Hoppa till innehåll

Kom ihåg mig
Användarnamn

Lösenord

LeoFM

Gick med: 03 Jan 2020
OFFLINE Senast aktiv: Idag, 18:25 PM
-----

Inlägg jag har skrivit

I ämnet:[FM20] The Vikings

12 June 2020 - 21:01 PM

Fulltid: Tottenham 4 - 2 Víkingur

[matchstatistik]


Jag vet inte riktigt vad jag ska säga efter en sån här prestation. Ibland är det motståndarna helt enkelt för bra men i den här matchen kändes det inte så. Det kändes som att vi var för dåliga. Jag vet inte vad jag ska göra åt det. Taktiken är det inget fel på, det vet vi sedan tidigare, och det är svårt att göra något när Reidar Svendsen bestämmer sig för att göra fyra mål i en Champions League-final. Helt ärligt kanske detta var sista gången jag öppnar FM20, min motivation är näst intill obefintlig just nu. Jag vill tacka alla som har varit med på resan och kommenterat och visat sitt engagemang. Utan er hade jag aldrig kommit så här långt i saven. Jag kommer ta ett break från FM nu och när jag förhoppningsvis glömt den här matchen kommer jag att ge allt för att ta revansch.


I ämnet:[FM20] The Vikings

12 June 2020 - 20:44 PM

90': Elton Senja slår en fin genomskärare till Reidar Svendsen (vem annars?) som bara tar sig förbi Kim Dong-Wook på ett väldigt enkelt sätt och rullar in 4-2 till Tottenham.

Tottenham 4 - 2 Víkingur

Postad bild

I ämnet:[FM20] The Vikings

12 June 2020 - 20:26 PM

75': Sean Tanner tar emot bollen ute på vänsterkanten för Tottenham och skickar in ett hårt inlägg mot Reidar Svendsen som ser ut att vara bakom Nil och inte kunna nå bollen men på något sätt lyckas Svendsen få en fot på bollen som trotsar fysikens lagar och går igenom Nils ben och in i mål. Tack och hej.

Tottenham 3 - 2 Víkingur

Postad bild

Postad bild

I ämnet:[FM20] The Vikings

12 June 2020 - 20:18 PM

74': Uribe skickar in ett långt inkast mot Nil som har tagit sig upp till Tottenhams straffområde för att vinna luftdueller, vilket han gör i detta läge. Bollen hamnar i fötterna på Pejic som bara lägger den tillbaka till Nil. Nil är inte känd för sina avslut, snarare sin dominans i luftrummet, men skottet han avlossar är mycket bra. Tottenhams målvakt slänger sig men kan inte nå bollen som går rakt in i mål!

Tottenham 2 - 2 Víkingur

Postad bild

I ämnet:[FM20] The Vikings

12 June 2020 - 20:09 PM

64': Senja slår in ett inlägg som går till Connor Draper utanför vårt straffområde. Draper nickar bollen in till Reidar Svendsen som tillåts vända igen och skjuter på första touch. Det är ett välplacerat skott som Kim Dong-Wook inte kan stoppa.

Tottenham 2 - 1 Víkingur

Postad bild

69': Byte: Aci ut, Strunck in