Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Vribo FC

Gick med: 09 Feb 2019
OFFLINE Senast aktiv: Igår, 14:29 PM
-----

Ämnen jag har skapat

Hur spelar man FM? Allvarligt talat.

13 January 2020 - 09:00 AM

Har just spelat med Roma. I början av januari torskade jag totalt omotiverat med 0-6 hemma mot usla Bologna efter att de gjort ett mål i kvarten oavsett vad jag hittade på. Jag hade tre genomarbetade taktiker (helt rimliga och utarbetade genom 1000 timmars läsning på forum, 10000 timmars klurande etc) som de tränat in och spelat med under ett par månader åtminstone. Tyckte jag började få kläm på det även om min dåliga ligastart med första segern i omgång nio typ hade cementerat mig i mitten, långt från europaplats vilket är min och klubbens förväntning med säsongen. Så att lyckas i någon av cuperna var nog min livlina.
Men efter 0-6-debaclet så gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag gjorde ett experiment där jag gjorde fyra olika saves och gick på semester i var och en, med de tre olika taktikerna plus en helt neutral 4-4-2 utan instruktioner. I alla fick jag sparken efter att ha åkt ut i antingen Europa League (mot Man Utd…) eller Italienska cupen (semifinal!), i slutet av februari/början av mars.
Efter det spelade jag vidare med vetskapen att jag skulle få sparken om jag inte vann en av cuperna. Men då underpresterade jag så mycket i ligan att jag nog skulle få sparken ändå, så jag sade upp mig i ren affekt. Två raka hemmaförluster med 1-2 mot de absoluta bottenlagen. Utan att egentligen ha en chans.
Jag förstår inte varför jag är så dålig på det här spelet. Ni som kan vinna ligan med bottentippade lag, ta tripplar, gå upp flera divisioner i rad osv, hur gör ni?? Jag har gått upp med Leeds en gång, för att omedelbart ramlar ur och få sparken. Och nån gång gick jag upp från Vanarama North till Vanarama National, men där hade jag nån jäkla målspruta som helt out of the blue gjorde ett mål per match. That’s it. Efter 100000 timmars spelande, minst. Har fått sparken så ofta att det inte ens berör mig längre.
Hjälp mig! Eller är spelet inte för mig helt enkelt?

Jag skulle behöva typ fuska mig till att vinna, för att få en känsla av hur spelet beter sig då, hur det känns. Sen arbeta mig tillbaka till att lyckas prestera ÖVER förväntningarna någon gång för egen maskin. Finns det något sätt att dopa sig till framgång på ett idiotsäkert sätt (förutom att med editorn sätta Messi och Ronaldo i ett blåbärsgäng..)?