Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Kakidaniel

Gick med: 15 Jun 2008
ONLINE Senast aktiv: Idag, 09:17 AM
****-

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:Vem där? (Tävling)

Igår, 20:47 PM

Visa inläggWennstrom skrev:

Payet?
korrekt!

I ämnet:Vem där? (Tävling)

Igår, 20:17 PM

View PostMr Höglund, on 31 May 2020 - 20:08 PM, said:

[url=
Angel Di Maria?

Edit: Jo det var han.


Posted Image

I ämnet:Vem där? (Tävling)

Igår, 17:01 PM

View Postpompey89, on 31 May 2020 - 16:56 PM, said:

Hade gissat på Glenn Hysén om han inte hade spelat i gais.
Det var faktiskt rätt gissat!

I ämnet:[FM20] Arbetarklasslaget i Manchester

Igår, 16:20 PM

Posted Image


Speltid ger utdelning


Under försäsongen gick Stuart igenom var och en av de 35 spelarna han hade att tillgå, även om en del av dem skulle härja i reservlaget och juniorlaget den kommande säsongen. Anledningen var att han, tillsammans med resten av ledarstaben, ville lära känna spelarna och se vad för träningsupplägg som passade dem individuellt. Generell träning i all ära men med tanke på de fantastiskt fina faciliteterna som finns att tillgå men även kompetensen hos tränarna så vore det direkt korkat om man inte såg över det individuella träningsupplägget också.

Vi spolar fram tiden och är nu framme i slutskedet av oktober månad. De varma soldagarna blir allt färre och kylan under såväl morgonpasset som kvällspasset börjar kännas av allt mer. Fysioterapeuterna har tillsammans med konditionstränarna jobbat fram data som håller bättre koll på spelarnas risknivåer då det är extra viktigt med uppvärmda muskler ju kallare det blir. Även om det är tidigt så har man hittills lyckats väldigt bra med att undvika större och allvarligare skador utan det har handlat om mindre avbräck som kan ses som petitesser.

Den generella träningen tillsammans med den individuella har dessutom börjat ge stor effekt hos de flesta spelarna. Utvecklingen ligger på plus och det är specifikt en spelare som föregår med otroligt gott exempel vecka in och vecka ut vilket är innermittfältaren Felix Nmecha. Enligt ledarstaben är det en samlad uppfattning om att Felix är en av de bästa spelarna de någonsin haft under ett träningspass och med det sagt har han dessutom utvecklats otroligt mycket på kort tid. Han är en klok spelare med hög arbetsmoral vilket smittar av sig på resten av spelarna. Därför känns det som ett ypperligt tillfälle att presentera Felix Nmecha!

Felix Nmecha


Posted Image


I ämnet:Vem där? (Tävling)

Igår, 16:10 PM

Posted Image