Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Yayakolo

Gick med: 09 Apr 2014
OFFLINE Senast aktiv: Igår, 18:10 PM
****-

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:Vad vill ni se i ett framtida FM-spel?

19 September 2019 - 19:12 PM

Det har nu presenterats fem nya saker som jobbas på till FM20!

1.Club Vision
Det ska vara möjligt att sätta ihop en 5-års plan och vision för din klubb. Tex kan det vara "Sign players to develop for profit". Du kommer även kunna sätta ihop planer för varje säsong fram till dess så det verkar bli en ganska kraftig lista som du tillsammans med din "chair man" ska jobba fram för klubben du ska styra. Du kommer sedan få en sammanställning varje månad om hur det går för dig och det ser ut som du får ett skolbetyg "A eller B-" på de olika områdena.

2. Development Center
Detta ska enligt uppgifter erbjuda en tydligare bild över spelarnas utveckling. Det ska innebära tex att du kan fy djupgående rapporter om dina ungdomsspelare och vilka som snart kan ta ett steg upp i A-laget.

3. Playing time pathway
Det handlar om förhandlingar i kontrakten. Det finns möjlighet att skriva in i kontraktet till en yngre spelare "I år kommer du vara ett "hett löfte" men nästa år blir du en "rotationsspelare"". Det kommer även finnas lite nya beteckningar för spelarens status i klubben. Status du kan välja mellan är följande:
"Star player", "important player", "Breakthrough prospect", "Future prospect", "Youngster", "First choice goalkeeper", "backup" och "emergency backup".

4. Backroom staff
"Get a greater level of backroom advice". Dagen innan match kan assisterande tränare ge förslag på vilken elva som bör spela och varför. Tex kan det på målvakten stå "look in great shape" vilket ger dig en bra fingervisning om vilka spelare som har en bra form men det kan också vara att man bör spela en viss spelare på grund av hans "movement". Då kommer du kunna klicka på en knapp för att använda alla hans råd till kommande match, men du kan även gå in och göra några små ändringar i förslaget.

5. Graphics improvement
Alla spelarmodeller är nya och alla tränarmodeller har fått förbättringar. Gräset och arenor ska också fått ett rejält ansiktslyft. Vi får se hur stora förändringar det faktiskt är, men det verkar som att dom har tagit till sig av den önskan som funnits hos många att utveckla grafiken i spelet.

I ämnet:EAM - Trupp och matchtråd

18 September 2019 - 17:08 PM

Omgång 13 : (deadline fredag 16.00)

Örebro - Falkenberg


AIK - IFK Norrköping


GIF Sundsvall - Hammarby


Helsingborg - Sirius


Elfsborg - AFC Eskilstuna


Kalmar FF - Häcken


Djurgården - IFK Göteborg


Malmö FF - Östersund


I ämnet:EAM - Draft (tabeller)

18 September 2019 - 17:07 PM

Omgång 12
Falkenberg - AIK 0-2

Örebro - GIF Sundsvall 0-1

IFK Norrköping - Helsingborg 2-2

Hammarby - Elfsborg 1-0

Sirius - Kalmar FF 3-0

AFC Eskilstuna - Djurgården 2-0

Häcken - Malmö FF 1-2

IFK Göteborg - Östersund 2-0

I ämnet:FMSU - FMSweden Update (FM19)

18 September 2019 - 17:05 PM

Snyggt!

I ämnet:Man Utd [FM19]

18 September 2019 - 17:04 PM

Bra pengar för Fred ändå