Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Yngvesson

Gick med: 07 Nov 2009
OFFLINE Senast aktiv: Idag, 17:03 PM
*****

Ämnen jag har skapat

[NCAA14-SR] The Salisbury Sea Gulls Will Soar

11 March 2020 - 21:24 PM

Postad bild

Salisbury University har flyttats upp till College-footballens elit. Skolan som tidigare har spelat i NCAA:s tredjedivision har fått en plats i den officiella Division 1. Inför sin första säsong i finrummet har en ny Head Coach plockats in. Samuel Yngvesson har fått äran att ta över det lag som anses vara svagast inom hela College-världen. Kanske till och med det svagaste laget genom tiderna.


Postad bild
Salisbury går in i Sun-Belt Conference. Den conference med minst prestige hos NCAA.

Inför säsongen så saknas det spelare i laget och den nytillsatta coachstaben har fått hämta in spelare som inte ens fick starta i High School. Men hos Salisbury Sea Gulls kommer dessa killar att gå in som starters direkt.

Salisbury går mot en väldigt tuff säsong och det kan ta flera år innan vi ens kommer att få se våra vinröda och guldiga hjältar ta hem sin första seger. Så häng med på resan från start och se när våra fiskmåsar tar fart framöver. Vi ses i Salisbury, Delaware.


Postad bild


I denna rapport kommer ni att få följa en save på Playstation 3-spelet NCAA Football 14. Det sista spelet som släpptes innehållande College-football. Så ni kommer att få en inblick i den Amerikanska fotbollen, eventuellt lite klipp. Men annars bilder och uppdateringar kring hur vi går framåt med Salisbury University Sea Gulls. Jag kommer att göra det väldigt svårt för mig själv genom att ha det absolut sämsta laget, med noll prestige och rykte. Men det kommer säkert komma mer info kring detta. Ett grymt kul spel att kolla Youtube-klipp om, då mycket fokus är på rekrytering av nya spelare och utvecklingen av ens College-program. Häng med och ställ frågor om ni undrar något.Next up: Roster - Salisbury Sea Gulls