Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Yayakolo

Gick med: 09 Apr 2014
OFFLINE Senast aktiv: Idag, 22:52 PM
****-

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:Lagtips!

Idag, 15:14 PM

Visa inläggfriggan skrev:

Fyra riktigt spännande lag! Blev lite sugen på att skaffa FM nu ändå ������

Kuul! Assyriska FF i division 2 finns oxå som är intressant!

I ämnet:Lagtips!

Idag, 14:33 PM

Visa inläggKakidaniel skrev:

Ängelholm. Min stad. Totalt missbrukad av styrelsen och en före detta sportchef som hade hybris och trodde han var i nivå med Barcelona. Ungdomsverksamheten har alltid varit fin, spelade själv där en gång i tiden och vi var och tampades med Malmö och andra storlag. Tyvärr satsade man hellre på spelare utifrån i A-laget vilket ledde till publiktapp och sedermera ekonomiska problem (höga utgifter + låga inkomster) och därigenom sämre spelare vilket resulterade i att man trillade längre ner i seriesystemet. Nu har man till och med börjat plöja bort alla fotbollsplaner runt A-planen för att bygga bostäder där. Istället har man flyttat ut resten av verksamheten längre ut i kanten av staden. Säga vad man vill men där finns mycket att göra med den klubben, både på FM och IRL Postad bild

Känns som man får en trogen följare i dig om man kör en rapport med Ängelholm ;) Grym info!

I ämnet:Lagtips!

Idag, 14:20 PM

Är du sugen på att spela med klubbar i de lägre divisionerna i Sverige och ta upp dom till finrummet igen? De lägre divisionerna bjuder på stora utmaningar där ekonomin kanske är den främsta faktorn.

Gefle IF - Division 1
Gefle var otroligt sega i så många år. Gång på gång tippades dom att åka ut men gång på gång klarade man sig kvar. Gefle vägrade åka ut vilket till synes frustrerade journalister och andra klubbar. Sedan gick Olsson och klubben skulle ta en "ny riktning" vilket innebar ett ras till division 1.

Åtvidaberg - Division 1
Vilket jäkla fint lag man hade för några år sen med bland annat Prodell och Eriksson som anfallspar. Åtvidaberg spelade fin fotboll och stod för otroliga prestationer sett till förutsättningar. Sedan gick luften ur och Åtvidaberg föll ner till division 1. Klubben har dock många fina talanger och ungdomsverksamhet vilket kan vara en rolig sak att ta vara på.

Ängelholm - Division 2
Det känns som att allt man läste angående Ängelholm de senaste åren har handlat om deras taskiga ekonomi. Tillslut gick det inte längre och Ängelholm rasade snabbt i seriesystemet. Dock finns det en fin tradition och en hygglig ungdomsverksamhet att bygga vidare på.

Enköping - Division 2
En gång i tiden var man uppe i Allsvenskan med en Andreas Hermansson som skördade fina framgångar som målskytt. Det var många år sen och nu har Enköping vänt ordentligt i seriesystemet där man legat så långt ner som division 3.

I ämnet:[FM18-SR] Are you better than Mourinho?

Idag, 09:55 AM

Bra lån av Mir!

När är ditt personliga mål som du hoppas på för att ta nästa steg!

I ämnet:Update Roster 18/19

Igår, 12:28 PM

Visa inläggfriggan skrev:

Jag spelade mycket förra året. Nu verkar det helt dött ju? Har de möjligen slutat med uppdateringarna eller är jag blind?
Kanske dags att spana in FHM istället.

Vad är FHM?