniel

Gick med: 15 Jun 2008
OFFLINE Senast aktiv: Idag, 08:08 AM
****-

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:[FM19] El Campeón del Fútbol

Igår, 14:26 PM

Posted Image

Arsenal FC

Halvlek.
Ytterligare en halv säsong har avverkats och Arsenal är bättre än på väldigt länge. Vore det inte för bortaförlusten i årets absolut sista match mot Liverpool så hade vi gått rent i Premier League. Med en match mindre står vi på samma poäng och delar därmed förstaplatsen med Manchester City. I gruppspelet av CL stod Real Madrid, Leverkusen och Celtic för motståndet. Med fem vinster och en oavgjord gick vi ganska så lätt vidare till första utslagsrundan där Valencia ska försöka rucka på formstarka Arsenal. Fiete Arp är uppe i tio mål i PL, endast två mål sämre än ledande Zivkovic. Youri Tielemans är lagets bäste spelare sett till snittbetyget där ytterbackarna Rahman och Bellerín tillsammans med Arp är med i toppen.

Youri Tielemans :: Fiete Arp


I ämnet:NT: Jürgen Klopp's Gegenpress i Liverpool

Igår, 14:14 PM

View PostYayakolo, on 25 March 2019 - 13:58 PM, said:

Aa ska testa med Huddersfield. Men då är det spelare med mkt uthållighet, kondition och arbetskapaceitet jag ska leta efter när jag bygger laget?
I grunden, ja. Men sen behöver du en spelfördelande mittback och en trio i fronten som klarar av arbetsuppgifterna. Det svåraste är nog att få till anfallaren då en ensam anfallare är väldigt svårt att få igång målskyttet med. Kan du släppa den tanken och istället använda honom mer primärt som en framspelare alternativt en som drar med sig försvarare och därigenom låta yttermittfältarna göra poängen så kan du nog få till något bra med Huddersfield :)

I ämnet:Generella frågor

24 March 2019 - 14:10 PM

View PostTobbebobbeberg, on 24 March 2019 - 13:06 PM, said:

Aa okej bara det eller?? Hur ställer jag in att dom inte ska slå chanspassningar?? Posted Image
PI -> Ta färre risker under Passningsrisk

I ämnet:vad är det för fel på mina spelare

23 March 2019 - 23:58 PM

Det kan vara en bugg, min vän. I annat fall kan det vara att din målvakt inte har några försvarare att spela till. Det kan vara exakt vad som helst.

Om du inte delar med dig av din taktik så kan ingen hjälpa dig.

I ämnet:NT: Jürgen Klopp's Gegenpress i Liverpool

23 March 2019 - 21:29 PM

View PostAlex Grecco, on 22 March 2019 - 19:13 PM, said:

Skulle vara intressant med en taktik i form av tiki taka. Guardiolas filosofi med en touch från FMSweden. Eller en oldschool 4-4-2 då jag själv försökt mig på en taktik i form av snabba kontringar på kanterna med tanken att slå genomskärare till mina två forwards. Har dock inte fått det att fungera på den nya upplagan fullt ut, rent balansmässigt. En taktik med 3 backslinje eller en udda taktik hade varit intressant.

Jag skulle absolut vara intresserad om det finns tankar på ett nytt projekt.
I nuläget finns som sagt inga tankar alls men i framtiden alldeles säkert. Ska se vad jag/vi kan snickra ihop :)