Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Kakidaniel

Gick med: 15 Jun 2008
OFFLINE Senast aktiv: Igår, 19:43 PM
****-

Ämnen jag har skapat

MÅNADENS RAPPORT - SEPTEMBER 2019

05 September 2019 - 22:09 PM

Månadens Rapport - Juli 2019

Elfsborg är med all förmodan upptagen civilt vilket gör att jag hoppar in och vikarierar även den här gången. Till den här gången har jag tagit ut de rapporter som inte officiellt har avslutats och haft minst tre inlägg i sin rapport under augusti månad. Se nu till att rösta så vi kan kora en vinnare nu på söndag. Deadline 8 sep. kl. 18.00.

Regler
Du ska rösta på två kategorier.

* Bästa rapport

* Mest innovativa rapporten

Man får 1p för varje röst man får. Självklart får du rösta på samma rapport i alla kategorier om du vill det. Man får ej rösta på sin egen rapport.

Mall för röster (om man bara vill klippa/klistra)
Jag röstar på följande:
Bästa rapport - blablabla
Mest innovativa rapporten -blablabla


Rapporterna:
 • Ett race mot toppen [Yayakolo]
 • The Red Devils [Invicta]
 • Gli Azzurri [Happy_Nilsson]
 • Man Utd [marre023]
 • Vincenzo Pascarelli [skynyrdnation]
 • The Journey [bambuh]

[FM19] Frank Lampard & Chelsea FC

05 September 2019 - 17:06 PM

Postad bild

:: Frank Lampard & Chelsea FC ::

Det har hänt mycket under den senaste tiden för Chelsea. Ett transferförbud som sträcker sig över de två kommande transferfönsterna och en anställning av den forne storspelaren Frank Lampard samtidigt som klubben tappade sin absolut bäste spelare, Eden Hazard, till Real Madrid. Det är utan tvekan en klubb som står inför ett vägval som bara de själva kan styra - fortsätta att vara en storklubb trots motgångar eller tappa allt större mark till toppen som till stor del består av Manchester City och Liverpool, men även till viss del Tottenham och därefter Arsenal och Manchester United.

Kort och gott så har jag tagit över klubben som Frank Lampard av den enkla anledningen att det känns som en trevlig utmaning där just Frank är nytillsatt och således den tränare man tror är bäst lämpad för jobbet. Styrelsen vill ha en anfallsrik fotboll med possession, något jag kommer att försöka spela men den största utmaningen jag tycker klubben står för just nu är en generationsväxling där jag vill utnyttja den här situationen med att slussa in spelare från det egna ledet och därefter ha en stomme med spelare från de brittiska öarna.

På förhand så kommer med all förmodan mycket att hända den kommande säsongen, inte minst gällande spelarna, men även bland ledare och därefter även samarbetsklubbar och faciliteter. Tanken är att kunna utnyttja en klubb i Championship samt en i skotska Premier League för spelare som ska lånas ut. Jag vill även få till en engelsk tränarstab och i sinom tid en mer engelsk trupp för att dels bevara och utveckla engelska talanger men även klara av allt som har med Brexit att göra. Hur häftigt hade det inte varit om det engelska landslaget vann EM eller VM med flera Chelsea-fostrade fotbollsspelare!

Innan vi går vidare och således avslutar den här introduktionen så behöver vi gå igenom målsättningarna i de kommande och framtida turneringarna. Enligt styrelsen så vill man att vi kvalificerar oss till Champions League genom en placering i Premier League, vilket i sin tur innebär topp fyra. Det känns möjligt men för min del så funkar även en mellansäsong i Europa League bra. Chelsea kvalificerade sig för CL till den här säsongen och där vill man avancera vidare från gruppspelet, vilket jag håller med om. FA Cupen prioriteras till den grad att vi ska nå semifinal medan vi inte har några förväntningar alls på oss i Carabao Cup. Generellt känner jag att de inhemska cuperna så länge det inte är semifinal eller final går till reservernas favör, dvs att de får speltid där. I det stora hela så vill vi vinna Premier League och Champions League, men utan att sätta någon form av tidsbegränsning.

Postad bild


MÅNADENS RAPPORT - AUGUSTI 2019

03 August 2019 - 12:31 PM

Månadens Rapport - Juli 2019

Har inte fått tag på användaren Elfsborg som brukar sköta det här så i hans frånvaro installerar jag upp en omröstning. Se nu till att rösta allihopa, ju fler desto roligare!

Regler
Du ska rösta på två kategorier.

* Bästa rapport

* Mest innovativa rapporten

Man får 1p för varje röst man får. Självklart får du rösta på samma rapport i alla kategorier om du vill det. Man får ej rösta på sin egen rapport.

