Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Yngvesson

Gick med: 07 Nov 2009
OFFLINE Senast aktiv: Jun 16 2019 02:26 AM
*****

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:[FM19] Royal Mouscron-Péruwelz

28 January 2019 - 17:51 PM

Oerhört vackert

I ämnet:Crazy little thing called love

22 November 2018 - 18:13 PM

Vilken jävla comeback man gör ändå!

Jo, köper väl absolut friendzone-argumentet. Men känner väl också att fuck it, ligg du av dig lite med den grabben. Pappsen är hemma snart.

Men samtidigt så, fan är hon lycklig med honom? Vem fan är jag då att komma och försöka förstöra det. Vi har ju som sagt inte dejtat så vi vet ju inte hur vi är som "par" heller liksom. Jag kör på någon månad till med den dagliga vänskapliga kontakten, för er som inte vet är Yngve ganska mesig innan alkoholen kickar in!

I ämnet:Crazy little thing called love

21 November 2018 - 11:31 AM

Behöver lufta. Mitt första inlägg på sidan sedan förra sommaren tror jag och vart gör jag comeback? Jo, i den tråd där jag radat upp mitt livs misstag.

Men nu är det såhär att jag redan under förra hösten fick upp ögonen för en tjej som startade på mitt program på universitetet, fast året efter mig. Då jag var ansvarig för deras nollning så hade jag ganska så mycket kontakt med samtliga och denna tjejen växte som fan i mina ögon. Men hon hade ju självklart pojkvän.

Så jag försökte släppa det, hookade upp med lite andra, hade en liten fling med någon och dylikt. Då hon då hade pojkvän så såg jag det inte som någon jätteproblematik att dejta en av hennes vänner. Men det dog ut efter någon månad.

Men i våras började jag och tjejen jag pratade om i början snacka mycket mer. Vi pratade dagligen, skrev hur mycket som helst. Men jag vågade inte ställa frågan kring hennes pojkvän pga jag är en mesig liten jävla myra ibland.

Men någon månad gick och jag började väl fatta att det var över mellan henne och pojkvännen. Problemet nu var att jag skulle tillbaka till Göteborg över sommaren samt över hösten. Så vi skulle inte hinna ses något förrän i januari. Men vi fortsatte prata, fortsatte skriva. Vi sa bägge att vi tyckte mycket om den andre men att vi inte kunde vara helt låsta vid varandra då hon spenderade hela sommaren+hösten i skåne och jag i Göteborg. Där bägge skulle ha limiterade chanser att åka till den andre och att starta något med distans känns tufft.

Men självklart så är vi nu inne i slutet av november, vi snackar fortfarande dagligen. Men hon har börjat dejta en kille, vi skämtar en del om det och har fortfarande ungefär samma sätt att prata med varandra som tidigare. Han vet också om vem jag är, mest pga att jag och hon skriver hela tiden, och verkar vara lite småsur på mig baserat på vad hon skriver samt hur ofta vi skriver. Rätt åt honom enligt mig.

Men nu kommer ju det svåra, nu är det strax över en månad tills jag flyttar tillbaka ner till skåne. Hur gör man nu? Hur ska man bete sig? Vad ska man säga? Kommer antagligen inte vara superaktiv här inne för att läsa svar. Men behövde verkligen skriva av mig.

Ha det gött boys.