Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

chrahl

Gick med: 03 Oct 2008
OFFLINE Senast aktiv: Idag, 08:55 AM
-----

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:[FM19] Gärdsgårdsboll utan koll

19 April 2019 - 20:09 PM

Gärdsgårdsboll utan koll
Avsnitt 68: Divisions- och cupsegrare?
2034/35

Vi fick en ny ägare för att den förre hade blivit för gammal och längtade efter pensionen. Vi kämpade med allt vi hade och med fem matcher så hade vi topp-positionen, dock bara fyra poäng ner till fjärdeplatsen som skulle innebära missat kval. Donegal Celtic tvåa och om de skulle ta hem seriesegern så skulle jag inte ens bli sur om det innebar sparken för min del, vi är en betydligt större klubb. Även i Irish Intermediate Cup gick det bra och vi tog oss ända till final. Inför sista ligamatchen så tappade vi dock ligaledning och behövde slå Donegal i sista, vi tar tidigt ledningen och det är nervöst fram tills slutminuterna när PSNI grabbarna Hall och Morrison stiger fram och gör varsitt mål. Serieseger, javisst! Morrison gjorde då mål nummer 30 den här säsongen och har varit vårt klar bästa spelare säsongen igenom. Cupfinalen förlorade vi på straffar och eftersom jag tycker det känns jobbigt med straffar så räknade jag igenom det, 3-12 är mitt resultat på straffläggningar. Jag har alltså bara vunnit 20% av mina straffläggningar, det känns inte helt realistiskt.

Postad bild

Postad bild


Spelare in:
Postad bild Kieran Davidson, 21 år, Lån från Glentoran
Kommentar: En offensiv teknisk innermitt, inlånad efter att McClelland skadat sig.

I ämnet:[FM19] Gärdsgårdsboll utan koll

15 April 2019 - 07:05 AM

Gärdsgårdsboll utan koll
Avsnitt 67: Stabil fortsättning
2034/35

Vi fortsatte kämpa på i toppen, men vi var verkligen inte de enda, och åtminstone fem lag var inblandade. Det jag var mest missnöjd med är att vi har hamnat efter mitt egna mål, med två poäng per match, men gör vi en bra avslutning nu i de sista tio matcherna mot övre halvan så har vi seriesegern.

Postad bild

Postad bild


Spelare in:
Postad bild Richard McCartan, 22 år, Gratis från Crusaders
Kommentar: Vänsterback som kommer in och petar bort övriga två bra vänsterbackarna, Brown och Doyle.
Postad bild Ross McGovern, 17 år, Gratis från Crusaders
Kommentar: Med truppens enda högerback borta en månad så fick vi agera, scouten tyckte han var bra mycket bättre än vad min assisterande tycker, vi får se.

I ämnet:[FM19] Gärdsgårdsboll utan koll

14 April 2019 - 18:13 PM

Gärdsgårdsboll utan koll
Avsnitt 66: Titelfavoriter?
2034/35

Äckligt bra debutmatch, vi inledde med ett baklängesmål och en utvisning, men Hall gjorde ett och därefter gjorde Morrison fyra(!) och vi daskade till de stora lokala rivalerna med 6-1 trots en man mindre i 75 minuter. I övrigt var vi med och slogs i toppen, och förlorade först i nionde omgången. Vi ligger bra till efter elva matcher, kan vi hålla poängsnittet uppe så tror jag vi kommer stå som segrare i år och tar inte vi det så gör nog Portadown(det andra laget som är nynedflyttade) det. Dock har jag en fråga, är det någon som någonsin har lyckas skrika till sina gubbar att de ska bli mer kreativa utan att direkt släppa in ett mål i årets upplaga? (Och ja jag inser att jag inte haft de mest tekniska killarna, men om man möter ett betydligt sämre lag så tycker jag ändock att vi inte direkt ska spela bort bollen.)

Postad bild

Postad bild


Spelare in:
Postad bild Brian Doyle, 25 år, 70SM, Gratis från PSNI
Kommentar: Ännu ett bekant ansikte ansluter, inte som förstavalet på vänsterbacken men backupen där håller verkligen inte måttet, dessutom fick vi till ett fördelaktigt kontrakt.
Postad bild Aidan McClelland, 18 år, Lån från Larne
Kommentar: Var den enda lösningen vi kunde hitta utifall Buckley faktiskt skulle lämna. Den andra lösningen som var lite för dyr men hade varit rolig hette Scott Scott, på riktigt.
Postad bild Anto O'Connor, 22 år, Gratis från Glentoran
Kommentar: En mittback som kommer in som en onödig backup, dock var han billig och jag hade chansen att neka Tobermore United en chans att förbättra sitt lag.

Spelare ut:
Postad bild Sean Agnew, 19 år, 1SM, 610K kr till Glentoran
Kommentar: Var alldeles för mycket pengar att tacka nej till, särskilt som han var tydlig med att han ville lämna. Vi behåller honom dock på lån.
Postad bild Shane Buckley, 18 år, 2SM, 200K kr till Larne
Kommentar: Även här var det svårt att tacka nej, men vad gör man? Hoppas man att ens bäste spelare skriver nytt kontrakt om vi lyckas vinna uppflyttning, eller cashar man in direkt?

