Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

JDahl

Gick med: 02 Jun 2013
OFFLINE Senast aktiv: Igår, 17:02 PM
-----

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:[FM20] Make Man United Great Again!

12 January 2020 - 19:05 PM

Kommer vi få mer info om din taktik. Hur lyckas du tex omsätta många skott på mål i mål osv? vore kul och få¨lite ideer om hur man kan få till sådant..

I ämnet:[FM20] Make Man United Great Again!

09 January 2020 - 17:10 PM

Hur ser databasen ut som du kör den i. vilka ligor länder laddar du osv?

I ämnet:Vilket lag är du och hur går det?

29 December 2019 - 12:08 PM

Visa inläggKakidaniel skrev:

Säsong 4: BK Häcken (Allsvenskan) - 1'a plats / 67p

Det var vår säsong i år, även om det stundtals var krampaktigt. Delvis berodde det på en tunn trupp blandat med skador och avstängningar, men även på att motståndarna var inne i fasligt starka perioder; i synnerhet IFK Norrköping. När storklubben Bayern München dessutom plockar två av våra absolut största talanger, som också är startspelare, för 102 miljoner kronor känns det till viss del hopplöst, men vi reser oss och lyckas i den sista omgången vinna hela Allsvenskan med två poängs marginal till redan nämnda IFK Norrköping.

Lukas Fabianski hämtades in som förstemålvakt efter att Rasheeds kontrakt löpte ut i slutet av förra säsongen. Fabianski gick tyvärr i pension efter halva säsongen men Kiko Casilla värvades in som en duglig ersättare. I övrigt lades fokus på att hämta in intressanta utländska talanger som scouten rekommenderat men även sälja talanger som potentiellt inte skulle hålla det måttet jag önskade i framtiden. Vi värvade endast spelare på en fri transfer medan vi sålde spelare för hela 150 miljoner kronor. Det har gett oss möjlighet att uppgradera såväl ungdoms- som seniorfaciliteterna som i sin tur ger oss bättre förutsättningar på träningen. Nu går jag in i min femte säsong som tränare och får även chansen att kvala in till Champions League, min första Europa-resa!

Tja har du ställt in sökfunktionen på något speciellt sätt för att få scouterna at rekomendera unga spelare? kanske du har något filet att dela som gör det smidigt att få bra rekomendationer på ungdomar?

I ämnet:FMSU (FM2020)

20 December 2019 - 17:31 PM

Arteta klar för Arsenal enligt AB-

I ämnet:Förbjudet att korrigera namnen på lagen.

17 November 2019 - 10:39 AM

ja det förstör ju hela grejen om alla lag ska heta som tex juve= sebra. ska United heta lion då lr?