Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Invicta

Gick med: 11 May 2019
OFFLINE Senast aktiv: Igår, 22:22 PM
-----

Ämnen jag har skapat

As Monaco [ FM 19 ]

16 September 2019 - 19:48 PM

Postad bild


2018/2019


AS MonacoMycket har hänt i Monaco, det var inte alls länge sen som Monaco gjorde en liknande resa som Ajax och charmande hela Europa med sitt fartfyllda spel. Som många anade så blev man sönderköpta under sommaren och man fick börja om igen. Säsongen efter blev inte riktigt som man hade tänkt sig, i Ligue 1 så låg man såpass illa till att man höll på att åka ur men man klarade sig tillslut.
Man har nu en säsong med endast Ligue 1 och dem inhemska cuperna, vilket borde resultera i att man återigen kommer slåss om Europa platserna igen.

Mannen som ska få detta lilla furstendöme att flyga igen är den 38-årige fransmannen Loïc Jacquí som är känd för sin skickliga talangutveckling, han kommer inte vara rädd för att sätta en oprövad 15-16 åring på plan om han känner att spelaren är redo. Monaco skulle därmed passa som handen i handsken i och med detta riktigt talangfulla lag, det finns mängder med talang. Loïc kommer strax utanför Monaco i kommunen Cap d'Ail som ligger strax utanför Monacos gränser.

Målsättningen är väl på sikt att man ska närma sig Paris SG som har kommit mycket längre i sitt projekt, samtidigt som man inte är i närheten av de ekonomiska musklerna som PSG har. I det kontinentala cupspelet är det givetvis att slåss om Champions Leugae när man är tillbaka där annars är ju Europa League målet, oavsett så ska man slåss för att vinna i de cuper man ställer upp i. Med det är långt dit och får ta små korta mål för att nå dit. I och med vår lilla arena så kommer man också vara tvungna att hålla ett extra öga på FFP. Vilket kommer göra att vi kommer handla många spelare i åldrar 15-18, så dem kommer kunna gå som egna produkter i det kontinentala spelen.

The Red Devils [FM19]

02 August 2019 - 22:43 PM

Postad bild


Manchester United ( The Red Devils )


Inledning

Ambroos van Gogh är namnet som ska göra en av världens största klubbar, störst igen. United är fortfarande kommersiellt stora i världen, men har sedan Sir Alex Ferguson och David Gills avgångar inte riktigt motsvarat förväntningarna sportsligt. Namn som Moyes, van Gaal och Mourinho har varit i klubben men då de största meriterna är vinsten i Europa Leauge och FA-Cupen samt att man kom 2:a bakom lokalrivalen City, dock med alldeles för mycket poäng upp till dem så har man nu valt att anställa Ambroos van Gogh som Manager för A-laget, och Stuart Webber från Norwich som sportchef.

Vem är då denna Ambroos?

Det är en holländsk tränare som är 34 år och har kommit fram genom Ajaxsleden, och är ett högt aktat namn som har varit bidragande till Ajaxs framfart de senaste åren. Ambroos som är en variant av namnet Ambrose som i sin tur kan översättas som "odödlig". Vi får se om han blir odödlig på Old Trafford eller om han kommer bli en i raden av dem som misslyckas ta United tillbaka till den absoluta toppen igen.


Mål för saven

* Värva ungt och inhemsk, med det sagt kommer det inte bara bli så, men vi ska försöka anpassa registreringarna så vi inte ha några problem när det gäller det kontinentala cupspelet.

* Ska försöka hålla spelare till A-laget nere så gått det går även om man vill komma igång med nybyggnadsfasen. Första fönstret kommer kanske bli svårt men kommande så ska man försöka ha en idé bakom varje värvning.

* Kommer att uppgradera Träning och ungdomsanläggningen så den kommer att hålla absoluta världsklass

* Ska givetvis tillbaka till toppen där jag tycker detta lag hör hemma. Vi kommer försöka skynda långsamt samtidigt vet man att det krävs titlar för att sitta kvar. Vi ska försöka hålla lönerna nere och blir det någon spelare som kräver alldeles för mycket så kommer vi överväga andra spelare som kräver betydligt mindre.

Manchester United 19/20

10 July 2019 - 16:02 PM

Postad bild

Målvakter


#1. David de Gea

#13. Lee Grant

#22. Sergio Romero

#40. Joel Pereira


Backar


#2. Victor Lindelöf

#3. Eric Bailly

#4 Phil Jones

#12. Chris Smalling

#16. Marcos Rojo

#18. Ashley Young

#20. Diogo Dalot

#23. Luke Shaw

#24. Tim Fosu-Mensah

#29. Aaron Wan-Bissaka - NY

#36. Matteo Darmian

#38. Axel Tuanzebe


Mittfältare


#6. Paul Pogba

#8. Juan Mata

#14. Jesse Lingard

#15. Andreas Pereira

#17. Fred

#21. Daniel James - NY

#31. Nemanja Matic

#39. Scott McTominay


Forwards


#7. Alexis Sanches

#9. Romelu Lukaku

#10. Marcus Rashford

#11. Anthony Martial

Spelare in


Aaron Wan-Bissaka 50 Miljoner £ <--- Crystal Palace

Daniel James 15-18 Miljoner £ <--- Swansea


Spelare ut


Ander Herrera ---> PSG free

Antonio Valencia ---> LDU Quito free