I ämnet:[FM19] Gärdsgårdsboll utan koll

11 April 2019 - 09:26 AM

Gärdsgårdsboll utan koll
Avsnitt 65: Dungannon Swifts
2034/35

Tillbaka till Nordirland alltså, och tillbaka i Belfast Telegraph Championship, nedflyttade efter de förlorat kvalet förra säsongen. Fördelarna mot P.S.N.I., som fick mig att ta jobbet, så är rymmer arenan 5000 istället för 1000 och man spelar i den enklare Mid-Ulster Cup, som nästa år bara innehåller två lag för högstadivisionen, istället för County Antrim Shield. Det är också i den cupen man har flest framgångar, högstadivisionen har aldrig tagits hem. Målet är självklart, omedelbart tillbaka till finrummet. Tänkte försöka spela 4-2-3-1, tyckte ändå jag såg potential i taktiken när jag var i Rhyl.

Målvakter:
Postad bild Ben Gallagher, 32 år
Postad bild Dean Young, 19 år
Kommentar: Två herrar som båda startade sina karriärer i klubben, Gallagher som är förstavalet har dock spenderat ganska många år i Glenavon också. Han är definitivt bra nog för att ta oss upp, han har nämligen varit med och gjort det förut.

Backlinjen:
Postad bild Paul Robinson, 26 år, 158SM, 4GM
Postad bild Daryl McKinney, 24 år, 67SM, 1GM, Gratis från PSNI
Postad bild Billy Drinan, 21 år, Gratis från PSNI
Postad bild Ross McElhatton, 19 år
Postad bild Sean Thompson, 31 år
Postad bild Kevin Brown, 27 år
Postad bild Dwayne Caldwell, 30 år
Kommentar: Vi har en backlinje där samtliga borde klarat av att spela i högstadivisionen, och samtliga har gjort det, förutom Drinan, som bara gjort åtta matcher där. Två spelare jag känner till sedan tidigare dessutom. Startar från höger gör: Thompson, Caldwell, Robinson, Brown.

Inre mittfältet:
Postad bild Kyle McAllister, 22 år
Postad bild Conor O'Hare, 20 år, Gratis från Portadown
Postad bild Graeme McGovern, 24 år
Postad bild Michael Deegan, 20 år
Postad bild Billy McPartland, 17 år
Postad bild Shane Buckley, 18 år
Kommentar: Vår mittfältstriangel är fylld av talang, det är dock möjligt att vi vänder den och spelare 4-3-3 då ingen är riktigt säker på den offensiva rollen, men Buckley är alldeles för duktig för att vi inte ska vilja ha honom så långt fram som möjligt, och större klubbar jagar honom. Startar gör: McGovern, McAllister och nämnde Buckley.

Anfallet och yttrarna:
Postad bild Gary Higgins, 32 år
Postad bild Tim Logan, 29 år
Postad bild Sean Kelly, 21 år, 64SM, 11GM, Lån från PSNI
Postad bild Ben Morrison, 26 år, 20SM, 3GM, Gratis från PSNI
Postad bild Simon Thompson, 24 år, Gratis från Crusaders
Postad bild Ryan Hall, 31 år, 282SM, 149GM, Gratis från Armagh City
Postad bild Sean Agnew, 19 år
Postad bild Chris Williamson, 18 år
Postad bild Paul Wallace, 17 år
Kommentar: Här har vi fyllt på med välkända ansikten, framförallt Ryan Hall är åter tillbaka med mig. Han har rutinen, han har visat att han kan ösa in mål i den här divisionen. Bäst är väl Agnew, men även han är ett hett villebråd. Startar gör: Morrison och Thompson på varsin kant och Hall/Agnew längst fram.

I ämnet:[FM19] Gärdsgårdsboll utan koll

10 April 2019 - 07:44 AM

Gärdsgårdsboll utan koll
Avsnitt 64: Rhyl FC
2033/34

Jag tog båten från Belfast, och ön, till Liverpool och korsade sedan gränsen in i Wales där min nya klubb fanns, Rhyl FC som spelar i den inhemska högstadivisionen, eller Corbett Sports Welsh Premier Football League som vissa kallar den. Vi låg nia, utav tolv, osäkra finanser men tretton matcher att förbättra oss på kvar. Den stora nyheten är att truppen måste innehålla två U19 spelare. Klubben har vunnit ligan två gånger och har några cupvinster också, senaste ligavinsten kom 2009. Vi skulle börja med en match mot lokala rivalerna Caernarfon på nyårsafton. Nu inledde jag ju inte med att spela hem en stor hög poäng, men supportrarna var nöjda med att vi spelade en underhållande fotboll i alla fall. Man ska ju inte hitta på ursäkter men våran bästa anfallare var borta tre månader i två orelaterade skador och tyvärr åkte vi ut i sista matchen. Som en roligare notering har jag efter att ha lämnat P.S.N.I. blivit en klubblegend där.

Postad bild

Postad bild