Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

Henrikinho__

Gick med: 07 Jul 2019
OFFLINE Senast aktiv: Mar 08 2020 11:50 AM
-----

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:West Ham 19/20

08 August 2019 - 20:40 PM

Visa inläggtrashbag skrev:

Man är ju väldigt spänd på hur Villarreal-grabben Fornals (som slog igenom på A-lagsnivå i mitt kära Málaga) kommer att stå sig i Premier League. Antar att den gula ubåtens svaga fjolår i kombination med Pellegrini och pengar gjorde att han testar lyckan i West Ham. Ni kan ha fyndat en riktigt bra spelare, alternativt floppar han och kommer värvas tillbaka billigare av någon spansk klubb i Villarreals kaliber.

Tror på succé från Fornals faktiskt! Tydligen har truppen varit mycket imponerade av Fornals i träningen (senaste detta sades om en av våra spelare så hätta han Dimitri Payet!) och han har även gjort det fint i försäsongen ihop med Lanzini och Anderson.

I ämnet:West Ham 19/20

08 August 2019 - 20:27 PM

Visa inläggYayakolo skrev:

Hur blir elvan mot City enligt dig?

Hade jag bestämt så hade elvan sätt ut så här:

Fabianski;
Fredericks, Balbuena, Diop, Masuaku;
Fornals, Rice, Wilshere;
Anderson, Haller, Lanzini;

Skulle väl säga att det som skulle kunna skilja sig från den elvan är Lanzini och Masuaku. Cresswell har spelat mycket i försäsongen så kan mycket väl bli honom och hade inte varit omöjligt att Antonio eller Noble (Fornals då ut till höger) startar över Lanzini.

I ämnet:West Ham 19/20

08 August 2019 - 19:57 PM

Då var fönstret stängt. Tycker i helhet att vi gjorde ett mycket bra fönster! Haller och Fornals är såklart dem två största värvningarna och tror att båda kommer göra succé nästa år. Hade gärna sätt att ytterbackarna bättrades. Masuaku och Fredericks är två ytterbackar som har hög högsta nivå men även en låg lägsta nivå. Men med en begränsad budget så har vi satsat där laget behöver det mest. En Arnautovic ersättare i Haller och sedan en backup i Ajeti medans Fornals kommer med kreativitet och kommer ihop med Anderson, Lanzini och Haller göra det svårt för även dem bästa försvaren.

I ämnet:West Ham 19/20

08 August 2019 - 10:04 AM

Deadline day!

Albian Ajeti är då KLAR nu, i nuläget ser det inte ut att bli någon annan spelare som kommer in vi har 25 spelare i truppen. Skulle däremot ett intressant namn dyka upp så kommer Xande Silva tappa sin plats i truppen. Men som sagt, ingen spelare är nära en övergång i nuläget.

I ämnet:West Ham 19/20

07 August 2019 - 09:35 AM

Visa inläggjonatannk skrev:

Ascacibar vore ju en riktigt fin värvning. Har alltid varit intresserad av att se honom i en större klubb enda sedan jag började följa Stuttgart litegrann!

Hade ju varit en mycket välkommen värvning med tanke på att vi bara har Rice och Sanchez där, och Sanchez är inget vidare. Hoppas vi bara kan hosta upp pengarna.