Mall för röster (om man bara vill klippa/klistra)
Jag röstar på följande:
Bästa rapport - blablabla
Mest innovativa rapporten -blablabla


Rapporterna:
 • Ett race mot toppen [Yayakolo]
 • The Journey [bambuh]
 • Randy Socks - The Journey [Kakidaniel]
 • Resan: en ensam managers väg mot toppen [fopster]
 • Vincenzo Pascarelli: C.E Europa - Los Escapulats [skynyrdnation]
 • IK Brage [Moyoxo]
 • IFK Norrköping - En svensk klassiker [friggan]
 • Il Grande Torino [Wennström]
 • Espérance Sportive Troyes Aube Champagne [Denki]
 • Det gröna gräsets schack - eller? [rockystar]
 • Jarkko Backruptinen - Sveriges sak är svår [Finnjävel]
 • Feeling my way through darkness, guided by a beating heart. [Ragnar]
 • Lille Olympique Sporting Club [EmilDIFSTHLM]
 • Chelsea - Roma [Jenkki]
 • 1. FSV Mainz 05 [zero1337]
 • Valencia Club de Fútbol [marre023]

[FM15] Randy Socks - The Journey [Avslutad]

27 July 2019 - 13:36 PM

Postad bild


Jag har börjat märka att FM19 mer eller mindre är färdigspelad för mig, dels för att jag har tröttnat på utgåvan och dels för att jag inte riktigt har tiden att sitta och nöta igenom säsong efter säsong med alla dess finesser. Totalt har spelet varit igång i 4420 timmar enligt Steam vilket i stora drag innebär att FM har varit igång trots att jag inte har varit vid datorn. Hur som helst är det ändå otroligt många timmar och till och med rekord för min del. Därför vänder jag nu blickarna mot den utgåva som jag har lagt ner näst flest timmar och som för mig är favoritutgåvan; FM15 och Classic-versionen som i sin tur innebär mindre speltid per säsong.

Efter att ha laddat England (League 1), Frankrike (Ligue 2), Holland (Jupiler League), Italien (Serie B ), Skottland (Championship), Spanien (Division 2) samt Tyskland (Division 2) så har jag kommit underfund med vad jag verkligen vill med den här sparfilen. Ta över ett lag i en lägre division, utveckla klubben och avancera i seriesystemet och ta mig vidare till en bättre klubb och därefter repetera för att slutligen ta över en klubb som kan vinna eller utvecklas till att vinna Champions League som är slutmålet.

För att göra det hela något svårare kommer jag att fokusera på inhemska spelare samt egna produkter men såklart spetsa till med en och annan utländsk förmåga; jag vill hålla det så realistiskt som möjligt. Gällande utländska spelare så är tanken att de ska antingen utvecklas till, eller vara, en av lagets bästa spelare och inte ha ett överflöd av dem utan också vara en klubb som tar vara på inhemska spelare och därigenom servera landslagen med kvalitativa fotbollsspelare.

Jag har inte kommit överens med mig själv om upplägget på rapporteringen utan kommer att fundera en tid framöver och möjligtvis testa mig fram men det kommer säkert bli snarlikt mina tidigare rapporter - så informationsrikt som möjligt men inte i överflöd av text, förhoppningsvis. Jag vill hålla det intressant och kortfattat med text och bilder men ibland kan det krävas lite längre utlägg av olika anledningar. Jag hoppas hur som helst att det låter spännande för dig som läsare och att du vill följa med på min, eller närmare sagt mitt alter ego Randy Socks, resa.

Historik:
2014/15 - Rangers F.C.
2015/16 - Rangers F.C.
2016/17 - Rangers F.C. (Bilden togs vid årsskiftet)
2017/18 - Parma F.C.
2018/19 - Parma F.C.
2019/20 - Parma F.C.
2020/21 - Valencia C.F.
2021/22 - Valencia C.F.
Titlar:
Skotska Championship (2014/15)
Spanska La Liga (2020/21)
Europa League (2020/21)
Spanska Supercupen (2021/22)
Europeiska Supercupen (2021/22)
Spanska La Liga (2021/22)
Spanska Cupen (2021/22)
Champions League (2021/22)

Harry Potter: Wizards Unite (Mobilspel)

11 July 2019 - 22:06 PM

Samma koncept som Pokémon Go, skillnaden är att det utspelar sig i Harry Potter-världen och är än mer avancerat än sin föregångare (Pokémon Go).

För den som inte är intresserad av Harry Potter så kan jag föreställa mig att spelet inte tilltalar men för mig som älskar allt som har med HP att göra så tycker jag detta var ett trevligt spel, om än repetitivt.

Nå, vad tycker ni andra? Eller spelare någon av er det ens?

Vill ni lägga till mig som vän så har ni min kod här: 5610 9678 5887

Ha de, haaj.